A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
jó lenne ha aláirna!sheva,gila csatársor kemény lenne!

Sheva
Számos forrás állítása szerint Alberto Gilardino napokon belül aláír a Milan csapatához.

Hivatalos nyilatkozatot ugyan még egyik fél sem adott az üggyel kapcsolatban, de többen tudni vélik, hogy hétfõn, az orvosi vizsgálatok elvégzése után sor kerül a transzfer hivatalos bejelentésére is.

A játékos így nyilatkozott: "2007 júniusáig van szerzõdésem a Parmával, amit tiszteletben is fogok tartani, nem csak professzionális okokból, hanem azért is, mert kötõdöm a klubhoz és a városhoz. A döntést a Parmára bíztam már a legelejétõl kezdve. Ha eligazolok a csapattól, akkor csakis a Milanhoz szeretnék kerülni, ezt a döntést a csapat és a játékosok karakterisztikájának mérlegelése után hoztam meg. A tárgyalások a klubok között továbbra is folyamatban vannak, és én, mint mindenki más, várom a fejleményeket. A Parma mindig azt mondta nekem, hogy figyelembe fogják venni az óhajaimat. Az egyetlen alternatíva az, hogy a Parmánál maradok a szerzõdésem lejártáig. Egyelõre felesleges arról beszélni, hogy már aláírtam a Milanhoz. Remélem kitisztul a szituáció a következõ pár órában."

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
PRESS SURVEY - GILARDINO: 'Only Milan or Parma'
7/10/2005
MILAN - Alberto Gilardino spoke to La Gazzetta dello Sport about is furture: 'I have a contract with Parma which runs out on June 30, 2007 which I will respect not just from a professional point of view but also has I have a attachment to the city and club that I think I have demonstrated over these years. I have indicated that Milan is where I want to go, due to the make up of the club and the players there. The negotiations are going on a long time and like everyone I am waiting on news about my future.'

Sheva
Most olvastam a teletexten h Gilardino jövõhéten aláírhat...nem tudom ebbõl mi igaz, álítólag 27 vagy 28 millió eurót adtunk érte és 5 évre fog aláírni... az RTL ill a M1 teletextjén olvasható!

Sheva
Kaha Kaladze immár egészen bizonyos, hogy nem igazol a Chelsea-hez, és a grúz játékos nem is késlekedett sokat, meghosszabbította szerzõdését az AC Milannál. A londoniak bár sokáig tárgyaltak Kaladzével, végül Asier Del Hornót az Athletic Bilbao játékosát vették meg a balhátvéd posztjára.

Kaladze új megállapodása 2010-ig köti õt a Guiseppe Meazza stadionba.

Sheva
SILVIO BERLUSCONI: 'Gilardino? I know nothing'
7/9/2005
MILAN - This is what Silvio Berlusconi had to say about the transfer market: 'Gilardino? I know nothing. Vieri? He will do well in the place of Crespo.'

Sheva
Az egykori Messina kapusa, Dimitrios Eleftheropoulos elárulta, hogy már beszélt új edzõjével, Carlo Ancelotti-val.

A görög nemzetiségû hálóõr ezen a héten egy évre írt alá a Milan csapatához és szerdán a következõket mondta:
„Minden a helyén van. Aláírtam a szerzõdésemet és túlestem az orvosi vizsgálatokon. Most már csak azt akarom, hogy a legjobbat nyújtsam. Ancelotti elmondta, hogy régóta figyelt engem és számít rám. Ancelotti, Galliani és a Milan hisz bennem. Nem fogok csalódást okozni nekik.”

Sheva
GATTUSO: 'Vieri to Milan? Strange but beautiful'
7/8/2005
MESSINA - Gennaro Gattuso, speaking from Messina where this evening he will play the charity game organised by his Forza Ragazzi Foundation, commented on Christian Vieri's move to the Rossoneri and said: ‘I'm happy, but to see him in a red-and-black shirt is strange. However, I'm pleased because he is a champion and when he is in form, he can make a great contribution.'
About Alberto Gilardino's possible transfer, the gritty midfielder added: ‘Everyone knows that the cost of his contract is high, so the club are thinking about it. There is a 50 per cent possibility that he joins us because Parma ask a big sum and it is a difficult period for clubs who cannot spend much money.'
In closing, a comment on Carlo Ancelotti's new system for new season: ‘With a three-man defence there will be more space in midfield.'

Sheva
A Messina elnöke kijelentett, hogy a klubja érdeklõdik a Milan hátvédje, Giuseppe Pancaro iránt. A piros-feketék védõje Szicília felé veheti az irányt, mert az egykori válogatott játékos a Messina csapatába szeretne menni. Legalábbis ezt erõsítette meg a klub elnöke.

