36663
-
#8057 erről mi a véleményetek?P -
#8056 Gattuso a keretben? sztem 1-0ra nyerünk:s
-----------------------------Kalac--------------------------
----------Cafú--------Bonera--------Kaladze-------Antonelli
----------------------------Brocchi-------------------------
----------------Pirlo------------------Seedorf--------------
------------------------------------------------------------
---------------------Gourcuff-------------------------------
------------------------------------------Kaká--------------
----------------------------Boriello--------------------- -
#8055 :DDD.... Berlupapa megmondta kíváncsi vok h. mitreagál erre Sheva:D -
#8054 van benne valami:D -
#8053 Berlusconi: Seva egy pincsikutya
Külföldi labdarúgás
Az ukrán egykori csapatának tulajdonosa, Silvio Berlusconi szerint a támadó csak felesége unszolására akart Londonba igazolni.
A Chelsea csapatában légióskodó Andrij Sevcsenko csalódást keltő őszi teljesítménye után egyre erősebbek azok a feltételezések, amelyek esetleges távozásáról szólnak. Az ukrán ugyan tagad, de a nemzetközi sajtó rendre hozza nyilvánosságra spekulációit, amelyek között előkelő helyen szerepel Seva Milánóba való visszaigazolása.
Az eset kapcsán a lombardok tulajdonosa, Silvio Berlusconi többször megszólalt, ám a játékos bizonytalansága miatt a Doktor egyre türelmetlenebb. Legutóbb már kimondottan kritikusan nyilatkozott egykori kedvencéről. Olaszország egykori miniszterelnöke szerint Seva csak felesége nyomására döntött a váltás mellett, mert a játékos amerikai házastársa jobban érzi magát az angol fővárosban.
- Soha nem viselkedett különösebben férfiasan. Mindig az volt a benyomásom, hogy a felesége pincsije. Egy igazi férfi soha nem viselkedne úgy, ahogy a nyáron ő tette. Nálam otthon én vagyok az, aki határoz és döntéseket hoz – jelentette ki Berlusconi. -
#8052 hát nem tom... sztem nem lesz jó vége ennek a mai fio meccsnek :S -
#8051 Carlo Ancelotti kijelölte a Fiorentina elleni bajnoki mérkőzésre készülő keretét.
Kapusok: Kalac, Fiori, Facchin.
Védők: Antonelli, Bonera, Cafu, Darmian, Kaladze, Jankulovski, Simic.
Középpályások: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Guerci, Kakà, Pirlo, Seedorf.
Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira
Forrás: acmilan.com -
#8050 Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a Milan január 11-én (csütörtökön), fogadja az Arezzo gárdáját. A mérkőzés este 9 órakor kezdődik, míg a visszavágóra január 18-án kerül sor.
#8049 Az AC Milan érdeklődik a Manchester United védője, Gaby Heinze iránt. A Gazzetta dello Sport szerint a piros-feketék az argentin játékosban látják a veterán Paolo Maldini utódját.
Heinze nemrégiben épült fel egy hosszú sérülésből, és nehezére esik visszaszerezni Patrice Evrától a helyét a kezdőcsapatban. Heinze a nyáron már ellenállt a Real Madrid hívásának, míg volt klubja, a PSG megpróbálta meggyőzni, hogy januárban kölcsönbe menjen hozzájuk.
Forrás: tribalfootball.com -
#8048 -
#8047 Ez egy jó sorsolás volt! -
#8046 hát lemegy ez a kör és utána -
#8045 őőő mikor sorsolnak tovább?:) -
North #8044 Igen, újrasorsolnak, és ott már meglesznek a további ágak is, valamint bárkit kaphatunk, nem úgy mint most. De először tovább kell jutni. -
#8043 anyám mekkora mázlitok vana celticel -
#8042 meccseket:) -
#8041 Egy a lényeg hogy hozzuk a meccset!!!! -
#8040 Celtic... nem rossz, nem rossz... nem bírtam kivárni a 17:00h-t:) lesznek nagyon jó meccsek forza Milan! -
#8039 akkor megint sorsolás van nem? -
Sojka5 #8038 tényleg mákunk volt...azt nem tudja valaki,hogy ha továbbjutunk akkor melyik párharc győztesét kapjuk??? (porto-chelsea??) -
#8037 ha nem jeleníti meg a képeket, akkor jobb klikk, kép megjelenítése :) -
#8036 a Celticet kaptuk, mákunk volt, bár nem lesz könnyű -
#8035 2006/07 UEFA Champions League
First knockout round
Team named first at home in first leg
FC Porto (POR) v Chelsea FC (ENG)
Celtic FC (SCO) v AC Milan (ITA)
PSV Eindhoven (NED) v Arsenal FC (ENG)
LOSC Lille Métropole (FRA) v Manchester United FC (ENG)
AS Roma (ITA) v Olympique Lyonnais (FRA)
FC Barcelona v Liverpool FC (ENG)
Real Madrid CF (ESP) v FC Bayern München (GER)
FC Internazionale Milano (ITA) v Valencia CF (ESP) -
#8034 Christmas Party
-
#8033 holnap sorsolás nemtom h. melyik csapatot kellene először kapni (Barca,Real) közül... Barcának is helyrekéne tenni az egoját ugyanúgy mint ahogy azt az olasz válogatott tette a National Elf ellen:P...Realt meg szimplán,Kaká miatt... Kaká mesterhármassalXD de szép is lenne... Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8032 sok helyen fórumozok, hszkhez hozzászólok de ez az eszméletlnn Milan cseszegetés már kezd az agyamra menni...mindenkit kikell oktatni^^ máshogy nemértik meg legnagyobb bajom az lszállt divatdrukkerekkel van..eccerűen értetlenek... sajnálom h. védenem kell a csapatot nempedig dicsérni őket mint évekig...de ezt is vállalni kell...
