36663
-
#7651 Szégyen erre nem lehet mit mondani!!!!!!!!!! -
#7650 hát nem de még talán talán lehet bár ez csak remény és innen minden meccset hozzni kénne ahozz
-
#7649 hát sajnos nem így lett -
faláb #7648 És én még azt hittem a MIlan lesz a legnagyobb rivális a scudettoért -
-
#7646 úgy ahogy mondod:D -
#7645 nem szólt hozzád senki szia -
North #7644 Ezen már csak nevetni tudok. Ez valami szánalmas volt. -
#7643 seria b ben jövőre??? -
#7642 az a lényeg hogy idén ti lesztek a bajnokok -
#7641 jó akkor megint az van mint multkor!!szal enyit ér a kezdőnkmár bocsi de télleg ez van -
#7640 ja hogy már vége is van:S:S:Sazt ageci az Empoli ellen 0-0??????????mondjuk ezen már nicns mit csodálkoznom -
#7639 és megint lőttünk 2 kapufát -.-
nem hiszem el h ennyire nincs szerencsénk :( -
#7638 FT Empoli 0 - 0 AC Milan -
#7637 félidő van??? -
#7636 ez az a formánk látom nem hanyatlott -.-
empoli-ac milan 0:0 -
#7635 az nem elég hogy kel ez kötelező!!ezt a meccset egyszerűen nem szabad elbukni
-
#7634 10. perc 0:0
nagyon kell a győzelem nem győzöm hangsúlyozni -
#7633 GUERCI Alex - Soresina 31/7/1989
Háát Én ennyit találtam róla... nem túl sok... -
#7632 Guerci?,...ő meg ki, ifiből hozták fel? -
#7631 Carlo Ancelotti kijelölte az Empoli elleni mérkőzésre készülő keretét.
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac.
Védők: Cafu, Maldini, Costacurta, Simic, Jankulovski, Bonera, Antonelli.
Középpályások: Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Brocchi, Guerci.
Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
Forrás: acmilan.com -
#7630 Tegnap megszületett Andrea Pirlo második gyermeke.
A kislány az Angela nevet kapta.
Sok boldogságot a családnak!
Forrás: acmilan.com
GRATULA PIRLO!!! -
#7629 -
#7628 Hetvenkilenc éves korában, hosszan tartó betegség után, péntek reggel elhunyt a magyar labdarúgás valaha volt legjobb játékosa, a világ minden részén ismert és tisztelt Puskás Ferenc.
Puskás Ferenc 1927. április 2-án született Kispesten, ahol 1942-től a Kispesti Ac-ben futballozott, ahonnan 1949-ben került át az akkori Budapesti Honvéd csapatához
Legnagyobb sikereit válogatottként érte el, tagja volt az ötvenes évek legendás aranycsapatának.
Puskás 1945. augusztus 20-án az Ausztria elleni 5-2-es magyar győzelmet hozó találkozón mutatkozott be a válogatottban. A nemzeti tizenegyben, 1956. október 14-én (2-0) szintén az osztrákok ellen találkozón húzta magára utoljára a magyar címeres mezt, amikor akárcsak az első találkozón szintén szerzett egy gólt.
Az Aranycsapat tagjaként érte el legnagyobb sikereit, 1952-ben vezetésével nyert olimpiai bajnoki címet a magyar válogatottunk a helsinki ötkarikás játékokon.
Részt vett az 1954-es svájci világbajnokságon is, ahol az akkor legesélyesebbnek tartott magyar válogatott döntőt játszott a Német Szövetségi Köztársasággal.
A várakozás ellenére a Bernben rendezett találkozón csapatunk 3-2 arányban kikapott a németektől. Nyolcvannégyszeres válogatottsága alatt 83 gólt szerzett magyar színekben.
