36663
  • 9csöves9
    "toszkánai vörös-fekete brigád tagja" és nem tetszik nekik jópár játékos a Milanból

szerinted ki lehet?

(segítek,nem egy Kispest drukker)
  • DjCooll
    De nem értem ám ez mire jó.

Régen ilyen nem nagyon volt a fociban élvezték a játékot és kész, ha győztek, örültek, ha vereséget szenvedtek, elfogadták de, nem küldtek halálos megfenyegetéseket meg ilyeneket...

De mind ezen kívül kinek lehetünk mi ennyire a bögyébe?
  • Nuno88
    az kemény :O
  • headmaster
    Elég durvák ezek a fenyegetések, csk az a gond hogy semmi értelmét nem látom. Egytalán ki az az idióta aki ezzel tölti az idejét hogyilyen marhaságokat fogalmazzon meg és küldjön el két ilyen élcsapatnak. Az ilyeneket elmegyogyóba kéne zárni. Szerintem lealábbis.
  • DjCooll
    Nesta és Serginho visszatér
    Bár a hétvégén nics Milan-meccs,de Nesta és Serginho már pályára lép,méghozzá a Primaverában játszani fognak a hétvégén,méghozzá ma 15 órakor a Cagliari ellen.
  • DjCooll
    ez már kicsit durva
  • DjCooll
    Halálos fenyegetést tartalmazó levél és egy pisztolygolyó érkezett az olasz élvonalbeli AC Milan labdarúgóklubhoz. Az ismeretlen tettes - aki aláírása szerint a "toszkánai vörös-fekete brigád" tagja - a szitokáradat mellett felszólította Adriano Galliani elnököt és Carlo Ancelotti vezetőedzőt, hogy szabaduljon meg azoktól a játékosoktól, akik nem teljesítik a kötelességüket. Ezek közül a küldő csak a brazil kapust, Didát nevezte meg. A milánói rendőrségnek így már két szálon is kell nyomoznia, ugyanis néhány napja a városi rivális Internazionale vezetője, illetve trénere is fenyegető, puskatölténnyel "nyomatékosított" levelet kapott
  • Nuno88
    nem tudom, de megnézném mit művel a válogatottal
  • DjCooll
    Ja és meg is kapná szerintetek?
  • Nuno88
    Ancelotti olasz szövetségi kapitány lenne
    Külföldi labdarúgás

A Milan vezetőedzője még néhány évig szívesen irányítaná a piros-feketéket, majd a squadra azzurra szakmai munkáját venné át. Forrás: Mobilpress

Bár az olasz lapok szerint elképzelhető, hogy Carlo Ancelotti már az őszt sem éri meg a Milan edzőjeként, a szakember optimistán gondolkodik milánói jövőjéről. A tréner még négy évig szívesen irányítaná a piros-feketéket, majd szívesen lenne az azzurrik kapitánya, ha a jelenlegi mester, Roberto Donadoni szerződése lejárt.

- Még sok milánói évet látok a jövőmben, de azután - és csak azután -, hogy Donadoni befejezi a munkáját a válogatott élén, szívesen irányítanám én a nemzeti csapatot - nyilatkozta Ancelotti.

Arra a kérdésre, hogy meddig marad a Milan élén, a szakember így válaszolt: „Legalább 2011-ig. Legalábbis remélem!”
  • Nuno88
    isteni oldal :)
  • Szabi 22
    acmilan.blogol.hu !!!!! Ha nem még nem ismernétel feltétlenül nézzétek meg legfrissebb hírek!!!
  • Nuno88
    Az UEFA egy Bajnokok Ligája mérkőzésre szóló eltiltással büntette a Bayern München veterán kapusát Oliver Kahnt.
    A német játékos nem megfelelően viselkedett a legutóbbi doppingvizsgálat során, ezért kell kihagynia a Milan elleni első találkozót.
    A kapus ezenkívül még 12 339 eurót is köteles befizetni a szövetségnek.

Csapattársa, a szintén vétkes Lúció nem kapott eltiltást, ő megúszta 6 171 euró befizetésével.

Forrás: uefa.com
  • Palinko
    kérdezhetnénk valamit tőle! :)
  • Nuno88
    remélem jó kis bal védő válik majd belőle :)
  • LasCar16
    Ma délután 13:00-kor a Milan hivatalos oldalán Kaladze lesz a Chat vendége. Bárki küldhet kérdést, üzenetet a játékosnak. Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.acmilan.com oldalon üzenetet hagyni.
  • LasCar16
    A fiatal argentin védő, Leandro Grimi idén januárban csatlakozott a Milanhoz. Mostanáig mindössze egy hivatalos mérkőzésen lépett pályára. Jelenleg azon dolgozik, hogy minél tökéletesebben beilleszkedjen új környezetébe és a lehető leghamarabb teljes értékű játékosként álljon edzője rendelkezésére.

