Nesta szertefoszlatta a Lazio álmait
Külföldi labdarúgás
A középhátvéd visszatér, de nem egykori klubjába, hanem a jelenlegibe. Nesta négyhónapos kihagyás után újra bevethető a Milanban.
Alessandro Nesta a napokban tért vissza közel négyhónapos vállsérülése után Carlo Ancelotti keretébe, a világbajnok védő pedig már alig várja, hogy újra pályára léphessen a lombardok csapatában. Nesta válla már a nyári világbajnokság óta rakoncátlankodik, ám a folyamatosan felmerülő feladatok miatt a műtétet elodázták Milánóban.
Most már a szerződéshosszabbítás is terítéken van, ám Nesta aláírására nemcsak a Milan hajt, hanem egykori klubja a Lazio is. A védő azonban kategorikusan kijelentette, maradni akar a Milanban.
- Mindenki számára legyen tiszta, én elégedett vagyok a Milannál, a vágyam nem az eligazolás, hanem hogy mihamarabb visszatérhessek. Azt persze nem tudhatom, hány évig leszek képes játszani, de az biztos, hogy itt képzelem el a jövőmet – mondta az ex-laziós hátvéd, aki 2002-ben csak komoly lelkiismeret furdalással tudta háta mögött hagyni a római csapatot, amellyel azóta is folyamatosan szóbahozzák.
- Róma az otthonom, de a Milantól olyan sokat kaptam, hogy szeretném befejezni itt a pályafutásom. Persze megújítani a szerződést egy sérülttel nem túl bölcs, én is tudom jól, éppen ezért szeretnék minél előbb visszatérni a pályára.
-----------------------------
na végre visszatér, el kell a védelem tengelyébe :)