Ricky Kakà a Milan Channel vendége volt, ahol a szurkolók által beküldött kérdésekre válaszolt. A brazil klasszis gyorsan pontot tett a találgatások végére:
"Milánó városa a legfontosabb dolog számomra, emberként és profiként is. Összesen két együttesben játszottam eddig, a Sao Paoloban és a Milanban. Nagyon ragaszkodom ezekhez a klubokhoz. A természetemből fakadóan lojális vagyok a barátaimhoz, a feleségemhez és általában minden fontos dologhoz az életemben.
Ami a távozását firtató cikkeket illeti:
"Tavaly nyáron tudtam hogy a klub nem követett el semmit, ezért a káosz közepén meghosszabbítottam a szerződésem. Azért tettem ezt, hogy megmutassam a hitemet a többiek felé akik azt szerették volna hogy maradjak. Szeretek a csapatért játszani."
A brazil család új taggal bővült Ronaldo személyében:
"Mindig is példa volt számomra. Úgy nőttem fel hogy őt néztem és ma megadatik nekem hogy mellette játszam. Ez csodálatos. Ez egy különleges érzés, amit a futballtól kaptam"
Bajnokok Ligája:
"Mindent megteszek a Milanért. Azok közé tartozom, akik még nem nyerték meg a trófeát. Szeretnék én is egy olyan játékos lenni a klub történelmében, aki sok címet szerez."
Kakà kitért Dida szerződéshosszabbítására is:
"Kétféle kapus létezik szerintem: a normális és az evilágon kívüli. Az utóbbi képes a csodákra, Dida pedig ide tartozik. Örülök hogy nálunk marad, hiszen ő mégiscsak egy brazil csapattárs."