36663
  • headmaster
    Még visszatérve:...Nem volt nagy győzelem, de most a kicsi is elég hisz kapaszkodni kell felfelé a táblázaton, mert csak így mondhatjuk majd el hogy a kezdeti nehézéségeket legyűrve viszonylag sikeres évet zártunk. Nem számít h milyen gólkülönbséggel, de hozni kell a hozható meccseket. A többi most nem számít.

FORZA MILAN
  • Kit--Kat
    Boldog Születésnapot Alessandro!!!
  • Nuno88
    úgylátom nem volt itt nagy élet a meccs alatt
  • Szabi 22
    Milan - Atalanta 1-0 Ambrosini!
  • banok
    BWin, vagy a CCTV Soccer a TVAntson. TVUPlayer most nem játszik :)
  • Csabesz6
    mi adja a meccset neten?(tvu player)?
  • Nuno88
    jaja, sztem ha úgy alakul akkor be is fog állni! :)

de sajna a meccset nem látom mert nekem is meccsem lesz :(
  • Palinko
    he he és nesta ott van a kispadon!
  • Nuno88
    köszönjük az infót :)

remélem Oli innentől 100%-ot fog adni :)
  • Szabi 22
    haha Gilardinojó helyen van :)))
  • gabber_saviola
    MILAN (4-3-2-1): 1 Dida; 44 Oddo, 25 Bonera, 17 Simic, 18 Jankulovski; 8 Gattuso, 32 Brocchi, 23 Ambrosini; 22 Kakà, 7 Oliveira; 99 Ronaldo
    In panchina: 16 Kalac, 2 Cafu, 13 Nesta, 10 Seedorf, 20 Gourcuff, 11 Gilardino, 9 Inzaghi
    Allenatore: Carlo Ancelotti

ATALANTA (4-4-1-1): 27 Calderoni; 16 Rivalta, 2 Talamonti, 15 Loria, 6 Bellini; 79 Ferreira Pinto, 8 Bernardini, 5 Donati, 19 Ariatti; 21 Tissone; 72 Doni
    In panchina: 18 Ivan, 80 Carrozzieri, 3 Adriano, 26 Migliaccio, 30 Arrigoni, 34 Defendi, 11 Cisse
    Allenatore: Stefano Colantuono

Arbitro: Saccani di Mantova
    (A)
  • Nuno88
    mondjuk ami ebből a védősorból kihozható szvsz a: Oddo, Simic, Bonera, Janku
  • Palinko
    még csak Nesta és Kaladze kéne és meglenne az öröm :)
  • Nuno88
    védelem az megint
  • Palinko
    Keret:
    KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Az A.C.Milan közölte hogy Paolo Maldinit megvizsgálta Marc Martens professzor. A védő bal térde sérült meg az Inter elleni mérkőzésen, ezért folyamatos kezelésben fog részesülni. Felépülésének ideje még kérdéses, de mindenki azon dolgozik hogy a lehető leghamarabb visszatérjen a pályára.

• LasCar16
    jaja:D
  • Palinko
    jó reklám klubbunknak :D
  • Nuno88
    Ricky Kakà a Milan Channel vendége volt, ahol a szurkolók által beküldött kérdésekre válaszolt. A brazil klasszis gyorsan pontot tett a találgatások végére:

"Milánó városa a legfontosabb dolog számomra, emberként és profiként is. Összesen két együttesben játszottam eddig, a Sao Paoloban és a Milanban. Nagyon ragaszkodom ezekhez a klubokhoz. A természetemből fakadóan lojális vagyok a barátaimhoz, a feleségemhez és általában minden fontos dologhoz az életemben.

Ami a távozását firtató cikkeket illeti:

"Tavaly nyáron tudtam hogy a klub nem követett el semmit, ezért a káosz közepén meghosszabbítottam a szerződésem. Azért tettem ezt, hogy megmutassam a hitemet a többiek felé akik azt szerették volna hogy maradjak. Szeretek a csapatért játszani."

A brazil család új taggal bővült Ronaldo személyében:

"Mindig is példa volt számomra. Úgy nőttem fel hogy őt néztem és ma megadatik nekem hogy mellette játszam. Ez csodálatos. Ez egy különleges érzés, amit a futballtól kaptam"

Bajnokok Ligája:

"Mindent megteszek a Milanért. Azok közé tartozom, akik még nem nyerték meg a trófeát. Szeretnék én is egy olyan játékos lenni a klub történelmében, aki sok címet szerez."

