36663
-
#7812 :)
-
#7811 Suazo:S::AS_AS:A szintén 0-1et várok( Fifa 07ben pont őt vettem meg csatárnak, barca elleni Bl meccsen 2szer villant miután a 75.percben behoztam Kaká helyére:P) -
#7810 Kötelező a győzelem!ezt a találkozót is hoznunk kell!
-
Cagliari-Milan
2006-12-03 -
#7808 na vegyük komolyan a témát :D -
#7807 -
#7806 -
#7805 akkor oké és én köszi -
#7804 szó sics arról h nem birom a búrád, bocs csak kijavítottalak h 30 éves nem 27 -
#7803 jó semmi.De mért van az az érzésem hogy te nem nagyon bírod a burám??
nem tudom mindenkinek hogy ki mikor születtte bocsika -
#7802 bocs elírtam 17 helyett 27 -
#7801 hát így járt most mit csináljunk
-
#7800 és ki mondott itt 17??? -
#7799 tuti nem fog visszajönni, legalábbis én így érzem -
#7798 kellett neki a Chelsea... ő rosszul nyomja feleségnek meg nemtetszik London...^^ éljenek boldogan... -
#7797 Sheva nem 17 éves hanem 30
1976. szeptember 29-én született -
#7796 ez elvileg jó lenne de két évre kénne kölcsön adniuk me most asszem 27 vagy hány éves két évre kölcsön adnák akkormár 29 lenne még nem öreg de már a felé haladna és előbb utobb amugy is kénne egy fiatal tehetséges csatár és akkor sheva két év kölcsön azt tőlem vissza mehet ha nem akkar itt maradni
-
-
#7794 Oliveira góljának örülök :) -
#7793 zene füleimnek -
#7792 vagyok csak suliba vagyok hétköznap oszt nem mindig jutok gép elé -
#7791 ez a sírfeliratozós ez télleg jó:DDDD -
#7790 Brescia elleni Olasz Kupa mérkőzés előtt Adriano Galliani nyilatkozott, hogy megnyugtassa a szurkolókat Silvio Berlusconi állapotát illetően:
"Beszéltem az elnök úrral, jól érzi magát, és sokat beszélgettünk a Milanról. Ő az egyetlen nélkülözhetetlen ember a klubnál, új játékosokat mindig lehet találni, de az elnökünk pótolhatatlan."
Azzal kapcsolatban, amit a Real Madrid elnöke a napokban nyilatkozott Kakáról, így vélekedett:
"Az én sírfeliratom az lesz, hogy én voltam az ember, aki Kakát a Milannál tartotta, de nekem nem nagyon tetszik ez az egész sírfeliratozós történet."
Az alelnök végül tisztázta Dida helyzetét is:
"A szerződést már régen elkészítettük számára. Dida tisztában van azzal, hogy milyen feltételeket tudunk kinálni neki, és remélem, hogy hamarosan aláír. A klubon belül bizonyos paraméterek működnek, amik mindenkire vonatkoznak. A kapcsolatunk Didával továbbra is nagyon jó. Ő az első számú választásunk. Januárban senkit sem fogunk igazolni. Abban bízunk, hogy Dida a vártnál hamarabb térhet vissza."
Forrás: goal.com
-
#7789 Mai nyilatkozatok szerint az Udinese csatára, Vincenzo Iaquinta és a Livorno kapusa, Marco Amelia egyaránt nemet mondott egy esetleges januári átigazolásra a Milanhoz.
Iaquinta a Milannal kapcsolatos találgatásokra reagálva úgy nyilatkozott, hogy a híresztelések "nem igazak".
A vörös-feketéket Andrij Sevcsenko nyári távozása óta gyakorlatilag folyamatosan hírbe hozzák különböző csapatok sztárcsatáraival, bár hivatalosan a klub nem erősítette meg a feltételezést, hogy erősíteni szeretnének csatárposzton. Iaquinta mindenesetre elég határozott a jövőjével kapcsolatban:
"Olvastam a híreket, melyek szerint a télen átigazolok, de én jelenleg csak az Udinesével foglalkozom. A szerződésem 2010-ig szól az Udinesével, a jövőm pedig majd kiforrja magát. Biztos vagyok benne, hogy jó szezonunk lesz itt Udinében."