„Õ az a játékos, akire szükségünk van. Rendkívüli dolog lenne, ha a Messina csapatába jönne,” jelentette ki Franca.

Franca még beszélt a nagyon keresett védõrõl, Parisi-rõl is.

„Ott marad, ahol van. Csak akkor távozhat, ha egy nagyon jó ajánlatot kapunk, de azok, amiket eddig érkeztek nem voltak megfelelõek. Olasz és külföldi csapatok is érdeklõdtek már iránta.”

az volt az álma hogy a milanba játszon?miközben Inter volt?ezt kihiszi el?

Sheva
Adriano Galliani a következõ nyilatkozatot adta a Milan további átigazolásait illetõen: "A Milan teljes mértékben lezárta az átigazolásokat. Minden poszton teljes a csapatunk. Elégedett vagyok a mostani állással, aztán meglátjuk, hogy mi történik a téli idõszakban. Nem veszünk részt semmiféle licitálásban, azaz részt vennénk, ha alacsonyabb összegrõl indulna, de ilyen szinten nem kivánunk versenyezni. A 30 millió eurós ár Gilardinóért túl sok. Szerintem a mai futballban nem lehet ilyen összegeket költeni. Sajnos ezekkel a fejleményekkel csalódást fogunk okozni a Milan szurkolóinak."

forza milan
ennyit érnek a rohadt vierivel!elb@sszák az egészet!

DONGUBA
A Chelsea csatára, Hernan Crespo csalódottan reagált arra a hírre, hogy a Milan Christian Vierit szerzõdtette helyette.

"A Milan kétszínû játékot ûzött velem szemben. A vezetõség hazugságokkal hitegetett engem, és egy nap majd teljesen kitárom a szívemet és mindenki megtudja majd az igazat. Most már nem fogok visszatérni a Milanhoz. Angliába sem akarok visszatérni. Ha hívnak, azt fogom mondani, hogy vakáción vagyok. Örülök, hogy Bobo teljesítette az álmát és a Milanban fog játszani. Én is azt reméltem, hogy ott játszom majd a következõ szezonban is" - nyilatkozta az argentin csatár.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
Crespo visszatér Londonba

kék-feketét (Inter) piros-feketére (Milan) cserélõ Christian Vieri lépésének alighanem Hernán Crespo sorsára is hatása lesz. Az elõzõ évad túlnyomó részét kölcsönjátékosként a Milan állományában töltõ argentin csatár ugyanis minden bizonnyal kénytelen lesz Londonban maradni, hiszen nehezen hihetõ, hogy a még Gilardinóra is hajtó lombardok mindent megtesznek az elbukott BL-döntõben duplázó támadó megszerzéséért.

Ez olyannyira valószínûsíthetõ, hogy Fernando Hidalgo, Crespo ügynöke a Daily Mirrornak adott interjújában már vázolta is a folytatást: "Hernán a következõ évadban a Chelsea-ben fog futballozni. Ugyanolyan jó szezont szeretne teljesíteni, mint legutóbb a Milanban."

"Ez volt a legrosszabb nyaram, sokáig azt sem tudtam, melyik klubban folytatom. Két héten belül vagy öttel hoztak hírbe. Az elvesztett Bajnokok Ligája-döntõ óta az egyetlen jó, ami történt velem, hogy megnõsültem" - reflektált minderre Crespo.

A 16.8 millió fontért megvett Crespót még az sem zavarja, hogy a londoni konkurenciaharc tavalyhoz képest nem sokat egyszerûsödött, hiszen a Chelsea csak az Atlético Madridnak eladott Mateja Kezsmantól vált meg az elsõ sorából, viszont még nem tett le arról, hogy újabb csatárt vegyen. A korábban Fernando Torresszel, David Trezeguet-vel, Andrij Sevcsenkóval, Adrianóval és Samuel Eto’óval is kapcsolatba hozott "kékek" legújabb kiszemeltje Shaun Wright-Phillips. A Manchester City angol válogatott futballistájáért elsõ lépésben 18 millió fontot kínált a Chelsea, a City 22-t kér, azaz relatíve nem sokon múlik az egyezség.

Sheva

Sheva
A Lazio hátvédje, Massimo Oddo az AC Milan csapatába szeretne igazolni. Az olasz válogatott játékosa elfogadta a Milan feltételeit, és ezt elõterjesztik a Lazio elnökének, Claudio Lotito-nak, aki megfontolja az ajánlatot.

„Arra vágyom, hogy a Milan-ban játszhassak,” – nyilatkozta Oddo. „Szeretném tökéletesíteni magam. Már 29 éves vagyok, és ez a legjobb kor egy játékos számára.”

