• LasCar16
    Mai nyilatkozatok szerint az Udinese csatára, Vincenzo Iaquinta és a Livorno kapusa, Marco Amelia egyaránt nemet mondott egy esetleges januári átigazolásra a Milanhoz.

Iaquinta a Milannal kapcsolatos találgatásokra reagálva úgy nyilatkozott, hogy a híresztelések "nem igazak".

A vörös-feketéket Andrij Sevcsenko nyári távozása óta gyakorlatilag folyamatosan hírbe hozzák különböző csapatok sztárcsatáraival, bár hivatalosan a klub nem erősítette meg a feltételezést, hogy erősíteni szeretnének csatárposzton. Iaquinta mindenesetre elég határozott a jövőjével kapcsolatban:

"Olvastam a híreket, melyek szerint a télen átigazolok, de én jelenleg csak az Udinesével foglalkozom. A szerződésem 2010-ig szól az Udinesével, a jövőm pedig majd kiforrja magát. Biztos vagyok benne, hogy jó szezonunk lesz itt Udinében."

Más hírek szerint Marco Amelia, a Livorno kapusa úgy gondolja, hogy az átigazolásáról szóló találgatások ellenére jelenlegi klubjában fogja befejezni a szezont.

"Örömmel tölt el, hogy a nevemet egy olyan csapattal kapcsolatban emlegetik, mint a Milan, hiszen ez a világ egyik legnépszerűbb klubja. Nagyon megtisztelő ez számomra, de nem hagyom, hogy ezek a hangok befolyásolják a terveimet. Csak a jelennel foglalkozom, és nem hiszem, hogy június előtt elhagynám a Livornót."