36663
-
#8457 Hol tudnám interneten nézni a meccset tudtok valamit!!!!!!!!!!!!!! -
#8456 nem élőben hanem csúsztatva asszem -
#8455 adja véletlenül a sport1? -
#8454 KEEPERS: Dida, Fiori, Storari (n.26); DEFENDERS: Bonera, Cafu, Costacurta, Grimi, Maldini, Jankulovski, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira. -
#8453 hát én is nagyon számítok a győzelemre -
#8452 Ma megverjük a Laziot akkor pontban egyenlől leszünk velük tehát én csak gyözelem az elfogadható!!! -
Kakha Kaladze a Milan Channel-nek adott tegnapi interjújában beszélt a visszatéréséről.
„Egyre jobban vagyok, és a felépülésem utolsó fázisánál tartok. Holnap elkezdem a futóedzéseket, és aztán a jövő héten speciális gyakorlatokkal próbálom visszanyerni a régi formámat. Teljesen egészségesen szeretnék Kakha Kaladze a Milan Channel-nek adott tegnapi interjújában beszélt a visszatéréséről.
„Egyre jobban vagyok, és a felépülésem utolsó fázisánál tartok. Holnap elkezdem a futóedzéseket, és aztán a jövő héten speciális gyakorlatokkal próbálom visszanyerni a régi formámat. Teljesen egészségesen szeretnék visszatérni, és egyből újra a legjobbat akarom nyújtani. Nem fogom úgy újrakezdeni, mint legutóbb, amikor fizikálisan nem voltam teljesen rendben. Akkor a csapat nehéz helyzetben volt, mert sok játékos dőlt ki sérülés miatt, ezért kellett idő előtt játékra jelentkeznem. Most már nagyon vissza akarok térni, és a szezon végéig folyamatosan játszani szeretnék.”
Forrás: acmilan.com -
#8450 "jó h egyszer ezt mondják másszor meg amazt"
jaja csodálatos
"remélem leigazoljuk"
én is reménykedem. -
#8449 nem tudom de remélem leigazoljuk, jó h egyszer ezt mondják másszor meg amazt -
#8448 NA OK AKKOR MOST MI LESZ? ITT A HÍREK AZ ACMILAN.HU RÓL...
Adriano Galliani, a Gazzetta dello Sportban megjelent nyilatkozata szerint a Milan továbbra sem tárgyal a Real Madirddal, és Oddo tekintetében sem enyhített álláspontján.
"Azt hallottam, hogy a Real arra vár, hogy én Madridba utazzak. Szükségesnek érzem, hogy tisztázzuk: a Milan nem szándékozik tárgyalásokat kezdeményezni a spanyolokkal. Az üzlet csakis azért juthatott el idáig, mert biztosítottak minket arról, hogy Ronaldo képes felbontani a szerződését január 31-ig, tehát nincs szükség a közbelépésünkre. Türelmesen fogunk várakozni egészen a hónap végéig, és Ronaldón múlik, hogy tudassa velünk: ki tudja-e szabadítani magát a szerződéséből, vagy nem. Én egyébként úgy látom, hogy Ronaldo elszánt az igazolással kapcsolatban. Sőt, borzasztóan elszánt. A Reallal nem vettük fel a kapcsolatot és nem is fogjuk, úgyhogy akármilyen pletyka Pippo Inzaghiról és más játékosokról teljesen alaptalan. Oddo? A két ügy között csak egy különbség van, ugyanis Oddo esetében folytatjuk a tárgyalásokat a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval. A differencia a két klub elképzelése között csak 2 millió font. Viszont ebben az esetben is készek vagyunk várni az átigazolási időszak végéig. Az alapvető hozzáállásunk a dolgokhoz ez: ha Oddo és Ronaldo az általunk megszabott feltételekkel ideigazol, akkor örülünk nekik. Ha nem, akkor a meglévő játékosainkkal folytatjuk tovább a szezont, és ezzel is egyértelműen elégedettek lennénk" - fejeztbe be a Milan alelnöke.
Forrás: channel4.com -
#8447 asszerm benne vagyunk az 5 leggazdagabb klubb között -
HeCki #8446 Ha atigazol Milan drukker leszek :> -
#8445 hát nem nagyon sőt sztem bele is tartuzunk a gazdag klubok körébe:):D
hát ha ronaldo jönne remélem akkor nem kispadon ülne:D:) -
#8444 tegnap, 23:18 - Az AC Milan vezérkara szerint Ronaldo nagyon közel áll az olasz gárdához.
