• Nuno88
    Ronaldo tegnapi nyilatkozatában kijelentette: egyetlen csapathoz szeretne csak átigazolni, és ez a Milan - azonban a két klub még mindig nem tudott megegyezni egymással.

"Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Milannál engem akarnak. Ők az egyetlen csapat, akikhez átigazolnék. 30 éves vagyok, és szeretném megtudni, mire vagyok még képes a legmagasabb szinten" - idézi a játékost a Corriere dello Sport.

A Real Madrid a hírek szerint 5 millió fontot szeretne kapni a Milantól a játékosért, azonban a vörös-feketék 2 milliónál feljebb nem akarnak menni - és a jelentős differencia miatt a tárgyalások egyelőre megakadtak.

Egyes pletykák szerint Ronaldo még azt is felajánlotta Ramon Calderonnak, a madridiak elnökének, hogy az idei szezonra vonatkozó reklámbevételének rájuk eső részét otthagyja a klubnak - ennek értéke 4,2 millió font körül van.

Adriano Galliani megerősítette: a Milan nem tárgyal a spanyolokkal, mivel minden beszélgetést a játékos és képviselői folytatnak le.

"Nem fogunk alkudozni velük. Ha Ronaldo fel tudja bontani a szerződését, akkor leigazoljuk, ha nem, akkor marad Madridban" - jelentette ki a Milan alelnöke.

Forrás: channel4.com