Rendkívül technikás, egyedülálló cselező készséggel rendelkező játékos volt. Az elmúlt évszázad mérkőzésén, az Anglia elleni 6-3-as összecsapáson legendássá vált visszahúzós csele után lőtt gólja szinte valamennyi, a futballról szóló dokumentumfilmben látható.
Az 1956-os forradalom idején külföldön maradt. 1957-ben ugyan előszerződést kötött a Wiener Sportclubbal, de végül a Real Madrid ajánlatát fogadta el. Spanyolországban telepedett le, ahol négyszer a nemzeti együttesben is pályára lépett. 1958 és 1967 között a Real Madrid játékosa volt, ahol tovább halmozta sikereit. A Real Madriddal 3-szor volt BEK-győztes. Az 1960-as döntőn, a 7-3-as spanyol győzelemmel záruló találkozón például négy gólt lőtt az Eintracht Frankfurtnak.
Edzőként Görögországban, Chilében, Egyiptomban, Szaúd-Arábiában és Paraguayban dolgozott, 1993 áprilisától júliusáig volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya is.
Szakvezetőként legnagyobb sikerét a görög Panathinaikosszal érte el, mely irányításával, BEK-döntőt játszott 1971-ben. A kilencvenes évek végén Nemzetközi Olimpiai Bizottság által megválasztott Évszázad Sportolója választáson, Egerszegi Krisztinával és Papp Lászlóval együtt bekerült a 91 jelölt közé, de végül a díjat Pelé kapta. Ellenben a Gazetta dello Sport összeállítása alapján Puskás Ferenc, 83 válogatott góljával minden idők legeredményesebb csatára, míg a Nemzeti Sport milleniumi szavazásán, Egerszegi Krisztina mellett, az olvasók szavazatai alapján ő lett az Évszázad Sportolója.
75. éves születésnapjának apropóján róla nevezték el a Népstadiont, mely 2002 áprilisától Puskás Ferenc Stadion.
www.hirado.hu
2006.11.17. andrijcar
-
#7627 szívesen :) -
#7626 igen nekem is ez van de explorerben működik :)
köszönöm szépen :) -
#7625 bazzeg valamiért nem tudok privátot írni...mindig ezt dobja ki: "engedély megtagadva a tulajdonság lekérdezéséhez. Wondow.NodeType." ezért beírom ide a választ:
Tu sei tutta la mia vita -> Te vagy az életem.
Ennyi :) -
#7624 A Barcelona szupersztárja, Ronaldinho legfrissebb nyilatkozatában elismerte: megtiszteltetés számára a Milan érdeklődése - ezzel további spekulációkat indítva el egy lehetséges nyári átigazolásról.
Az aranylabdás játékos nevét az utóbbi időben gyakran emlegetik a vörös-fekete klubbal kapcsolatban, és a milánóiak eddig nem zárták ki annak lehetőségét, hogy nyáron ajánlatot tegyenek a brazil zseniért.
"Csak megtiszteltetésnek tudom venni azt, amikor egy olyan óriási klub, mint a Milan, és egy olyan fontos ember, mint Silvio Berlusconi érdeklődik irántam" - mondta Ronaldinho.
"Örülök neki, de egyelőre még a Barcelona játékosa vagyok, és csak a Barcelonára szeretnék gondolni."
A játékos ügynöke (és bátyja), Roberto Assis hasonló állásponton van - bár a hírek szerint a napokban találkozik a Milan egyik vezetőjével Madridban.
"A Ronaldinho és a Barcelona közötti együttműködésnek nem feltétlenül kell véget érnie" - nyilatkozta Assis, aki azon fáradozik, hogy egy előnyösebb szerződést harcoljon ki ügyfelének a Nou Campban.
"Szeretünk itt lenni, és még nem tárgyaltunk a klubbal, ugyanis nem érezzük szükségét. Jelen pillanatban nem látok rá okot, hogy Ronaldinho miért ne maradhatna a Barcelonában, de nem vagyok látnok, így én sem tudhatom előre, mi fog történni. A Milannal fentartott kapcsolatom jobb nem is lehetne."