A tegnapi edzés után nyilatkozott a Milan Channelnek:

"Ancelotti egy nagyszerű ember. Szeretném neki és az összes csapattársamnak is megköszönni hogy ennyit segítenek a beilleszkedésben."

Az edzések során a fiatal tehetség különösen Paolo Maldini és Rhino Gattuso mozdulatait lesi:

"Rengeteg tanácsot adnak. Hatalmas szívvel rendelkeznek, ezért is próbálok mindig a közelükben lenni. Így tanulhatok a legtöbbet tőlük. inden szavukat és mozdulatukat lesem."

Leandro már érzi az elmúlt három hónapban elvégeztt munka eredményét:

"Sokkal jobban érzem magam fizikailag, mint amikor megérkeztem Olaszországba. Számos téren kell még fejlődnöm, de jól jól vagyok és pozitívan nézek a jövőbe."

Úgy tűnik Grimivel minden rendben van és társai is befogadták maguk közé:

"A a klubnál lévő összes ember hozzáállása csodálatos. Tudtam, hogy kiváló játékosok közé érkezem majd, de arra csak itt döbbentem rá, milyen csodálatos emberek is egyben. "
  • LasCar16
    Az UEFA döntése értelmében a Bayern München játékosa, Mark Van Bommel mégis játszhat a Milan elleni müncheni visszavágón április 11.-én. A középpályás eredetileg két meccsre szóló eltiltást kapott, mivel a Real Madrid elleni gólja után bemutatott a közönségnek. A bajor klub fellebbezett a döntés ellen, és sikerült elérni a büntetés megfelezését.

Oliver Kahn és Lúcio ügyében ma dönt az UEFA. Mint ismeretes, a két játékos a legutóbbi BL mérkőzés után nem megfelelő módon viselkedett a doppingvizsgálaton. Az, hogy ez pontosan mit takar, nem hozták nyilvánosságra. Döntés a nap folyamán.
  • LasCar16
    valami jótékonysági rendezvény lehehetett szvsz:)
  • Palinko
    kik ezek a képen? gondolom a mezes személyek a többieket ismerem :)
  • Palinko
    szerintem jól beszélsz...
  • Nuno88

• headmaster
    "de figyelni kéne az olasz játékosokra"
    Valóban, de mostanában sajnos egyre több olasz játékos megy külföldi klubokat vmilyen okokból. Talán mindenki azt hiszi hogy a saját hazájában nem elég megmutatni a tehetségét. Elég fura felfogás, de lehet hogy ez a helyzet. Meglátjuk mit hoz a jövő. Hátha lesz egy-két olasz tehetség és esetleg a Milan-nál kötnek ki. (HÁTHA) Sajna mostanában sokan pártolnak el a csapat mellől, pedig most van igazán szükség a támogatásra. Szerinem legalábbis.
    FORZA MILAM
  • LasCar16
    Riki JR dö szekönd-.-
  • Bereet
    ifj.Kaká Vagy Kaká Jr. :D esetleg Kaká II
  • DjCooll
    talán egy újabb tehetség:):D lesz kitudja:)
  • LasCar16
    :DDD
  • LasCar16
    Kakà arról beszélt, mennyire fontos dolognak tartja hogy egyszer apa legyen:

"A legcsodálatosabb célom az, hogy egyszer apa lehessek és a karjaimban tarthassam a gyermekem. A privát életemben ez a legfontosabb.
    A feleségem Caroline is szeretne kisbabát. A megfelelő pillanatra várunk, talán még egy évet. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy ő még tanul. Kevesebb mint két éve van vissza a diplomáig, de természetesen ő rajta is múlik, hogy az egyetem befejezése előtt szeretne-e anya lenni vagy csak azt követően. Meglátjuk mit hoz az élet. Egy dologban biztos vagyok: Hamarosan apa leszek"
  • Palinko
    " Bayern simán verhető."
    egyik barátom véleményében nagyon bízom és ő azt mondta,hogy nem kérdés,megverjük őket. egy kicsit vitatkoztam vele, de végül rá kellett jönnöm,hogy jól beszélt

