• Nuno88
    A Lazio hátvédje, Massimo Oddo elárulta: nem adta fel a reményt, hogy még ebben a hónapban befejeződjön átigazolása a Milanhoz. A világbajnok jobbhátvéd egyértelművé tette, hogy szeretne a San Siróba költözni, ahol annak idején elkezdte karrierjét - azonban a tárgyalások elakadtak, mert még mindig jelentős különbségek vannak a Lazio által kért és a Milan által ajánlott összegek között.

"Nem vagyok teljesen nyugodt, de profi vagyok és a pályán mindig a maximumot nyújtottam. A klub tudja, hogy mi a kivánságom - ez egy fontos lehetőség számomra, és lehetővé tenné azt is, hogy pályára lépjek a Bajnokok Ligájában. 30 éves vagyok, nem hagyhatom figyelmen kívül ezt a lehetőséget. A Laziónak azt is figyelembe kellene vennie, hogy a szerződésem egy év múlva lejár. Nem akarok többet beszélni erről, én játékos vagyok, az elnök pedig Claudio Lotito. Csak remélni tudom, hogy ez a helyzet hamarosan megoldódik" - nyilatkozta az olasz válogatott hátvéd.

A fővárosiak edzője, Delio Rossi is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

"A Lazio nem akarja eladni egyik játékosát sem, csak annyit mondtunk, hogy Oddo kifejezett kivánságára meghallgatjuk az ajánlatokat. Azonban az ajánlatnak meggyőzőnek kell lennie, és lehetővé kell tennie számunkra, hogy megfelelően tudjuk pótolni Oddót."

Forrás: channel4.com