-
#8443 nem tudom, pedig tudtommal nem vagyunk szegény klub :\\\ -
#8442 de mért mi adunk a legkevesebbet a játékosokért? -
#8441 16:23 - Ronaldo egyre közelebb a Milanhoz! Ma este kulcsfontosságú találkozó lesz az ügynök és a vezetőség között. Négy milliót ajánl a Milan, tizet kér a Real Madrid, a különbözetet Ronaldo fizetné. Közben az Al-Ittihad 10 millió eurós ajánlattal állt elő. -
#8440 Az AC Milan január 25-én (csütörtökön) a Roma gárdáját látja vendégül az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A visszavágóra január 31-én (szerdán) kerül sor a Stadio Olimpico-ban. Mindkét meccs kezdési időpontja este 9 óra.
#8439 Egyes források szerint Massimo Oddo hamarosan átigazolhat a Milanhoz, miután Delio Rossi a jelek szerint nem fogja szerepeltetni a hátvédet a vörös-feketék elleni, hétvégi bajnoki találkozón.
Oddónak egészen idáig bérelt helye volt a Lazióban, azonban a csütörtök reggeli edzésen történtek arra utaltak, hogy a csapatkapitány nem léphet majd pályára a Milan elleni kulcsfontosságú mérkőzésen. A jobbhátvéd nem csinált titkot abból a tényből, hogy szeretne a San Siróba költözni, de a két klub ezidáig nem tudott megegyezni egymással.
Amellett, hogy Rossi a jelek szerint nem szerepelteti a játékost a hétvégén, a fővárosi klub jogtanácsosának nyilatkozata is arra enged következtetni, hogy végre megegyeztek a felek.
"Nagyon sajnálom, hogy itthagy minket, de a klub nem képes feltartóztatni egy játékost. Biztos vagyok benne, hogy az ügy hétfőn megoldódik, vagy így, vagy úgy. Úgy gondolom, nem kellene senkinek rosszul járnia ezzel az átigazolással. Oddo kapott egy nagyon fontos karrerlehetőséget. A Lazio ugyan sokat tett Oddóért, de ő is sokat adott ennek a klubnak."
A legújabb pletykák szerint a Milan 5,7 millió fontot, valamint Pasquale Foggia játékjogának felét kínálta a Laziónak.
headmaster #8438 Hát igen egy re kevesebb Milan meccs pedig kezdi újra öüsszekapni magát. De szerintem ez a kevés közvetítés is a pontlevonás számlájára írható. Ez nem volt túl jó hatással a csapatra de örülök h kezdenek magukhoz térni a srácok. -
#8437 neeeeeeee miért csak szar angol focival van tele a sport1? -
#8436 Nem hiszem el basszus hogy nem közvetítik a milan meccset élőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8435 NyilatkozatokCarlo Ancelotti így nyilatkozott a tegnapi, Arezzo elleni elveszített Olasz Kupa mérkőzést követően:
"A továbbjutásnak örülök. Ez volt a célunk, és ezt elértük. A mérkőzéssel azonban nem vagyok elégedetett, a teljesítményünkkel pedig különösen nem. Az előző mérkőzésünkhöz képest visszalépés ez a mostani. Talán azért történt ez, mert már a Lazio jár a fejünkben, valamint közrejátszhatott a kondíció is, ami még messze van a tökéletestől. Az Arezzo nagyon jól játszott és megérdemelte a győzelmet, de szerencsére a múlt heti eredmény elég volt a továbbjutást bebiztosításához. A mérkőzés bebizonyította, hogy még sok problémát kell megoldanunk. Ha nem adod a maximumot a pályán, akkor egyértelmű, hogy nem tudsz győzni. Most péntektől vasárnapig a Lazio elleni mérkőzésre fogunk keményen készülni. Azt reméltem, hogy az Arezzo ellen néhány játékosomat pihentetni tudom, például Cristian Brocchit és Clarence Seedorfot, de kénytelen voltam csereként pályára küldeni őket" - nyilatkozta a tréner.
Forrás: channel4.com, acmilan.com -
#8434 Ronaldo -
#8433 Meglepő vereséget szenvedett az AC Milan csapata az Arezzo vendégeként, de 2-1-es összesítéssel így is bejutott az Olasz Kupa elődöntőjébe. A találkozó egyetlen gólját az 52. percben Floro Flores szerezte.
AREZZO-MILAN 1-0 (0-0)
Gólszerző: Floro Flores (52.)
Játékvezető: Pantana
Sárga lap: Andrea Bricca (40.), Ernesto Terra (42.), illetve Brocchi (44.), Jankulovski (63.)
Piros lap: -
AREZZO (4-2-3-1):
Bremec; Capelli, Terra, Conte, Lombardi; Bricca, Roselli; Croce (Di Donato 74.), Goretti (Martinetti 61.), Cavagna; Floro Flores (Bondi 78.).
Nem léptek pályára: Marconato, Chiappara, Barbagli, Calderini
Vezetőedző: Sarri
MILAN (4-4-2):
Dida; Bonera, Simic, Costacurta, Favalli (Brocchi 21.); Gourcuff, Gattuso, Ambrosini (Seedorf 37.), Jankulovski; Inzaghi, Oliveira.
