A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forrás: gazzetta.it
19.18: Alberto Gilardino szintén a Milan székházában.
forrás: sports.it
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Adriano Galliani a hivatalos oldalon is olvasható nyilatkozata szerint a mai nap a határidõ Gilardino ügyét illetõen, ellenben Oreste Cinquini a Parma képviseletében másképpen nyilatkozik: "Nincs semmiféle határidõ a Milantól. A játékos sem tûzött ki határidõt. Az igaz, hogy Gilardino jövõjét meghatározó idõszak ez, és az is igaz, hogy a hétfõ fontos nap a döntésben. Ez mind igaz, de nincs semmiféle ultimátum."
Ugyanitt megerõsítést nyert az a pletyka is, hogy Gilardino megvételének sikertelensége esetén a klub elsõ számú jelöltje a Manchester Untied holland csatára, Ruud van Nistelrooy lenne. A pletykák szerint Galliani már a tárgyalások elõkészítésén fáradozik, mivel a Parmával folytatott megbeszélések Gilardino ügyében ismét elakadtak. A DiarioSport állítása szerint a United már korábban felajánlotta van Nistelrooyt a Milannak, 11 millió fontért, de az ajánlatot akkor visszautasították, éppen Gilardino leigazolásának elõtérbe helyezése miatt. De mivel a Parma a jelek szerint nem hajlandó kompromisszumokra a fiatal olasz átigazolását illetõen és az ügylet már így eléggé elhúzódott, ezért könnyen elképzelhetõ, hogy Galliani felfüggeszti a tárgyalásokat a Parmával és teljes erõvel a Nistelrooy-ügy felélesztésére koncentrál majd.
Gilardino: "A bíróság úgy határozott, hogy aukcióra van szükség a klub anyagi helyzete miatt. Nem mondhatnám, hogy ez boldoggá tesz, mert nem egy ház, vagy egy tárgy vagyok, hanem egy ember. Három fantasztikus évet töltöttem a Parmanál, de mindenki ismeri a helyzetemet. Eljött az idõ a váltásra, nyilvánvaló, hogy szakmai okok miatt döntöttem a Milan mellett. A nagy klubok közül - amelyek érdekeltek a BL-ben - csak a Milan tett ajánlatot. A többiek semmit nem tettek, valószínûleg azért, mert a futball világa megváltozott, sokkal körültekintõbbek lettek az átigazolásokat illetõen. Olaszországban akarok maradni, és a Milan csapatát erõsíteni. Vázolták a klub terveit, és hogy hogyan lehetnék ennek én is részese."
Bonetto: "Ahogyan én tudom, idáig csak a Fiorentina állt elõ a milánói gárdáéhoz hasonló ajánlattal. De tárgyalás nem volt a két fél között, mert Alberto nem kíván a Fiorentina játékosa lenni. Csak a Milant akarja, ilyen egyszerû."
Szar Bayern, szar Bayern :)
itt. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Noha hivatalosan még nem erõsítették meg az átigazolást, úgy tûnik, a Benfica célegyenesben van. Tomasson-t akkor hozták kapcsolatba a távozással, amikor megérkezett Vieri és Gilardino megszerzése is a küszöbön áll.
Tomasson az ügynökén, Martin Schotts-on keresztül azt üzente, hogy szeretne a Milan-ban maradni, de látszólag nincs hely számára a csapatban. Az egykori Newcastle játékos után a Sampdoria és a Fiorentina is érdeklõdött de õk nem hajlandóak ennyit fizetni.
Tomasson, aki 2002-ben ingyen érkezett a Feyenoord együttesétõl, ma este visszatér a nyaralásból, mielõtt Portugáliába igazol. A Milan valószínûleg Hétfõn megszerzi Gilardino-t, ami sok támadási lehetõséget ad Carlo Ancelotti-nak a következõ szezonra.
Életrajz, statisztika, sikerek, rengeteg kép és videó, fórum, stb.....
www.rivaldo.dox.hu
Míg a Milan vezetõi nem ismerik el a megegyezést, addig számos forrás tényként kezeli, hogy a Sao Paolo brazil válogatott játékosa a januári átigazolási idõszakban csatlakozik a piros-feketékhez.
Cicinho a védelem jobb oldalán játszik, ezért õ lehet Cafu megfelelõ utódja a csapatban.