Sheva
VIERI: 'I'm happy'
7/5/2005
’I’m happy’. These were the first words Bobo Vieri said as a Milan player. Adriano Galliani was on the phone with him, and nodded satisfied. At the end of the call with his new signing, the first thoughts of the chief executive unveiled great emotion and excitement (’We have signed Bobo!’😉, but also respect for the former Inter player. Tradition has actually been favourable for the Rossoneri in their previous transfers from the city-rivals.

Sheva
WELCOME BOBO!
7/5/2005 3:44:00 PM
Christian Vieri is set to start a new experience with the Rossoneri. Few days after being released by Inter, the powerful striker crossed the river and joined city-rivals Milan. 'Bobo Vieri has officially joined Milan,' read a press release spread from the club at 3.15pm CET on July 5. 'The Rossoneri have signed the player and his contract will run until 30 June 2007.' Few words to seal a tie that has a great value for both parties. With his strength, his physical power, his ability in the air, his inborn goal instict, his generosity on the pitch that has often turned into assists for the team-mates, Vieri is the man Milan needed to fill in the gaps that emerged last season. And Milan are the ideal place for the striker as well, since he didn’t want to leave his beloved city. Moreover, he could even reinforce his friendship with Paolo Maldini and Rino Gattuso at Milanello, along as have the chance to finally turn his talent into success and forget his old resentment and disappointment. With his grit and sunny personality, Vieri will bring a breath of fresh air and good cheer to the Rossoneri dressing-room. On the pitch, the pair Sheva-Vieri will give the fans many satisfaction. Welcome Bobo, in a week you can celebrate your first birthday in a Milan shirt.

Sheva
Santos Leite ‘Digao’ a nála sokkal híresebb Santos Leite ‘Kaka’ öccse, csatlakozott a Serie B-ben szereplõ Rimini együtteséhez. A 19 éves Digao tavaly érkezett Olaszországba, amikor a Milan junior csapatához került. A játékos egy évet fog kölcsönben tölteni a Rimini-nél, azután visszatér a piros-feketékhez.

Sheva
hát ez van...
de vieri európai és még gilát megvehetjük mivel bobo ingyen volt!!!

forza milan
mennyenek má!vieriért mondunk le gilardinorol meg cresporol?ilyen hülyeséget még nem láttam!

Sheva
hát igazad van h elárulta az intert pedig mondta is h ha eljön az intertõl a milanba tuti nem jön...hát tessék mégis jött!!!

de remélem ettõl még gilardinhot leigazoljuk!!!!!!!!

lehet bosszuból ment oda..
de ha már nem is az Inter tulajdona akkor is elárulta a csapatot

Hát sztem a piros-fekete szurkolótábor is felháborodott.😞

Sheva
Sokkoló hír látott napvilágot ma, ugyanis Christian Vieri az Inter gárdájától az õsi rivális AC Milanhoz szerzõdött. Ez hatalmas felháborodást keltett a kék-feketék szurkolótáborában, mivel az olasz pontvadászatban nem megszokott, hogy bármely játékos városon belül váltson csapatot.
A csatár a Newcastle szerzõdését utasította vissza azért, hogy két évet aláírhasson Ancellotti csapatához. Vieri érkezése vélhetõen azt jelenti, hogy az argentin Hernan Crespónak vissza kell térnie a Chelsea-hez.

Sheva
A Milan bejelentette, hogy eladták Vikash Dhorasoo-t a francia Paris Saint Germain csapatának. A francia középpályás csak egy idényt töltött a Milanban.

Sheva
Az acmilan.com-on hivatalosan bejelentették: Christian Vieri immár a Milan játékosa. Az olasz támadó a héten bontotta fel szerzõdését a városi rivális Interrel, majd számos kérõje közül a Milan ajánlatát fogadta el.

Vieri 2007. nyaráig szóló szerzõdést írt alá.

báttyó02
--Vieri 2007-ig az AC Milan játékosa
Jul. 5. 15:37 -Milánó- Hivatalosan is megerõsítették, hogy Christian Vieri az AC Milan játékosa lett. Mint ismeretes napokkal ezelõtt közös megegyezéssel bontotta fel a vezetõség a szerzõdését Bobonak, aki a biztos kezdõbe kerülés miatt akart távozni tõlünk. Állítólag mi fizettünk neki 9 milliót, mivel az utolsó szezonban 13 járt volna neki fizetésként. Ezt a hírt azonban sehol nem erõsítették meg hivatalosan.

Mindenesetre Moratti a napokban bejelentkezett Gilardinoért, akiért nagy valószínûséggel nem harcol tovább az AC Milan, hiszen a Crespo, Inzaghi, Shevcenko, Vieri, Gilardino ötös talán kicsit sok lenne a kezdõ 11-be.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sheva
Dimitrios Eleftheropoulos 2006. Június 30-ig szóló szerzõdést írt alá a Milan csapatával. A görög származású hálóõr 1976. Augusztus 7.-én született Athénban. Az elõzõ szezonban a Messina 21-es számú mezét viselte, míg azelõtt az Olympiakos csapatát erõsítette.