Más hírek szerint Marco Amelia, a Livorno kapusa úgy gondolja, hogy az átigazolásáról szóló találgatások ellenére jelenlegi klubjában fogja befejezni a szezont.
"Örömmel tölt el, hogy a nevemet egy olyan csapattal kapcsolatban emlegetik, mint a Milan, hiszen ez a világ egyik legnépszerűbb klubja. Nagyon megtisztelő ez számomra, de nem hagyom, hogy ezek a hangok befolyásolják a terveimet. Csak a jelennel foglalkozom, és nem hiszem, hogy június előtt elhagynám a Livornót."
-
#7788 Mai pletykák szerint a Chelsea kész visszaengedni Andrij Sevcsenkót a Milanhoz, persze csak kölcsönszerződés keretében.
Az angol The Sun szerint José Mourinho abban az esetben engedélyezné a klubváltást Sevcsenkónak, ha már sikerült egy megfelelő helyettest találnia az ukrán csatár posztjára.
A hírek szerint Mourinho elvesztette türelmét Sevcsenkóval szemben, aki Londonba érkezése óta csak három bajnoki gólt szerzett új csapata színeiben.
A Milan részéről már korábban jelezték, hogy tárt karokkal várnák vissza régi kedvencüket. Az olasz klub hajlandó lenne a játékos fizetését is átvállalni a hat hónapos kölcsön időtartamára. A kölcsönt a Chelsea részéről "személyes okok" miatt engedélyeznék.
A pletykák szerint Sevcsenko felesége, Kristin is nehezen bírkózik meg az angliai életformával, és egy olaszországi váltás minden bizonnyal enyhítené a gondokat. Végleges visszatérésről azonban szó sem lehet, Roman Abramovics ugyanis bízik benne, hogy a következő szezonban egy jó formában lévő Sevcsenkót kap majd vissza a Milantól.
Forrás: tribalfootball.com -
#7787 :) Brescia-Milan 1-2 !!!!!!!!!!!!!!!! Végre Oliveira beköszöntött!!!!!
Éppen itt volt az ideje!!!!! -
#7786 télleg nagyon kihalt a fórum :) Nicns nuno meg szabi már meghaltunk:) -
#7785 nem tudom ébn nem írok me végén úgy is össze veszek vkivel -
#7784 Hi! Hja olvastam Én is.Zambrotta jó lenne,de Xavi? Háát nemtom... -
#7783 emberek mi ez a pangás?:S:ASA_:AS?As -
#7782 Az AC Milan vissza szeretné csábítani Olaszországba a Barcelona védőjét, Gianluca Zambrottát.
A Corriere dello Sport szerint az újjáépülő Milan elsőszámú kiszemeltje Zambrotta, aki a nyáron végig azt hangoztatta, hogy nem akarja elhagyni Itáliát. A kiváló hátvéd mellett a piros-feketék érdeklődnek Xavi iránt is, aki elérhetővé vált, miután Andres Iniesta kiszorított őt a kezdőből.
Forrás: tribalfootball.com -
#7781 A Milan a következő kezdőcsapattal lép pályára a Brescia elleni kupamérkőzésen:
Milan(4-3-1-2)
Kalac; Bonera, Simic, Kaladze, Antonelli; Brocchi, Pirlo, Jankulovski; Gourcuff; Ricardo Oliveira, Borriello
na Antonelli kezdőben van kiváncsi vagyok mit fog alkotni:)remélem jól fog szerepelni:) -
#7780 ... ezekseadjákfel... remélem nem fogunk Kakában csalódni...mégha 80millát is kipengetnének érte... -
#7779 A Real Madrid elnöke, Ramon Calderon nem adta fel azon elképzelését, hogy Kakát Spanyolországba csábítsa.
