A Milan elnöke a tegnapi karácsonyi ünnepségen beszélt a csapatról és saját szerepéről:
"Épp az előbb kérdezték meg az újságírók, hogy mikor jön el az az idő, amikor elhagyom a klubot. Azt válaszoltam nekik hogy soha. Sosem csaptam be senkit aki megbízott bennem. Hamarosan visszatérünk a nyerő szériánkhoz, ahogy ez ránk mindig is jellemző volt. Azt is kérdezték tőlem, hogy ugyanaz fog-e történni Kakával ami a nyáron Shevchenkoval. Határozott nemet válaszoltam. Sheva esetében a felesége szeretett volna a ködös Angliába költözni, mert a gyermekük tüdejének az az időjárás tesz jót. Kaká nem más mint Calderon álma, és az is marad.
Ami a csapatot illeti, nem látok katasztrófát a játékunkat illetően, még akkor sem ha az utóbbi időben kevesebbszer győztünk. Túl sok kapufát lőttünk, a bírók eleve szemellenzővel figyelik a játékunkat, és rendkívül balszerencsések vagyunk.
Az Inter már nagyon régóta nem nyert bajnoki címet. Az egy jól ismert vicc. Még ha idén ők is lesznek a bajnokok, a Milan jövőre visszatér és a vita hosszú évekre eldöntött lesz. Amint a piac újra megnyílik, felfrissítjük a keretünket néhány új igazolással. Most az a feladatunk, hogy erősek legyünk és szembenézzünk a balszerencsével és az igazságtalansággal. Úgy ahogy azt tettük a múltban, tesszük a jelenben és a jövőben is tenni fogjuk."