Forrás: acmilan.com

Névjegykárya:

Teljes név: Dimitrios Eleftheropoulos
Születési idõ: 1976.09.07
Nemzetiség: Görög
Születési hely: Athén
Magasság: 190 cm
Testsúly: 83 kg
Poszt: Kapus

Sheva
Christian Abbiati a következõ idényt a Genoa csapatában tölti, miután a Milan hétfõn kölcsönadta. Az olasz hálóõr egy éves kölcsönszerzõdés alapján került új csapatához, amelynek a követezõ nyáron 2,2 millió fontért, elõvásárlási jog van a játékosra.

Abbiati elszánta magát, hogy távozik, miután az elmúlt három szezon nagy részében Dida mögött, csak a második számú kapus volt a San Siro-ban.

Az olasz válogatott játékosa szeretne rendszeresen az elsõ csapatban szerepelni, hogy tagja lehessen a nemzeti csapat keretének, a 2006-os Világbajnokságon.

Abbiati-t kapcsolatba hozták még a Palermo-val, az Arsenal-lal és a Fiorentina-val, de végül a kikötõváros csapata lett a befutó.

Sheva
Jon Dahl Tomasson eldöntötte, hogy a következõ szezonban is a Milan-ban szeretne maradni. A dán csatárt kapcsolatba hozták a francia bajnok Lyon csapatával, továbbá a két Mersey parti egyesülettel, a Liverpool-lal és az Everton-nal.

Tomasson kijelentette, hogy mindhárom klub jó választás lett volna, de õ inkább a Milan-ban szeretne maradni.

„Ha a maradásra gondolok? Igen, miért ne maradhatnék?” – nyilatkozta Tomasson a Gazzetta dello Sportnak. „Az ajánlataim? Mindegyik klubot ugyanúgy tisztelem, mint a Milan-t. Mindhárman szerepelnek a Bajnokok Ligájában, és magas szinten jegyzik õket, de a Milan egy teljesen más kategória.”

Tomasson nem örömmel gondol arra, hogy csak kiegészítõ ember Carlo Ancelotti csapatában, de a dán elmondta, hogy õ már bizonyított a múltban.

„Való igaz, hogy nem örülök a rendszeres játék hiányának. Mindig szeretnék játszani, különösen a fontos meccseken. Nem felejthetjük el, hogy a szezon elején, amikor én voltam az állandó kezdõ Sevcsenko mellett, fizikális problémáim voltak. Az erõsségem, a hatékonyság. Az elmúlt három évben megmutattam, hogy Tomasson-nak helye van egy nagycsapatban.” Akkor meg miért távozzak?

Tomasson ragaszkodik ahhoz, hogy elutasítsa az ajánlatait, és azokat is, amelyek nem segítik a piros-feketéknél való maradását.

„Nehéz megjósolni a jövõmet, de a hasonló ajánlatokat nem fogom elfogadni. Én a Milan-ban szeretnék maradni.”

Sheva
még nem nagyon volt idõm...majd csinálok

Leszarom.))
Itt jártál már?
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9020097
Ha vannak nagy méretû képeid, tedd már be a linkjét légyszi.
Nem sikerült még gyártani háttérképet?
Folyamatosan figyelem a mailemet, de semm...
Sheva
király csak büntetésts fogsz lehet kapni mert túl nagyok a képek!!!

Itt jártál már?

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9020097
Sheva
ha nem tetszik nem kell ide jönni... én se kritizáltam Vieri hullahoppkarika fejét

meg a bannerbe is a haja...

lol milyen feje van 😛

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva
<#worship><#worship>

Sheva
buzi geci g-portal ráááááák <#mf3><#mf3><#mf3>

Sheva
Mégsem zajlott le a Parma tulajdonosváltása pénteken, így a klub jövõje továbbra is bizonytalannak tûnik. A vételi ajánlatott tett svájci cég szándéka egy erõs csapat kialakítása lenne, melyet a fontos játékosok - köztük Gilardino - megtartásával kezdenének el építeni. Ha a tulajdonosváltás nem történik meg, akkor a Parma kénytelen lesz elfogadni Gilardino egyik kérõjének ajánlatát, még ha az nem is lesz olyan kedvezõ, mint amirõl korábban álmodoztak a klub jelenlegi vezetõi. A licitet minden bizonnyal a Chelsea nyerné meg, de a játékos már többször is világosan kijelentette, hogy a Milanban szeretné folytatni pályafutását. Friss pletykák szerint a Gilardino-ügyet Pippo Inzaghi átengedése oldhatja meg, aki egyszer, a 1995/96-os bajnoki szezonban már játszott a Parmában.

Sheva