"egyre több a brazil a csapatban az meg egyenesen szuper"
    hát én olyan beállítottságú vagyok, hogy serie a t nézek (olasz liga) ac milan mecseket (olasz csapat) és még 1-2 külföldi játékos jólvan de lassan gila,pirlo,gattuso,nesta melett mindenki külhoni lesz :( na jó tudom ez a foci, meg most lehet szegényes az olasz tehetséglista de figyelni kéne az olasz játékosokra.. a milan mindég is erről volt híres,hogy sok a hazai játékos. remélem azért figyelnek majd arra is.
  • headmaster
    Ha összeszedjük magunkat akkor a Bayern simán verhető. Lesz egy sűrű másfél hét áprilisban amit át kell vészelni és utána már simább lesz az út. Ha így haladunk valóban meg lesz a 4. hely és most EZ számít, hogy jövőre is mehessen a BL. Ronaldinhoról meg csak annyit hogy biztos jó helye lenne a Milanban, de esetleges átigazolás esetén meg kell szoknia az olasz foci dolgait, bár teszem hozzá hogy ez Ronaldonak sem okozott különösebb fejtörést. Az meg hogy egyre több a brazil a csapatban az meg egyenesen szuper, hisz talán összeszokotabbak és jól ismerik egymást a válogatott meccsekről.
  • LasCar16
    remélem a következő a bayern lesz:P
  • Nuno88
    hát nagy lenne az öröm az biztos, jó lenne egy nagy csapatot megverni idén
  • Nuno88
    Boldog Szülinapot Alessandro!!! :)
  • Palinko
    ha romát megverjük akkor nagyon meglesz az öröm :D
    de szerintem van olyan 60% esélyünk rá
  • majtin
    Nem számít, csak az hogy meeg lesz a 4. hely!!!!! Forza Milan!!!!
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti úgy véli, Nelson Dida, a gárda brazil kapusa gyenge formában véd, és szerinte a teljesítményromlást az okozta, hogy hónapokig nem volt hajlandó aláírni a vezetők által felajánlott új szerződését. Didáról sokan már le is mondtak, a kapus azonban februárban végül hajlandó volt hosszabbítani.

- Dida túl sokáig hagyta a levegőben ezt az egész szerződés ügyet. Szokatlan szituáció alakult ki, de végül úgy döntött, nem tárgyal más klubokkal és marad Milánóban. A bizonytalanság azonban kihatott a formájára is, mert bár továbbra is kiváló kapus, a közelmúltban több nagyobb hibát is elkövetett, olyanokat, amelyeket korábban nem - mondta Ancelotti. (samsungsport.hu)
  • LasCar16
    A Milan brazil szupersztárja, Kaká nyilatkozatában beismerte: minden meggyõzõerejét latba fogja vetni, hogy segítsen Ronaldinhót Milánóba csábítani.

"Egy ideje nem beszéltem Ronaldinhóval, de jövõ héten találkozunk, amikor is a brazil válogatott Chíle és Ghána ellen fog pályára lépni. Mit fogok mondani neki? Elõször is válaszolok a kérdéseire. Utána majd elmesélem neki, milyen nagyszerû klub is a Milan, és talán megpróbálom majd meggyõzni, hogy igazoljon hozzánk" - mondta a Sky Italiának Kaká.

A Milan másik brazil csillaga, Ronaldo éppen a múlt héten nyilatkozott arról, mennyire feküdne is Ronaldinhónak a Milan rendszere.

"Ronaldinhóval jóbarátok vagyunk, és örülnék, ha itt lenne nálunk. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen illeszkedne a Milan rendszerébe. Személyesen nem beszéltem még vele errõl, de annyit tudok, hogy Berlusconi elnök úr és Galliani alelnök úr szerint a Milan lenne a legjobb pozícióban, amennyiben elhagyná a Barcelonát."

Ronaldinhóval kapcsolatos hír az is, hogy a játékos ügynöke, Roberto Assis a múlt héten Milánóban járt - elmondása szerint persze csak és kizárólag Ricardo Oliveira ügyét vitatta meg Berlusconival és Gallianival, azonban sokan kétkedve fogadták ezt a kijelentését, ami egyáltalán nem meglepő...
  • LasCar16
    A válogatott szünetet követő időszak mérkőzései:

March 31: Roma-Milan
    April 3: Milan-Bayern München (Bajnokok Ligája)
    April 7: Milan-Empoli
    April 11: Bayern München-Milan (Bajnokok Ligája)
    April 15: Messina-Milan
    April 18: Ascoli-Milan
    April 22: Milan-Cagliari
    April 29: Torino-Milan
    May 6: Milan-Fiorentina
    May 13: Catania-Milan
    May 20: Milan-Udinese
    May 27: Reggina-Milan
  • LasCar16
    így van ezek az 1-0ák hiányoztak, remélem Nesta a következő fordulókban már kezdhet, 4. hely meglesz..Blben is helytállunk még, örülök a bayernnek:) Forza Milan!
  • LasCar16
    :)))