• Nuno88
    A Milan Channelnek egy végre felszabadultan mosolygó Ricardo Oliveira nyilatkozott:

"Végre jó híreket kaptam Brazíliából. Nagyszerû érzés, hogy a nõvéremnek semmi baja. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, a csapattársaimnak, az elnökünknek és mindenki másnak, hogy ilyen jók voltak hozzám ebben az idõszakban. Még annyit sem tudtam, hogy egyáltalán életben van-e a nõvérem. Most már végre csak a futballra kell koncentrálnom. Minden tõlem telhetõt meg akarok tenni, hogy viszonozzam a klubnak mindazt, amit értem tettek. Ezek nem csak nekem, hanem mindenki számára örömteli pillanatok, Ugyanakkor csak akkor tudhatod meg, milyen ilyesmiken keresztülmenni, ha elsõ kézbõl tapasztalod meg. Nem is nagyon szeretnék a történtekrõl beszélni, bár öt hónap után ez valamennyire természetes. A nõvérem végre otthon pihenheti ki a történteket, szóval minden rendben van. Mostantól csak a játékkal akarok törõdni, hogy azt tehessem, amit a szurkolók várnak tõlem. Köszönetet szeretnék mondani a Milannak, mivel nagyon jók voltak hozzám. Ancelotti bizalmának nagyon örülök. Most, hogy ez az ügy lezárult, megnyugodhatok és javíthatok a teljesítményemen. Megpróbálom igazolni az emberek elvárásait. Meg akarom mutatni, mennyit is érek."

Forrás: acmilan.com