36663
  • Matthewpamer
    Ronaldotól pofátlanság lenne a milanba menni
  • Nuno88
    Adriano Galliani a következőképpen nyilatkozott a Ronaldo-ügyben:

"A Ronaldo féle lehetőség fenáll, most arra várunk, hogy miként reagálnak a Real Madridnál. Végleges szerződést kínálnánk neki, másfél évre, de az újságokban olvasható összegeknél szerényebb az ajánlatunk. A szerződés feltétele az, hogy a játékost ingyen engedjék el Madridból."

Ramon Calderon, a madridiak elnöke azonban várhatóan nem fog lelkesedni ezért az ötletért: korábbi nyilatkozata szerint ugyanis mindenképpen szeretnének valamennyi pénzt kapni Ronaldóért.

Forrás: channel4.com

-.-
  • Nuno88
    19:41 - Hamis könyvelés miatt vizsgálat indult Massimo Moratti, az Inter tulajdonos-elnöke és Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke ellen.

szép...
  • gabber_saviola
    merdám, de elismerem a tudását, Storari baromi jó kapus
  • Nuno88

:DDD

19:06 - Galliani: "Berlusconi is szeretné megszerezni Ronaldot!"
  • Nuno88
    nem tudok olyanról h menne vmelyik is

Pippo nyilatkozta h ha nem lesz kezdő tovább áll, de ha kezdő akkor innen vonul vissza
  • gercse
    Gilardino/Inzaghi/Oliveira? mindegyikük marad ?
  • Nuno88
    18:29 - Moratti: "Ronaldo döntése emberi szempontból nagyon bosszant. Az Inter-es időszakában második apja voltam, most pedig a riválishoz igazol. Szakmai megközelítésből más a helyzet.".
  • Nuno88
    helyi idő szerint 18:30-kor találkoznak a Real Madrid vezetői (minden valószínűség szerint Baldini és Mijatovic) Fartha és Bronzetti urakkal Ronaldo átigazolása ügyében.
  • DjCooll
    már valami van ahívatalos oldalon is cska nem tudom lefordítnai:S
  • Nuno88
    15 millkát tuti nem fizetnek érte szvsz
  • Nuno88
    Ronaldo
  • Nuno88
    hmmm...
  • DjCooll
    Storariról nekem nem túl meggyőző véleményem van mert amikor a messina ellen játszotunk igaz volt egy két barvúrja de nem az igaz hisz szerintem nincs valami nagy labdaérzéke vagy azon a meccsen nem volt de nem tudom...
  • Nuno88
    3 millka miatt vanak úgy oda? :S
    én szeretném ha jönne Oddo, és Ronaldonak se mondanék nemet mostmár :)

Storari meg milyen mert nem nagyon ismerem őtet...
  • DjCooll
    hát ezek szerint
  • Palinko
    mi fizetünk a legkevesebbet a játékosoknak?
  • LasCar16
    David Beckham az AC Milan labdarúgócsapatát is választhatta volna új állomásának a Los Angeles Galaxy helyett. Ezt Adriano Galliani, az olasz klub alelnöke jelentette ki.

Beszéltünk Beckhammel, mielőtt Los Angelesbe utazott volna. Aztán Tom Cruise-hoz kötődő szoros barátsága miatt végül Amerikát választotta" - mondta a sportvezető, aki hozzátette, érdeklődésük komolyságát mutatja, hogy információkat kértek az angol középpályásról Arrigo Sacchitól, a Real Madrid korábbi sportigazgatójától, aki megerősítette, a játékos még nem égett ki, teljes intenzitással hajtja végre a feladatokat az edzéseken.

Galliani szerint a pénz is közrejátszott Beckham döntésében, hiszen a Galaxy öt évre 250 millió dollárt kínált, míg a Milan csak sztárjaihoz hasonló fizetést tudott volna garantálni. A milánóiak másik kiszemeltjéről, a Lazióban szereplő Massimo Oddóról sincs egyelőre megállapodás: "Jelenleg három millió euró jelenti a diferenciát a két klub álláspontja között" - mondta szűkszavúan Galliani.
  • DjCooll
    A Milan hivatalos oldalán bejelentette: leigazolta Marco Storarit a Messina csapatától. A kapus 2010 június 30-ig érvényes szerződést írt alá a vörös-feketékkel.

A Milan vezetősége a napokban lesérült Zeljko Kalac pótlására igazolta le Storarit, miután az ausztrál hálóőr legalább egy hónapig nem állhat Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére.

Forrás: acmilan.com, channel4.com
  • LasCar16
    hm...
  • Sojka5
    Olaszországi források szerint Ronaldo hamarosan elhagyhatja a Real Madridot, miután elfogadta a Milan által kinált feltételeket. A játékos Fabiano Farah ügynök közvetítésével tárgyalt Adriano Galliani alelnökkel, a megegyezést követően most Spanyolországban kell a feleknek egyezségre jutniuk.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan évi 4 millió fontos fizetést kínálna az aranylabdás csatárnak, aki ezen felül megtarthatná reklámbevételeit is - amit egyébként a Real Madridnál meg kell osztania a klubbal.