A brazil zseni felett kirobbant vita egész nyáron zajlott a Real Madrid és a Milan vezetése között, Calderon ugyanis a Milan elutasító válaszai ellenére is megpróbálta megkörnyékezni Kakát, amit a vörös-fekete klub érthetően nem díjazott. A csatározásoknak végül az vetett véget, amikor a játékos meghosszabbította szerződését klubjával.
Mindezek ellenére a spanyol klub vezetői nemrégiben olyan nyilatkozatot tettek, amelyek szerint még nem adták fel Kaká megszerzésének lehetőségét.
"Most írtunk alá egy szerződést a tévéközvetítések eladásáról, a profi sport történelmében idáig példátlan feltételekkel" - nyilatkozta Calderon a Marcának.
"Ez a pénz lehetővé teszi számunkra, hogy a világ legjobb játékosait igazoljuk le. Meglátjuk, hogy az igéret, amit nyáron Kaká idehozataláról tettem, végül valóság lesz-e. Egy biztos: nem hiszem, hogy az lesz a sírkövemre felírva, hogy 'itt nyugszik az ember, aki nem tudta Kakát Madridba hozni'. Én nem teszek olyan igéreteket, amelyeket nem tartok meg."
Forrás: channel4.com -
#7778 pár hír:
Az AC Milan megkezdte a tárgyalásokat a Serie B-ben szereplő Genoa vezetőivel a védő, Domenico Criscito megszerzéséről.
A 20 éves hátvédnek ez az első teljes szezonja a profik között, és a játékos játékjogát a Genoa valamint a Juventus birtokolja. A piros-feketék meg szeretnék venni a Genoától a sokoldalú labdarúgó tulajdonjogát.
Forrás: tribalfootball.com
A játékos adatai:
Nome: Domenico Criscito
Születési idő: 1986/12/30
Születési hely: Cercola (Napoli)
Állampolgársága: olasz
Magasság: 183 cm
Testsúly: 70 kg
Poszt: védő
Szezon, Csapat, Osztály, Meccs, Gól
2005-06, JUVENTUS, PRIMAVERA, 23, 3
2004-05, JUVENTUS, PRIMAVERA, 17, 4
2003-04, GENOA, PRIMAVERA, 22, 2
2002-03, GENOA, B, 1, 0
Forrás: http://www.genoacfc.it/scheda_giocatore.asp?id=109
Az AC Milan érdeklődik a Lazio kapusa, Matteo Sereni iránt. Sereni nem érzi jól magát Rómában, ahol a veterán Angelo Peruzzi mögött csak a másodikszámú hálóőr.
A Milannál úgy gondolják, hogy Sereni remekül pótolhatná a sérült Didát, és közeledésüket kedvezően fogadhatja a Lazio elnöke, Claudio Lotito is, akinek így nem kéne fizetnie a játékos munkabérét.
Silvio Berlusconi mindenkit megnyugtatott, hogy a rosszulléte után már jobban van.
“Jól érzem Magam. A fáradság, a meleg, és az elmúlt napok aggodalmai miatt estem össze. Ezek mind közrejátszottak a történtekben, de nincs semmi komoly baj. “
Paolo Maldini: "Azt hiszem olyan helyzetben vagyok, hogy még mindig tudok adni valamit a csapatnak, ellenkező esetben már rég abbahagytam volna a játékot. Szeretném tovább folytatni, mivel még mindig élvezem a játékot és az edzést. Viszont néha nagyon kemény dolog a fájdalmak ellenére is dolgozni. A térdemet kellene megkérdezni, hogy tudom-e folytatni, vagy sem. Viszont júniusig még bármi megtörténhet. A kritikák? Nem minden tetszett, amiket mondtak és írtak rólam. De nem tulajdonítok nekik nagy jelentőséget, csak arra koncentrálok, hogy nap mint nap végezzem a dolgom." -
#7777 Engem annyira nem zavar! -
#7776 nagyon jók,csak kár ,h van rajtuk reklám :) -
#7775 Milyenek a képek?
-
-