36663
-
hát egy ilyen telt most de ha vmi elképzelésed van akkor írd le :) -
#9223 Bonera Didára hárítja a felelősséget
Külföldi labdarúgás
A milánói közönség a távozó félben lévő Didát hibáztatta a Milan kapott góljáért, és az esetnél asszisztáló védő is a brazilra keni a felelősséget.
A Milan 3-1-re legyőzte a Chievót szombat este az olasz bajnokságban, a piros-feketék a mérkőzés nagy részét uralták, és néha szemre is tetszetős játékot produkáltak. Ennek ellenére a mérkőzés elején két játékos egyéni hibája miatt hátrányba került a Milan, Daniel Bonera és Dida bizonytalansága után Sergio Pellissier az üres kapuval került szembe, és nem hibázott.
A mérkőzés másnapján a labdát a támadó elől fedezni kívánó védő kijelentette, nem az ő hibája miatt került hátrányba a milánói csapat. Bonera szerint ugyan jobb helyzetben volt a támadónál, és akár menteni is tudott volna, de a kapus szólt, hogy érkezik. Az összjáték vége a Chievo vezetését jelentette.
- Első voltam a labdáért folytatott küzdelemben, amikor Dida szólt, ezért én csak fedeztem a lasztit. Mondhatnám azt, hogy az enyém a felelősség, ha nekem kellett volna megszerezni a labdát – vette le saját válláról a felelősséget a Parmától igazolt védő, aki hozzátette: – Annyit elvállalok, hogy hátulról rálöktek, ez az én hibám.
-
#9222 persze h emlékszek, nagyon jó cserecsatár volt! -
#9221 ok előre is köszönöm!
a hírekhez kapcsolódóan:
Tetszik ahogy Ronaldo nyilatkozik és szerintem sokáig nálunk lesz. Szerintem ha el is adjuk az majd tényleg a pályafutása végén lesz,amikor már nem akar majd hajtani (mint Tomassont is akkor adtuk el, nemtom emlékeztek e még a Dánra, nekem ő is szimpi volt) -
#9220 ok bár nem vagyok vmi nagy grafikus, most van egy kis dolgom hazajövök és este meglesz :) -
#9219 csinálnál nekem egy Milan os logot? csinálgattam ps ben de mindég túl nagy lett a file és töröltem is mindet. bocsi,hogy itt spammelek érte mikor van logóműhely is,de én a te munkádban bízok látom magadnak szépeket csináltál. ha van kedved akkor létszi... -
#9218 Bár Ronaldo bicegve ment le a pályáról tegnap este, nyilatkozatában kijelentette, hogy készen fog állni az Inter elleni, jövő vasárnapi derbyre:
"Úgy gondolom, jól játszottam, csak a gól hiányzott. Tudtam, hogy lassacskán visszanyerem a formámat. A fizikai erőnlét a legfontosabb, és remélem a derbyre csúcsformában lehetek. A Bajnokok Ligájában nem játszhatok, úgyhogy lesz egy egész hetem felkészülni. Ki fogom használni ezt a lehetőséget. Jó lenne minden meccsen gólt szerezni, de tudom, hogy ez nem lehetséges. Azt mondták, hogy az első félidőben szerzett meg nem adott gólom nem volt les, de ilyesmi előfordul. A Bajnokok Ligája nagyon hiányzik, de ott leszek a meccsen és szurkolni fogok a Milannak, remélem minden jól alakul a Celtic ellen. Tudjuk, hogy győznünk kell, nincs más lehetőség. Ronaldinho? Az emberek folyton kitalálnak mindenféle pletykát, aztán nekünk meg cáfolnunk kell. Ronaldinho felemelte a mezét, hogy megmutassa, nincs súlyfeleslege, de tulajdonképpen semmit nem kellett bizonyítania. És ez rám is vonatkozik."
Ronaldinhóhoz kapcsolódó hír, ahogy Silvio Berlusconi lényegretörően reagált a brazil szupersztár ezen a héten tett kijelentésére, mely szerint egész életében Barcelonában szeretne maradni:
"Ha elhagyja a Barcelonát, a Milan lesz a legjobb helyzetben a szerződtetésére. Ezt garantálom. Egyébként pedig nem hiszek ezekben az életre szóló igéretekben."
Forrás: channel4.com -
#9217 Carlo Ancelotti vezetőedző így nyilatkozott a tegnapi, Chievo elleni győzelmet követően:
"Eltartott egy ideig, amíg megtaláltuk a megfelelő tempót. Gyengén kezdtünk, és a Chievo a gyors játékával nyomás alá helyezett minket. Szerencsére a mérkőzés többi részében jók voltunk. Igazán kiegyensúlyozottak vagyunk, és nem veszítettük el a fejünket a legnehezebb pillanatokban sem. Mostanában új összetételű középpályával próbálkozunk. Ez valamennyire korlátozza a labdabirtoklásunkat, de úgy érzem, kihoztuk a lehető legtöbbet a lehetőségeinkből. Ez egy kemény szezon volt, de most már látni a fényt az alagút végén. Ronaldo? A befejezésekben lehetett volna jobb is a vége felé, de összességében lenyűgöző volt. Egy-az-egyben bámulatos dolgokat csinált, mindig nagyon nehéz elválasztani a labdától. A kapott gólnál Dida hibázot, ennek hatását az egész mérkőzésen érezte."
