• LasCar16
    pár hír:

Az AC Milan megkezdte a tárgyalásokat a Serie B-ben szereplő Genoa vezetőivel a védő, Domenico Criscito megszerzéséről.

A 20 éves hátvédnek ez az első teljes szezonja a profik között, és a játékos játékjogát a Genoa valamint a Juventus birtokolja. A piros-feketék meg szeretnék venni a Genoától a sokoldalú labdarúgó tulajdonjogát.

Forrás: tribalfootball.com

A játékos adatai:

Nome: Domenico Criscito
    Születési idő: 1986/12/30
    Születési hely: Cercola (Napoli)
    Állampolgársága: olasz
    Magasság: 183 cm
    Testsúly: 70 kg
    Poszt: védő

Szezon, Csapat, Osztály, Meccs, Gól
    2005-06, JUVENTUS, PRIMAVERA, 23, 3
    2004-05, JUVENTUS, PRIMAVERA, 17, 4
    2003-04, GENOA, PRIMAVERA, 22, 2
    2002-03, GENOA, B, 1, 0

Forrás: http://www.genoacfc.it/scheda_giocatore.asp?id=109

Az AC Milan érdeklődik a Lazio kapusa, Matteo Sereni iránt. Sereni nem érzi jól magát Rómában, ahol a veterán Angelo Peruzzi mögött csak a másodikszámú hálóőr.

A Milannál úgy gondolják, hogy Sereni remekül pótolhatná a sérült Didát, és közeledésüket kedvezően fogadhatja a Lazio elnöke, Claudio Lotito is, akinek így nem kéne fizetnie a játékos munkabérét.

Silvio Berlusconi mindenkit megnyugtatott, hogy a rosszulléte után már jobban van.

“Jól érzem Magam. A fáradság, a meleg, és az elmúlt napok aggodalmai miatt estem össze. Ezek mind közrejátszottak a történtekben, de nincs semmi komoly baj. “

Paolo Maldini: "Azt hiszem olyan helyzetben vagyok, hogy még mindig tudok adni valamit a csapatnak, ellenkező esetben már rég abbahagytam volna a játékot. Szeretném tovább folytatni, mivel még mindig élvezem a játékot és az edzést. Viszont néha nagyon kemény dolog a fájdalmak ellenére is dolgozni. A térdemet kellene megkérdezni, hogy tudom-e folytatni, vagy sem. Viszont júniusig még bármi megtörténhet. A kritikák? Nem minden tetszett, amiket mondtak és írtak rólam. De nem tulajdonítok nekik nagy jelentőséget, csak arra koncentrálok, hogy nap mint nap végezzem a dolgom."