A Milan brazil szupersztárja, Kaká nyilatkozatában beismerte: minden meggyõzõerejét latba fogja vetni, hogy segítsen Ronaldinhót Milánóba csábítani.
"Egy ideje nem beszéltem Ronaldinhóval, de jövõ héten találkozunk, amikor is a brazil válogatott Chíle és Ghána ellen fog pályára lépni. Mit fogok mondani neki? Elõször is válaszolok a kérdéseire. Utána majd elmesélem neki, milyen nagyszerû klub is a Milan, és talán megpróbálom majd meggyõzni, hogy igazoljon hozzánk" - mondta a Sky Italiának Kaká.
A Milan másik brazil csillaga, Ronaldo éppen a múlt héten nyilatkozott arról, mennyire feküdne is Ronaldinhónak a Milan rendszere.
"Ronaldinhóval jóbarátok vagyunk, és örülnék, ha itt lenne nálunk. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen illeszkedne a Milan rendszerébe. Személyesen nem beszéltem még vele errõl, de annyit tudok, hogy Berlusconi elnök úr és Galliani alelnök úr szerint a Milan lenne a legjobb pozícióban, amennyiben elhagyná a Barcelonát."
Ronaldinhóval kapcsolatos hír az is, hogy a játékos ügynöke, Roberto Assis a múlt héten Milánóban járt - elmondása szerint persze csak és kizárólag Ricardo Oliveira ügyét vitatta meg Berlusconival és Gallianival, azonban sokan kétkedve fogadták ezt a kijelentését, ami egyáltalán nem meglepő...