Kakà kitért Dida szerződéshosszabbítására is:

"Kétféle kapus létezik szerintem: a normális és az evilágon kívüli. Az utóbbi képes a csodákra, Dida pedig ide tartozik. Örülök hogy nálunk marad, hiszen ő mégiscsak egy brazil csapattárs."

Végül egy üzenet a szurkolóknak:

"Találkozunk a következő szezonban is!"

• Nuno88
    Clarence Seedorf nyilatkozatában többek között Ancelottihoz fűződő kapcsolatáról, Ronaldinhóról, a Milan sikerének titkáról és a Milan céljairól beszélt.

"Mindig tiszteletben tartom Ancelotti döntéseit. Talán nem mindig értek egyet vele, de mindig támogatom őt. A játékosoknak a lehető legjobbat kell nyújtaniuk, hogy teljesítsék az edző igényeit. Elsősorban mindig a csapat érdekeit nézem. Tiszta fejjel játszom, mindig azt teszem, ami a legjobb a csapatnak. Persze én is hibázhatok, és amikor azt hallom, hogy lassú a játékom, azt válaszolom, kérdezzék meg az ellenfeleimet, hogy mit gondolnak a gyorsaságomról. A kritikát és a dicséretet is egyformán kezelem, mivel tudom, hogy a Milan érdekében cselekszem. Ez a csapat mindig is nagyszerű egyéniségéről tett bizonyosságot. Én a holland támadófutball iskolájában nevelkedtem, de a támadó- és védekezőfutball keresztezésével a Milan nagyon jól teljesített az elmúlt években. Amikor szükséges, mindannyian alkalmazkodunk. Szeretnék a csatárok mögött játszani, Kakával elöl, de Ancelotti mindig meg tudja indokolni a döntéseit. A Milan nem véletlenül lett az elmúlt öt év legversenyképesebb csapata Európában. A titok nyitja az, hogy mindannyian a csapat érdekeit tartjuk szem előtt - ellentétben azzal, ami például a Real Madridnál történt. Ronaldinho? Jóbarátok vagyunk, és sokra tartom őt, csodálatos lenne, ha itt lenne velünk a Milanban. Az igazi kérdés persze az, hogy szükségünk van-e rá? A döntés nem az én feladatom. A szezon? Kiestünk az Olasz Kupából és kikaptunk az Intertől, de ezek beleférnek. Nincs mese, el kell tudni ismerni azt, amikor az ellenfeleid jobbak nálad. A céljaink persze nem változtak: a harmadik hely a bajnokságban és a Bajnokok Ligája döntő."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Ronaldo a spanyol AS újságnak nyilatkozott:

"Megkaptam a lehetőséget hogy a Milanban játszhassak és most úgy érzem magam mint egy igazi profi. Ennél a klubnál úgy dolgozhatok ahogy még soha sehol. Össze sem lehet hasonlítani más helyekkel. A Milan mindent megtesz azért hogy 100%-os állapotba hozzon. Minden játékosnak egyénileg kialakított napi programja van. A fitness tesztek mindennaposak és speciálisan arra irányulnak, hogy csúcsformába kerüljünk"

• LasCar16
    nagyon hiányzott a védelemből:) remélem mihamarabb visszanyeri a régi formáját
  • Nuno88
    Edzés:

Nesta már edzésben :)

• Palinko
    Alessandro Nesta tegnapi nyilatkozatában ismét elvetette annak lehetőségét, hogy a Lazióan fejezze be karrierjét. Mint az közismert, az olasz válogatott hátvéd vállsérülése miatt november 26-a óta nem léphetett pályára, és ez idő alatt az olasz sajtóban többször is megjelentek olyan találgatások, melyek szerint év végén elhagyni készül a vörös-feketéket. Az időközben egy operáción is átesett Nesta azonban tagadta ezeket a híreszteléseket, sőt, kijelentette: a Milanból akar visszavonulni.