Assis még hozzátette azt is, hogy hamarosan Milánóba repül, hogy jelenlétével segítsen másik ügyfelének, Ricardo Oliveirának, aki még mindig türelmetlenül várja a fejleményeket elrabolt nővérével kapcsolatban.
"Ricardo nagyon kemény dolgokon megy keresztül, és ezeknek semmi köze sincs a futballhoz. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja mutatni, mire képes, amint eléri a legjobb formáját. Most csak abban reménykedhetünk, hogy megoldódnak a magánéleti gondjai" - fejezte be Roberto Assis.
Forrás: channel4.com -
#7623 végre egy jó hír -
#7622 A Livorno kapusa, Marco Amelia kijelentette, hogy januárban szívesen csatlakozna az AC Milan csapatához. Az olasz hálóőr örömmel tenné át székhelyét a San Siroba, mivel Nelson Didának a szezon végén lejár a szerződése.
„A Milanba szeretnék igazolni. Úgy gondolom, ez teljesen normális dolog, hiszen a világ egyik legerősebb csapatáról van szó,” – nyilatkozta Amelia. „Számomra megtisztelő, hogy a nevemet szóba hozták a piros-feketékkel. Januárban újra megnyílik az átigazolási szezon, és amelyik klub igényt tart a szolgálataimra, annak a Livorno vezetőivel kell beszélnie.”
Amelia kitért arra a hírre is, miszerint a klub elnöke, Aldo Spinelli kritizálta a csapat edzőjének, Daniele Arrigoninak a taktikai elképzeléseit.
„Jól érzem magam a Livornoban, és nem hiszem, hogy egy jó formában lévő csapatot kritizálnia a klub elsőszámú embere. Azonban ha lehetőségem lesz távozni, remélem, hogy nem fogom elszalasztani.”
#7621 hát el:)De nem tudom télleg itt felmerűlt prá ismeretlen név pl:Budan őket nem igazán ismerem de ha tudnak gólt termelni 1000 el akkor go milan!! -
#7620 hát egy csatár nagyon kellene... de olyan aki tud gólt is lőni, ilyen Boriellokat meg el kell engedni -
#7619 hát sztem ha elmegy valaki nagyobb pácban leszünk mint vagyunk!Inkább igazolni kénn nem eladni meg kölcsön adni -
#7618 nagyon remélem bakker -
#7617 senki nem fog tőlünk menni^^ -
#7616 fasza megvettük Bonerát meg Olit és mindkettőt eladjuk?! jó lesz -.- -
#7615 Bizonyos források szerint a Fiorentina ajánlatot készül tenni januárban a Milan hátvédjéért, Daniele Boneráért.
Bonera négy, Parmában eltöltött év után érkezett a San Siróba idén nyáron, de eddig még nem találta meg igazi formáját, és nemrégiben belekeveredett egy állítólagos összetűzésbe is csapattársával, Yoann Gourcuffal - bár ezt a hírt azóta tagadták a csapat köreiben.
A Fiorentina mindenképpen szeretne egy védőt igazolni a januári átigazolási időszakban, Andrea Della Valle klubelnök pedig bevallottan sokra tartja a 25 éves Bonerát.
Cesare Prandelli, a Fiorentina vezetőedzője már dolgozott együtt Bonerával a Parmánál, és a jelek szerint az edző örülne neki, ha a tehetséges hátvéd Firenzében is rendelkezésére állna.
Ha a Milan hajlandó megválni a játékostól, alighanem kölcsönszerződés keretében valósulhat meg az átigazolás.
#7614 Sandro Nesta a Milan Channelnek adott interjújában beszélt a csapat helyzetéről, és saját jövőjéről.
- Sandro! A helyzet a Milan öltözőjében olyan, mint amikről az elmúlt pár napban a hírek szóltak?