"Nagyon bizakodó vagyok Gilardino érkezését illetõen. Amikor egy játékos szeretne egy másik csapathoz szerzõdni, nagyon ritkán tagadják meg a kérését. Remélem, hogy az üzlet sikerrel zárul majd. Beszéltem a Parma menedzsmentjével, és nem hiszem, hogy hétfõnél elõbb el tudják adni a játékost. Elfogadtam, hogy minden arra a napra marad, a Parma ezt kérte tõlem, de azt õk tudják, hogy miért. A játékos ára 25 millió lesz. Financiális szempontból a tárgyalásoknak vége, mindenben megegyeztünk. Ez a történet már mindenkit fáraszt, de remélhetõleg már nincs messze a vége. Ha Gilardino mégsem jönne, akkor megnézzük, mit tehetünk: vagy keresünk másik csatárt, vagy nem veszünk senkit. Még nem biztos az sem, hogy Tomassontól megválunk, de mindenekelõtt nyugodtnak kell maradnunk: még csak július közepe van, az elsõ mérkõzésünk augusztus 27-én lesz, és augusztus 31-ig lehet átigazolásokat csinálni. Még bármire van idõ. Akármi lesz is, már így is óriási csatársorunk van: Sevcsenko, Inzaghi és Vieri több, mint 450 gólt szereztek karrierjük során. Pippo ismét csúcsformában lesz, és Vieri is nagyon motivált. Õt kissé sokkoló lesz vörös-feketében látni, de ezt már megszoktuk: emlékezzenek Pirlóra, Seedorfra, Brocchira vagy Simicsre. Ki szeretném hangsúlyozni, hogy Vieri miatt nincs semmi problémánk Morattival, beszéltem is vele errõl. Az említetteken kívül jelenleg nem tárgyalunk egy játékosért sem. Oddo és Cassetti jó játékosok, de nem vagyunk érdekeltek a leigazolásukban: van így is néhány játékosunk, akik képesek a jobb oldalon játszani, és bízunk a fiatal Marzorattiban is. Ez a helyzet akkor sem változik, ha Pancaro elmegy. Erre egyébként valószínüleg sor kerül. Mi itt mindannyian örülünk Vieri érkezésének. Amikor beszéltem vele, boldognak és energikusnak látszott, ez nagyon jó üzlet volt. Két órán belül megegyeztünk vele. Csak akkor léptünk akcióba, miután Vieri már felbontotta szerzõdését az Interrel. Szabadon igazolható játékosként tárgyaltunk vele. Seva? Igaz, Peter Kenyon nemrég tett egy ajánlatot érte, de most is ugyanúgy válaszoltunk rá, mint eddig: a csatárunk nem eladó. Crespót nagyon sajnálom. Hernan megérdemelte volna, hogy a Milannál maradhasson, és meg is tettünk mindent, hogy ez megvalósuljon. Addig vártunk, amíg volt remény rá, de amikor nyilvánvaló lett, hogy nem sikerülhet megszerezni õt, leigazoltuk inkább Vierit."
de remélem nem csak epizód szerep jut neki mint Dhorasoonak...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Alberto Gilardino közel van ahhoz, hogy ezen a nyáron a Parma együttesébõl csatlakozzon a Milan csapatához, és emiatt úgy néz ki, Tomasson feleslegessé válhat. Eddig csak angol klubok nevei kerültek felszínre, de most a Benfica is nyilvánosan elismerte, hogy érdeklõdik a támadó iránt.
„Tomasson a Benfica sztárja lenne, ha sikerülne idehozni,” – mondta Koeman, amikor a dán válogatott játékosáról kérdezték.
A nem hivatalos híresztelések szerint a vörös-feketék készek lennének megválni Sevcsenkótól, ha a Chelsea felemeli a korábbi, 55 millió fontos ajánlatát. A közönségkedvenc ukrán elvesztését Alberto Gilardino leigazolásával remélik pótolni, amit várhatóan a napokban hivatalosan be is jelentenek. A Chelsea számára ez lehet a megfelelõ idõszak, hogy ismét megpróbálkozzon Sevcsenko leigazolásával, ugyanis Gilardino érkezésével a Milannak már öt támadója lesz a keretben.
Azonban az egész feltételezésnek ellentmond az, hogy várhatóan Tomasson lesz a távozó csatár a keretbõl, és az is, hogy eddig bármilyen ajánlat érkezett Sevcsenkóra, azt a Milan mindig elutasította. Mindenesetre a napokban biztosan tisztázódik, hogy milyen tervei vannak a csodacsatárral a Milan vezetõségének.
Gilardino vasárnapi nyilatkozatával elõsegítette az üzletet, miután elutasította a Chelsea és az Inter ajánlatát.