"Én a magam részéről már egyértelművé tettem a Milan vezetésének, hogy visszatérésemet követően itt akarok futballozni, és innen akarok visszavonulni is. Nem tudom hány év lehet még bennem, de itt akarok játszani, ameddig bírom. Amint ismét megtalálom a legjobb formámat, leülünk a vezetőséggel tárgyalni az új szerződésről. Ugyan Róma az otthonom, de a Milan nagyon sokat adott nekem, és itt akarom befejezni a pályafutásomat. A klubnak sem lenne jó üzlet szerződést hosszabbítani egy sérült játékossal, ezért is akarok minél előbb visszatérni a pályára. Remélem ez hamarosan megtörténhet, akár már most vasárnap. Keményen dolgozom, hogy visszanyerjem a kondíciómat, amint ez sikerült, az edző egészen biztosan megadja nekem a lehetőséget a játékra. A célom az, hogy ismét játszani tudjak, de mindenekelőtt a legjobb formámat szeretném megtalálni. Nagyon hiányzik a futball és a csodálatos esték a San Siróban. Ami a vasárnapi mérkőzést illeti, a kispadon fogok helyet kapni, amennyiben az edző is jónak látja. Azt hiszem még a válogatottban is tudnék játszani, ezt jeleztem is Roberto Donadoninak, de majd meglátjuk, hogy alakul. Napról napra változhat a helyzet."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Edzés:

• Nuno88
    Minden milanos kedvence, a klub élő legendája. Ő Paolo Maldini, a Milan kapitánya.

A hétvégi derbyn Paolo a jubileumot ünnepelt, 600-szor lépett pályára bajnoki mérkőzésen. Maldini gyermekei '600 Apa' pólóban a partvonal mellől figyelték a legendát.

Mi mást lehetne mondani: Bámulatos, csodálatos és tiszteletreméltó amit Capitano eddig a Milanért tett.

KÖSZÖNÜNK MINDENT!
  • Nuno88
    Ronaldinho már tárgyal!
    Külföldi labdarúgás

A Barcelona braziljáról Milánóban tárgyalt a Milan vezetősége és Ronnie ügynöke. A felek szerint van esély arra, hogy Ronaldinho nyártól a piros-feketék játékosa legyen.

A brazil klasszis ügynöke és testvére kedden Milánóban találkozott a Milan vezetőivel, a téma pedig természetesen Ronaldinho esetleges átigazolása volt. Roberto Assis Adriano Gallianival és Ariedo Braidával tárgyalt a Barcelona középpályásának leigazolásáról, ám a menedzser a találkozó után is óvatosan nyilatkozott.

- A Barca továbbra is az első, a katalánokat nagyon tiszteljük, semi probléma nem merült fel. Ugyanakkor nem tagadható, hogy a testvéremet érdekli a Milan érdeklődése. Milánóban nagyon komoly brazil különítmény van, amely mindig szívesen fogadta, és tart karokkal várja – mondta Assis a Corriere dello Sport hasábjain.

Eközben a Milan klubelnöke, Silvio Berlusconi azt nyilatkozta, hogy amennyiben a Barca tényleg eladja a brazil sztárt, akkor klubja minden más vetélytárs ajánlatára ráígér.

- Nagyon jók az eséyleink! Miért ne reménykedhetnénk abban, hogy Ronaldinho nyártól a Milan játékosa lesz? - mondta a presidente.
  • Nuno88
    Nesta szertefoszlatta a Lazio álmait
    Külföldi labdarúgás

A középhátvéd visszatér, de nem egykori klubjába, hanem a jelenlegibe. Nesta négyhónapos kihagyás után újra bevethető a Milanban.

Alessandro Nesta a napokban tért vissza közel négyhónapos vállsérülése után Carlo Ancelotti keretébe, a világbajnok védő pedig már alig várja, hogy újra pályára léphessen a lombardok csapatában. Nesta válla már a nyári világbajnokság óta rakoncátlankodik, ám a folyamatosan felmerülő feladatok miatt a műtétet elodázták Milánóban.

Most már a szerződéshosszabbítás is terítéken van, ám Nesta aláírására nemcsak a Milan hajt, hanem egykori klubja a Lazio is. A védő azonban kategorikusan kijelentette, maradni akar a Milanban.

- Mindenki számára legyen tiszta, én elégedett vagyok a Milannál, a vágyam nem az eligazolás, hanem hogy mihamarabb visszatérhessek. Azt persze nem tudhatom, hány évig leszek képes játszani, de az biztos, hogy itt képzelem el a jövőmet – mondta az ex-laziós hátvéd, aki 2002-ben csak komoly lelkiismeret furdalással tudta háta mögött hagyni a római csapatot, amellyel azóta is folyamatosan szóbahozzák.