Nem léptek pályára: Storari, Maldini, Grimi, Gilardino, Aubameyang
Vezetőedző: Ancelotti
Forrás: acmilan.com, gazzetta.it -
#8432 nincs baj, kikaptunk az igaz h kicsit szégyen, de továbbjutottunk és ez a lényeg :) -
#8431 A baj megtörtént Arezzo-AC Milan 1-0 -
#8430 teljesen totálisan egyetértek,de ha olcsó pénzért megkapjuk és szépen beilleszkedik,megkapja a fizuját akkor sokat segíthet a fiatal játékosoknak egy ilyen kalasszis,mint morálisan,és ha olyan típus akár technikailag is -
#8429 HT Arezzo 0 - 0 AC Milan -
#8428 25' Arezzo 0 - 0 AC Milan -
headmaster #8427 szerintem semmi szükség Ronaldora..egyébként. Valahogy nem tudnám elképzelni, mint Milan játékost. Meg kinek a helyére, mert ha itt van Ronaldo, akkor vkit nélkülözni kell egy-egy meccsen. Ki lenne az??
Arra meg nincs szükség h eggyel több ember üljön a kispadon, és szerintem Ronaldo sem az a kispadonülős típus.
Vélemény??? -
#8426 tényleg érdekes milyen kuruzslók vagyunk...
na az igaz,hogy Ronaldo nem kell ide annyiért de egy picit feljebb emelhetnénk,hogy komolyan vegyenek. tényleg "ingyen" akarunk sztárokat... -
#8425 Pár képecske:
-
#8424 na tessék most is 3 millió fonton variálnak -.- -
#8423 Ronaldo tegnapi nyilatkozatában kijelentette: egyetlen csapathoz szeretne csak átigazolni, és ez a Milan - azonban a két klub még mindig nem tudott megegyezni egymással.
"Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Milannál engem akarnak. Ők az egyetlen csapat, akikhez átigazolnék. 30 éves vagyok, és szeretném megtudni, mire vagyok még képes a legmagasabb szinten" - idézi a játékost a Corriere dello Sport.
A Real Madrid a hírek szerint 5 millió fontot szeretne kapni a Milantól a játékosért, azonban a vörös-feketék 2 milliónál feljebb nem akarnak menni - és a jelentős differencia miatt a tárgyalások egyelőre megakadtak.
Egyes pletykák szerint Ronaldo még azt is felajánlotta Ramon Calderonnak, a madridiak elnökének, hogy az idei szezonra vonatkozó reklámbevételének rájuk eső részét otthagyja a klubnak - ennek értéke 4,2 millió font körül van.
Adriano Galliani megerősítette: a Milan nem tárgyal a spanyolokkal, mivel minden beszélgetést a játékos és képviselői folytatnak le.
"Nem fogunk alkudozni velük. Ha Ronaldo fel tudja bontani a szerződését, akkor leigazoljuk, ha nem, akkor marad Madridban" - jelentette ki a Milan alelnöke.
#8422 17:55 - Ronaldo saját keresete egy részéről is lemondana, hogy a Milan játékosa lehessen. Az olaszok csak 4-5 millió eurót adnának, és így 5,5 millióval kiegészülve meglenne a madridiak által talán elfogadható 10 milliós vételár. -
#8421 Na Ronaldoval oszt sokra megyünk! -
#8420 Carlo Ancelotti kijelölte az Arezzo elleni Olasz Kupa-mérkőzésre készülő keretét.
KAPUSOK: Dida, Fiori, Storari (mezszám: 26);
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Grimi, Maldini, Jankulovski, Simic;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
Forrás: acmilan.com
-
#8419 Marco Storari számára ez volt az első nap a Milan játékosaként, és a hálóőr a Milanelloban tartott edzés után a Milan Channel-nek nyilatkozott.
„Büszke vagyok, hogy ezt a mezt viselhetem. Felkészültem a mai napra, és mindenki nagyon segítőkész volt. Nem lehetek ennél boldogabb. A tárgyalások hétfő délután kezdődtek, amikor sajnálatos módon megsérült Kalac, és ma reggel gyorsan sikerült egyezségre jutni. Először Rino Gattusot üdvözöltem, akivel még a Perugia utánpótlás-csapatában játszottunk együtt. Hosszú idő telt el azóta, de jó volt újra találkozni vele. Ma együtt is ebédeltünk. A Milan és Villiam Vecchi egyből számíthat rám. Edzésben vagyok, továbbá múlt vasárnap is pályára léptem. Szóval készen állok a munkára, és hogy hozzájáruljak a csapat eredményeihez.”
Storari ma délután együtt edzett a csapattársaival. Didával, és a többiekkel kezdte a tréninget, majd speciális gyakorlatokat végzett Villiam Vecchivel és Abatéval.
#8418 hát jah ezt elismerem de anno Vieri is megtette és most azt írják h Roni is elfogadta az ajánlatot :S