"Abban biztos hogy a MILANKA jövőre a SERIA B tabelláját fogja koptatni mert ez a szezont tény és való hogy elég szánalmasan kezdte a MILANotok. . . ettől függetlenül lehet hogy észbe kap majd a csapat de erre kevés az esély!!! EZ VAN. . . SAJNÁLOM A SOK MILAN drukket de jövőre 80% hogy a SERIA B csapatait fogják ijjezgetni :D "^^
no comment :S North jöhet a nefoglalkozzvelükduma:S -
#8031 mien jótt beszélgettek:D:D!!! -
#8030 Az A.C. Milan hivatalosan cáfol minden olyan híresztelést, ami bármilyen szinten is összefüggésbe hozza a klubot Luciano Moggival.
#8029 Íme Az elnök és Kaká közös nyilatkozata a karácsonyi ünnepséget megelőzően:
Silvio Berlusconi: "Kakà a tökéletes ember, nem csak és kizárólag tehetsége és játéktudása, hanem emberi viselkedése miatt is. Remek fickó aki ha kell bárki mellett kiáll. Úgy vélem az ő jelleme és magatartása rendkívüli elismerést vált ki a szurkolóknál’
Kakà: ‘Nagyon boldog vagyok amiatt, amit Berlusconi mondott rólam. Úgy tekintek a Milanra, mint a világ legnagyobb klubjára, a vágyam pedig hogy itt maradjak rendkívül erős’
Silvio Berlusconi: ‘Ezt jó hallani, most megnyugodhatok. Az igazat megvallva annakidején 2003-ban, amikor leigazoltuk őt, tudtuk hogy rendkívüli játékos, de nem mértük fel hogy ő a Milan igazi szimbóluma is lesz. Büszkévé tesz, hogy a világ legjobb játékosa köztünk van’
Kakà: ‘Az biztos, hogy olyan hangulat és szellemiség ami ma este itt tapasztalható, csak a Milannál található meg'
Silvio Berlusconi: ‘Rendben, akkor mi együtt maradunk. Kakà még öt évre szóló szerződéssel rendelkezik és biztosan a Milanban marad’
#8028 "Kaká nem más mint Calderon álma, és az is marad." -
#8027 Jöjjön már Lippi! -
#8026 A Milan elnöke a tegnapi karácsonyi ünnepségen beszélt a csapatról és saját szerepéről:
"Épp az előbb kérdezték meg az újságírók, hogy mikor jön el az az idő, amikor elhagyom a klubot. Azt válaszoltam nekik hogy soha. Sosem csaptam be senkit aki megbízott bennem. Hamarosan visszatérünk a nyerő szériánkhoz, ahogy ez ránk mindig is jellemző volt. Azt is kérdezték tőlem, hogy ugyanaz fog-e történni Kakával ami a nyáron Shevchenkoval. Határozott nemet válaszoltam. Sheva esetében a felesége szeretett volna a ködös Angliába költözni, mert a gyermekük tüdejének az az időjárás tesz jót. Kaká nem más mint Calderon álma, és az is marad.
Ami a csapatot illeti, nem látok katasztrófát a játékunkat illetően, még akkor sem ha az utóbbi időben kevesebbszer győztünk. Túl sok kapufát lőttünk, a bírók eleve szemellenzővel figyelik a játékunkat, és rendkívül balszerencsések vagyunk.
Az Inter már nagyon régóta nem nyert bajnoki címet. Az egy jól ismert vicc. Még ha idén ők is lesznek a bajnokok, a Milan jövőre visszatér és a vita hosszú évekre eldöntött lesz. Amint a piac újra megnyílik, felfrissítjük a keretünket néhány új igazolással. Most az a feladatunk, hogy erősek legyünk és szembenézzünk a balszerencsével és az igazságtalansággal. Úgy ahogy azt tettük a múltban, tesszük a jelenben és a jövőben is tenni fogjuk." -
#8025 nekem is de nagyon ha egyszer meg lett mondva nekik hogy nem eladó akkor nem eladó!!!vagy fogalom zavarban szenvednek vagy mi? -
#8024 jó is lenne:):):) -
#8023 nah calderón megint alakít..minden áron +akarja szerezni Kakát.. találkozgat az apjával( aki asszem az ügynöke) puhítani akarja fél évig... az alapján h. Kaká jövőre is szeretne a BLben indulni...szerintük nem fogunk BLt érő helyen idényt zárni... aszondom h. kapjuk a Madridot és mutassuk meg nekik!!:FFF kezd elegem lenni már belőlük(6) -
#8022 Gondoltam hogy nem akartál kötekedni! -
#8021 nem kötekedni akartam csak megkérdeztem, ott volt a szmájli a kérdés végén -
#8020 Nem,mert zavar? FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8019 te soha nem hagyod ki a hsz-eidből ezt a rengeteg felkiáltójelet? :)))) -
#8018 Fasza kis bolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyszer elmegyek oda még hozzá nyáron!!!!