A vörös-feketék eredetileg kölcsönszerződés keretében szerették volna megszerezni a brazilt, de a jelek szerint most inkább végleges átigazolásban gondolkodnak, és 2008-ig szerződtetnék le a játékost.

A Milan mellett a Flamengo és az arab Al-Ittihad is szeretné leigazolni Ronaldót, azonban a játékos a levezetés előtt még szeretne egy európai élcsapatban bizonyítani.
  • Szabi 22
    Na így már mindjárt más!!!!!!!
  • Nuno88
    A Lazio hátvédje, Massimo Oddo elárulta: nem adta fel a reményt, hogy még ebben a hónapban befejeződjön átigazolása a Milanhoz. A világbajnok jobbhátvéd egyértelművé tette, hogy szeretne a San Siróba költözni, ahol annak idején elkezdte karrierjét - azonban a tárgyalások elakadtak, mert még mindig jelentős különbségek vannak a Lazio által kért és a Milan által ajánlott összegek között.

"Nem vagyok teljesen nyugodt, de profi vagyok és a pályán mindig a maximumot nyújtottam. A klub tudja, hogy mi a kivánságom - ez egy fontos lehetőség számomra, és lehetővé tenné azt is, hogy pályára lépjek a Bajnokok Ligájában. 30 éves vagyok, nem hagyhatom figyelmen kívül ezt a lehetőséget. A Laziónak azt is figyelembe kellene vennie, hogy a szerződésem egy év múlva lejár. Nem akarok többet beszélni erről, én játékos vagyok, az elnök pedig Claudio Lotito. Csak remélni tudom, hogy ez a helyzet hamarosan megoldódik" - nyilatkozta az olasz válogatott hátvéd.

A fővárosiak edzője, Delio Rossi is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

"A Lazio nem akarja eladni egyik játékosát sem, csak annyit mondtunk, hogy Oddo kifejezett kivánságára meghallgatjuk az ajánlatokat. Azonban az ajánlatnak meggyőzőnek kell lennie, és lehetővé kell tennie számunkra, hogy megfelelően tudjuk pótolni Oddót."

• Nuno88
    A Milan alelnöke, Adriano Galliani nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Ronaldo még a januári átigazolási időszakban csatlakozzon a vörös-feketékhez.

A brazil klasszis a jelek szerint távozófélben van a Real Madridtól, miután Fabio Capello vezetőedző kijelentette, hogy nem tart igényt szolgálataira. Galliani a múlt héten még úgy vélekedett, hogy a Milan nem igazol csatárt januárban, de úgy tűnik, hogy most meggondolta magát:

"Bizonyos körülmények között leigazolhatjuk Ronaldót. Viszont szeretném hangúlyozni, hogy nem tárgyalunk az ügyben a Real Madriddal. Ha a spanyolok megkeresnek minket és jó feltételeket kínálnak, akkor elkezdődhetnek a megbeszélések."

Ezt követően Galliani kitért Nelson Dida helyzetére is:

"Júniusig a Milan játékosa. Ha az igényeit lejjebb engedi, akkor maradni fog, ha nem, akkor keresünk egy másik kapust. Vannak bizonyos határok, amit tiszteletben kell tartanunk" - mondta Galliani.

A hírek szerint Dida 3,5 millió fontot szeretne évente, de a Milan nem hajlandó 2,5 millió font fölé menni, mivel a klub politikája szerint az összes kulcsjátékosa ezt a fizetést kapja.

• Nuno88
    [center

[/center]
  • Nuno88
    rakom már :)
  • Szabi 22
    Nuno???? Hol vannak a képek
  • Szabi 22
    Most azzal kell foglalkozni hogy hétvégén leverjük a Laziot és akkor egyenlő pontba leszünk velük!!!!!!!!!!!!!
    Szerintem a 4-ik hely elérése nem lesz probléma a csapatnak!!!!!
  • LasCar16
    na ez a mi Milanunk:)))) forza Milan( de azert nem kellene ennyire beállni, mert elég rendesen szorongattak:P)
  • Nuno88
    szép gólok voltak főleg Pirlóé...grat a csapatnak csak így tovább...Forza Milan!!!
  • Szabi 22
    Mindenki ezt miondja,de engem egy kicsit se zavar!
  • DjCooll
    az a baj hogy rajta a logo
  • Szabi 22

• Szabi 22
    Milan-Reggina 3-1 !!!! G.sz:Pirlo,Seedorf,Gila!
  • DjCooll
    Gila góljának örülök lehet hogy télleg nem kell csatár így?
  • DjCooll
    az meg milyen?:D
  • Szabi 22

Az előző kicsi volt!
  • Szabi 22

• Szabi 22
    Ilyen a foci! A Reggina teljesen beszorított minket erre ki rúgja a gólt hát a milan !!!!!!!! 2-0 SEEDORF
  • Szabi 22
    Húúúú miket csinálunk!!! Egy jogos tizit nem adtak meg a Regginának és egy 100%-os ziccert hagytak ki!