• Palinko
    NA OK AKKOR MOST MI LESZ? ITT A HÍREK AZ ACMILAN.HU RÓL...

Adriano Galliani, a Gazzetta dello Sportban megjelent nyilatkozata szerint a Milan továbbra sem tárgyal a Real Madirddal, és Oddo tekintetében sem enyhített álláspontján.

"Azt hallottam, hogy a Real arra vár, hogy én Madridba utazzak. Szükségesnek érzem, hogy tisztázzuk: a Milan nem szándékozik tárgyalásokat kezdeményezni a spanyolokkal. Az üzlet csakis azért juthatott el idáig, mert biztosítottak minket arról, hogy Ronaldo képes felbontani a szerződését január 31-ig, tehát nincs szükség a közbelépésünkre. Türelmesen fogunk várakozni egészen a hónap végéig, és Ronaldón múlik, hogy tudassa velünk: ki tudja-e szabadítani magát a szerződéséből, vagy nem. Én egyébként úgy látom, hogy Ronaldo elszánt az igazolással kapcsolatban. Sőt, borzasztóan elszánt. A Reallal nem vettük fel a kapcsolatot és nem is fogjuk, úgyhogy akármilyen pletyka Pippo Inzaghiról és más játékosokról teljesen alaptalan. Oddo? A két ügy között csak egy különbség van, ugyanis Oddo esetében folytatjuk a tárgyalásokat a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval. A differencia a két klub elképzelése között csak 2 millió font. Viszont ebben az esetben is készek vagyunk várni az átigazolási időszak végéig. Az alapvető hozzáállásunk a dolgokhoz ez: ha Oddo és Ronaldo az általunk megszabott feltételekkel ideigazol, akkor örülünk nekik. Ha nem, akkor a meglévő játékosainkkal folytatjuk tovább a szezont, és ezzel is egyértelműen elégedettek lennénk" - fejeztbe be a Milan alelnöke.

Forrás: channel4.com