“Egyáltalán nem. Amikor nehéz helyzetben vagy, akkor szembe kell nézned ilyenekkel. Vannak olyan dolgok, amiket saját magunkban kell rendeznünk. Az eredmények nem jönnek, ezért sok kritika éri a csapatot, amitől nekünk játékosoknak el kell szigetelődnünk, és csak a munkára kell koncentrálnunk.”
- Miért szenved most a Milan?
“A nyáron nem tudtuk kipihenni magunkat, és most ennek az árát fizetjük. Összesen hét napunk volt feltöltődni, és aztán vissza kellett térnünk Milanelloba, hogy felkészüljünk a Bajnokok Ligája selejtezőjére. Tudjuk, hogy nem remekelünk a pályán, de mindent megteszünk, hogy újra visszatérjünk a csúcsra.”
- MI lett volna az ideális?
“Ha egy kicsivel több vakációnk lett volna mielőtt újra edzésbe állunk, és utána egyenletesebb lett volna a munka, de erre nem volt idő. Sok mérkőzésünk van, és ez az edzések rovására ment. Most bármi áron meg kell találnunk az utat a sikerhez, és a téli szünet előtt rendet kell tennünk magunkban is.”
- Mi a helyzet a jövőddel?
“Eddig semmit nem nyilatkoztam a jövőmmel kapcsolatban. Nem szeretek beszélni, és szerepelni a televízióban. Ott azt mondták, hogy el akarom hagyni a Milant, de ez nem igaz. Remekül érzem magam itt, és a családom is boldog. Úgy gondolom, hogy itt folytatom.”
- Mi a helyzet az olasz válogatottal?
“Már elmondtam a ma esti mérkőzésről való távolmaradásom okát. Jelenleg nem vagyok teljesen fitt. Most vissza akarom szerezni a frissességem, ez a legfontosabb a számomra. Majd meglátjuk, hogy milyen állapotban leszek, és aztán mindent tisztázunk.”
Forrás: acmilan.com -
#7613 negyedik hely nagyon kell... ha elérjük akkor felőlem maradhat CA, de nyáron rendesen át kell alakítani a keretet -
#7612 Egyes jelentések szerint Carlo Ancelotti posztja veszélyben foroghat, amennyiben a csapat nem tud Bajnokok Ligája helyezést érő helyen célba érni az idei bajnokságban.
A vörös-feketék látványosan szenvednek a Serie A-ban, de a klub vezére, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani alelnök továbbra is biztosították bizalmukról Ancelottit, akinek egyébként 2008-ig szóló szerződése van a klubbal.
Ennek ellenére az a hír járja, hogy Ancelottinak az első négybe kell jutattnia a csapatot, más esetben komolyan szembe kell néznie a lehetőséggel, hogy másvalakire cserélik.
Bár a Milan jelenleg vaskos 20 ponttal van lemaradva az élen álló Inter - Palermo kettőstől, a negyedik helytől csak 9 pont választja el őket.
Az esetleges utódokról is sok szó esik az olasz sajtóban: a leggyakrabban Marcello Lippi, Frank Rijkaard, Marco Van Basten és Luciano Spalletti nevét emlegetik.
Ancelotti tisztában van a helyzetével, és a csapatot illető terveiről nyilatkozott: "Ez egy nagyon kényes helyzet, mivel amit eddig teljesítettünk, az kevés. Többet kell nyújtanunk, és ezt mondtam a játékosoknak is a Roma elleni mérkőzés után is. Túl sok hibát vétünk. A múltban megúsztunk bizonyos hibákat, de most minden kis figyelmetlenségért busásan fizetünk. Éppen ezért egyáltalán nem szabad hibáznunk. A kulcs a védelemben van. A szezon elején tökéletesnek tűnt, de az utóbbi időben túl sokszor fordult elő, hogy figyelmetlenek voltunk." (acmilan.hu)