- Róma az otthonom, de a Milantól olyan sokat kaptam, hogy szeretném befejezni itt a pályafutásom. Persze megújítani a szerződést egy sérülttel nem túl bölcs, én is tudom jól, éppen ezért szeretnék minél előbb visszatérni a pályára.
    -----------------------------
    na végre visszatér, el kell a védelem tengelyébe :)
  • Nuno88
  • Mor3llo
    Megérdemelné, hogy ne legyen komolyabb a baja ! Nagyszerű, csupaszív-lélek focista, nem lenne jó, ha már nem látnánk többet a pályán.
  • Palinko
    remélem még jövőre lesz egy szép klasszishoz méltó éve és mindenki tisztelettel búcsúzik el tőle...
  • Palinko
    szép :)
  • LasCar16
  • Nuno88
    Maldini: itt a vég?
    Külföldi labdarúgás

A Milan 39 éves védője az Inter ellen komolynak tűnő térdsérülést szenvedett, és hetekig nem állhat csapata rendelkezésére.

Az Inter elleni derbi jól indult a veterán bekk számára, a mérkőzés előtt 600. bajnokija alkalmából köszöntötték, ráadásul később csapata megszerezte a vezetést a bajnokesélyes ellen. A jó kezdetnek azonban rémálomszerű befejezés lett a vége, a csapat kikapott, Maldini nagyot hibázott az Inter győztes gólja előtt, és még egy térdsérülést is sikerült összeszedni, amely után a védő hetekig nem léphet pályára.

Az első vizsgálatok szerint Maldininek másfél hónapot kell kihagynia, de pontos diagnózist csak szerdán állítanak fel az orvosok. Amennyiben a sérülés komolyabb a vártnál, könnyen lehet, hogy a hátvéd a szezonban már nem léphet pályára, és ebben az esetben arra is jó esély lehet, hogy Maldini nem hosszabbítja meg szerződését az együttesnél és nyáron végleg szögre akasztja a futballcsukát.

• Nuno88
    na akkor Oli nyerd meg nekünk a BL-t :)
  • Nuno88
    A Milan Channelnek egy végre felszabadultan mosolygó Ricardo Oliveira nyilatkozott:

"Végre jó híreket kaptam Brazíliából. Nagyszerû érzés, hogy a nõvéremnek semmi baja. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, a csapattársaimnak, az elnökünknek és mindenki másnak, hogy ilyen jók voltak hozzám ebben az idõszakban. Még annyit sem tudtam, hogy egyáltalán életben van-e a nõvérem. Most már végre csak a futballra kell koncentrálnom. Minden tõlem telhetõt meg akarok tenni, hogy viszonozzam a klubnak mindazt, amit értem tettek. Ezek nem csak nekem, hanem mindenki számára örömteli pillanatok, Ugyanakkor csak akkor tudhatod meg, milyen ilyesmiken keresztülmenni, ha elsõ kézbõl tapasztalod meg. Nem is nagyon szeretnék a történtekrõl beszélni, bár öt hónap után ez valamennyire természetes. A nõvérem végre otthon pihenheti ki a történteket, szóval minden rendben van. Mostantól csak a játékkal akarok törõdni, hogy azt tehessem, amit a szurkolók várnak tõlem. Köszönetet szeretnék mondani a Milannak, mivel nagyon jók voltak hozzám. Ancelotti bizalmának nagyon örülök. Most, hogy ez az ügy lezárult, megnyugodhatok és javíthatok a teljesítményemen. Megpróbálom igazolni az emberek elvárásait. Meg akarom mutatni, mennyit is érek."

• Palinko
    szimpibb is lesz a juve új edzővel! ha jól tom reálhoz ment a 2006os edzőtök... meg remélem nem lesz bundabotrány és akkor megmékőzhetünk végre tisztességesen (és abban is nagyon bízom,hogy addigra beerősítünk,nem ilyen Ronaldinhokban gondolkodunk,hanem motivált, tapasztalt de nem túl öreg játékosokban...)
  • gercse
    oks, nekem 8, majd elválik(én a Juventusnak szurkolok, de semmi bajom a Milannal, sőt..., többet érnek a szememben, mint az Inter pl.)
  • Palinko
    belefog de jövőre remélem mi nyerünk
  • gercse
    jövőre jön majd egy torinói csapat is ;), és remélem beleszól a történésekbe