Forrás: channel4.com -
#9216 AC Milan-Chievo:
-
#9215 huhh , naon kellett ez a BL-visszavágó előtt -
#9214 Hazai pályán kétgólos győzelmet aratott az AC Milan csapata a Chievo ellen az olasz bajnokság mai játéknapján. A mérkőzés 17. percében a vendégek egy védelmi megingást követően szerezték meg a vezetést, amit Gilardino révén még a szünet előtt egalizáltak a piros-feketék. A második játékrész 10. percében Oddo egy jól eltatlált lövéssel előnyt szerzett a milánóiaknak, majd a hosszabbitás utolsó másodperceiben Seedorf szabadrúgásból beállította a 3-1-es végeredményt. Ezzel a győzelemmel a Milan közelebb került a hőn áhított Bajnokok Ligája indulást érő hely megszerzéséhez.
MILAN-CHIEVO 3-1 (1-1)
Milánó: San Siro - 41.072 néző
Gólszerzők: Gilardino (33.), Oddo (55.), Seedorf (93.), illetve Pellissier (17.)
Játékvezető: Tagliavento
Sárga lap: Gattuso (44.), Gilardino (70.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-1-2):
Dida, Oddo, Simic, Bonera, Jankulovski, Gattuso (Seedorf 80.), Pirlo, Brocchi, Kakà, Gilardino (Ambrosini 76.), Ronaldo (Favalli 88.).
Nem léptek pályára: 16 Kalac, 24 Grimi, 7 Oliveira, 9 Inzaghi
Vezetőedző: Ancelotti
CHIEVO (4-4-2):
Squizzi, Malagò, Mandelli, D'Anna, Lanna, Sammarco (Rrudho 80.), Italiano, Troiano (Brighi 46.), Semioli, Pellissier, Cozzolino (Kosowski 61.).
Nem léptek pályára: 99 Concetti, 4 Mantovani, 47 Marchese, 20 Marcolini
Vezetőedző.: Del Neri
Forrás: acmilan.com, gazzetta.it -
#9213 Seedorftól nem vártam ezt a gólt :) -
AC Milan [3 - 1] Chievo
90' [3 - 1] C. Seedorf
LINK -
#9211 simán :ASDasdasdasdas -
#9210 még jön a 3. csak csiga a youtube :( -
#9209 gabbernak köszi a gólokat! remélem azlesz a válasz,hogy szívesen máskor is :D
na ma végre tényleg egy jó milán játszott az ereményből ítélve kár,hogy nem láthattam a mecset -
#9208 kössz gabber "simán" mindenki megnézte-.- -
#9207 BL meccsen ha ilyet megcsinálunk...mint amilyet az 1. gólnál én nemtom mit fogok tenni...Grimit szeretném eccer játszani látni...Guffinak is több lehetőséget kellene adni, nemtom majd ha seedorf visszavonul talán több lehetőséget fog kapni.... -.- tartalmas és izgalmas 7elé nézünk, BL és derby izzítsuk magunkat mind2 meccs fontos!! Forza Milan!! -
#9206 kösszentyű :) -
AC Milan [2 - 1] Chievo
55' [2 - 1] M. Oddo
LINK -
#9204 megnéztem mindkettőt :) -
#9203 látom senkit sem érdekeltek a gólok :) -
#9202 jah jól játszott, csak sajnos hiányozz a gól, na de mind1 majd a kövi meccssen :) -
HeCki #9201 3-1 -
HeCki #9200 pedig a lababan volt a gol .. nagyon .. a lenyeg h. megvan gyozelem .. -
#9199 beszarás h beáll lekocok 20 percet és bevág egy óriási szabi gólt :D -
#9198 3:1 Seedorf -
#9197 lehozza Ronaldot és behozza Favallit, BESZARÁS EMBEREK, BESZARÁS!!! -
#9196 Seedorf áll be, de miért nem Guorcuff? -
#9195 jaj de nyálas gólt rúgott volna Ronie ha pontosabb a perdítés :) -
AC Milan [0 - 1] Chievo
17' [0 - 1] S. Pellisier
LINK
AC Milan [1 - 1] Chievo
33' [1 - 1] A. Gilardino
LINK -
#9193 2:1 ODDO GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#9192 hát nem, jók vagyunk Ronie remélem betalál :)
amúgy köcce :) -
HeCki #9191 eddig jok vagyunk bar azt a potyagolt nm kellet volna benyaljuk. grat nuno -
#9190 1:1 Gilardino :))) -
#9189 thx srácok :) -
#9188 gratulálok neked is és a tesódnak is. -
#9187 Gratulálok neked is és a tesódéknak is! :) -
#9186 0:1 -.- -
#9185 na ma nagyon jó napom van...
Nagybácsi lettem, Tesóm aki szintén ős milanos apuka lett, szal ha még ma nyer a milan akkor parádés napom lesz :)))))