• Nuno88
    NyilatkozatokCarlo Ancelotti így nyilatkozott a tegnapi, Arezzo elleni elveszített Olasz Kupa mérkőzést követően:

"A továbbjutásnak örülök. Ez volt a célunk, és ezt elértük. A mérkőzéssel azonban nem vagyok elégedetett, a teljesítményünkkel pedig különösen nem. Az előző mérkőzésünkhöz képest visszalépés ez a mostani. Talán azért történt ez, mert már a Lazio jár a fejünkben, valamint közrejátszhatott a kondíció is, ami még messze van a tökéletestől. Az Arezzo nagyon jól játszott és megérdemelte a győzelmet, de szerencsére a múlt heti eredmény elég volt a továbbjutást bebiztosításához. A mérkőzés bebizonyította, hogy még sok problémát kell megoldanunk. Ha nem adod a maximumot a pályán, akkor egyértelmű, hogy nem tudsz győzni. Most péntektől vasárnapig a Lazio elleni mérkőzésre fogunk keményen készülni. Azt reméltem, hogy az Arezzo ellen néhány játékosomat pihentetni tudom, például Cristian Brocchit és Clarence Seedorfot, de kénytelen voltam csereként pályára küldeni őket" - nyilatkozta a tréner.

Forrás: channel4.com, acmilan.com