• Nuno88
    A Barcelona szupersztárja, Ronaldinho legfrissebb nyilatkozatában elismerte: megtiszteltetés számára a Milan érdeklődése - ezzel további spekulációkat indítva el egy lehetséges nyári átigazolásról.

Az aranylabdás játékos nevét az utóbbi időben gyakran emlegetik a vörös-fekete klubbal kapcsolatban, és a milánóiak eddig nem zárták ki annak lehetőségét, hogy nyáron ajánlatot tegyenek a brazil zseniért.

"Csak megtiszteltetésnek tudom venni azt, amikor egy olyan óriási klub, mint a Milan, és egy olyan fontos ember, mint Silvio Berlusconi érdeklődik irántam" - mondta Ronaldinho.

"Örülök neki, de egyelőre még a Barcelona játékosa vagyok, és csak a Barcelonára szeretnék gondolni."

A játékos ügynöke (és bátyja), Roberto Assis hasonló állásponton van - bár a hírek szerint a napokban találkozik a Milan egyik vezetőjével Madridban.

"A Ronaldinho és a Barcelona közötti együttműködésnek nem feltétlenül kell véget érnie" - nyilatkozta Assis, aki azon fáradozik, hogy egy előnyösebb szerződést harcoljon ki ügyfelének a Nou Campban.

"Szeretünk itt lenni, és még nem tárgyaltunk a klubbal, ugyanis nem érezzük szükségét. Jelen pillanatban nem látok rá okot, hogy Ronaldinho miért ne maradhatna a Barcelonában, de nem vagyok látnok, így én sem tudhatom előre, mi fog történni. A Milannal fentartott kapcsolatom jobb nem is lehetne."

Assis még hozzátette azt is, hogy hamarosan Milánóba repül, hogy jelenlétével segítsen másik ügyfelének, Ricardo Oliveirának, aki még mindig türelmetlenül várja a fejleményeket elrabolt nővérével kapcsolatban.

"Ricardo nagyon kemény dolgokon megy keresztül, és ezeknek semmi köze sincs a futballhoz. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja mutatni, mire képes, amint eléri a legjobb formáját. Most csak abban reménykedhetünk, hogy megoldódnak a magánéleti gondjai" - fejezte be Roberto Assis.

Forrás: channel4.com