Bonera Didára hárítja a felelősséget
Külföldi labdarúgás
A milánói közönség a távozó félben lévő Didát hibáztatta a Milan kapott góljáért, és az esetnél asszisztáló védő is a brazilra keni a felelősséget.
A Milan 3-1-re legyőzte a Chievót szombat este az olasz bajnokságban, a piros-feketék a mérkőzés nagy részét uralták, és néha szemre is tetszetős játékot produkáltak. Ennek ellenére a mérkőzés elején két játékos egyéni hibája miatt hátrányba került a Milan, Daniel Bonera és Dida bizonytalansága után Sergio Pellissier az üres kapuval került szembe, és nem hibázott.
A mérkőzés másnapján a labdát a támadó elől fedezni kívánó védő kijelentette, nem az ő hibája miatt került hátrányba a milánói csapat. Bonera szerint ugyan jobb helyzetben volt a támadónál, és akár menteni is tudott volna, de a kapus szólt, hogy érkezik. Az összjáték vége a Chievo vezetését jelentette.
- Első voltam a labdáért folytatott küzdelemben, amikor Dida szólt, ezért én csak fedeztem a lasztit. Mondhatnám azt, hogy az enyém a felelősség, ha nekem kellett volna megszerezni a labdát – vette le saját válláról a felelősséget a Parmától igazolt védő, aki hozzátette: – Annyit elvállalok, hogy hátulról rálöktek, ez az én hibám.