„A Parma vezetõié a végsõ döntés, de én jeleztem nekik, hogy a Milan csapatához akarok csatlakozni, mivel figyelembe veszem az ott játszó játékosok jellemvonásait. A tárgyalás a két klub között elhúzódott és én, mint mindenki más, várom a híreket a jövõmmel kapcsolatban. A Parma mindig azt állította, hogy eleget tesz a kívánságomnak, amely ma világossá vált. Kizártam az összes ajánlatot, amit a nyaralásom befejezéséig megfontoltam.”
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha az angol futballbajnok Chelsea orosz klubtulajdonosa, Roman Abramovics hárommillió fonttal megfejeli korábbi 57 millió fontos ajánlatát, akkor megvásárolhatja a Milantól a 2004-es aranylabdást, Andrij Sevcsenkót. Ha az üzlet létrejön, akkor Sevcsenko lesz a világ legdrágább játékosa.
A korábbi határozott elutasítás után az AC Milan már kész lemondani Andrij Sevcsenkóról: a világ legjobbjai közé tartozó labdarúgó hatvanmillió fontért a Chelsea-hez igazolhat.
Roman Abramovics, a londoni klub ambiciózus orosz tulajdonosa már régóta szeretné megszerezni az ukrán csatárt, de a 2005-es Bajnokok Ligája-döntõben a Liverpoollal szemben vesztes olaszok eddig elzárkóztak az egyezkedéstõl.
Nemrég a Chelsea 57 millió fontos ajánlatára még nemet mondtak a milánóiak, így némi meglepetés, hogy most arról tájékoztatták az angol címvédõt, hogy hatvanmillióért - 87,3 millió euró, 21,5 milliárd forint - már eladnák a csapat legjobbját. Ha létrejön az üzlet, ez lesz minden idõk legdrágább átigazolása. A csúcsot Zinedine Zidane tartja hetvenhétmillió euróval, Beckham 35-be, Ronaldo 55-be került.
Vikash Dhorasoo exkluzív interjút adott az uefa.com magazinnak. Az egykori piros-fekete középpályás elmondta, hogy nagyon nehéz volt számára elhagyni a Milan csapatát és csatlakozni a PSG együtteséhez.
„Nagyon nehéz döntés volt, hogy elhagyjam a világ legjobb csapatát, de rengeteg okom volt erre a lépésre. Nem utolsó sorban az, hogy a város közel van ahhoz a helyhez, ahol felnõttem. Amikor még kicsi voltam, minden alkalommal kimentünk a Parc des Princes-be. Nagyon elégedett vagyok. Szerencsének mondhatom magam, hogy kombinálhatom az életmódomat a sporttal, és remélem, segíthetek a PSG-nek a nagy eredmények elérésében.”
A válogatott játékos így folytatta:
„Nem akartam elhagyni a Milan-t. Boldog voltam ott, de Május vége felé az ügynököm elmondta, hogy a PSG érdeklõdik irántam. Sokat gondolkoztam errõl és megkérdeztem a hozzám közel álló embereket is. Ezután, mindent megtettem annak érdekében, hogy ez megtörténjen. A Milan vezetõi nem akartak elengedni, de megértették az indokaimat és végül békében váltunk el. Õszinte voltam velük és õk is azok voltak velem. Senkire sem vagyok dühös.”
7/11/2005
MILAN - Vikash Dhorasoo gave an exclusive interview for uefa.com 'magazine’. The former Rossoneri midfielder said it was difficult for him to leave Milan and join PSG. He said: 'It was a very hard decision. I’m leaving the best team in the world but there were plenty of reasons for me to want to come to Paris - not least because it’s the city near to where I grew up. When I was little we used to drive past the Parc des Princes all the time, so I’m very pleased. I’m lucky enough to be able to combine a lifestyle choice with a sporting one, and now I hope to help PSG achieve great things.' He continued: 'I didn’t want to leave Milan. I was happy there, but towards the end of May my agent told me that PSG were interested. I thought about it a lot and talked with the people close to me and, after that, I did everything I could to make it happen. The officials at Milan did not want to let me go, but they understood my reasons and it’s all finished with a happy ending. I was straight with them and they were the same with me. It wasn’t heated at all.'
7/11/2005
MILAN - The sales of the 2005-06 Serie A season tickets have still increased and the number has now reached 32,003, bringing in 10,315,434.00 euro.
As for the Champions League tickets, 6,551 have been sold, bringing in 345,136.00 euro
- Albertót 2007-ig szerzõdés köti a Parma alakulatához, de a jövõje szempontjából fontos lenne, ha elfogadná valamelyik nagy csapat ajánlatát - mondta a válogatott játékos ügynöke.
Olasz lapinformációk szerint egyébként Gilardino már hétfõn aláírhatja a szerzõdését a piros-feketékhez.