néztem egy összefoglalót
most nézem h. -1 a gólkülönbségünk...
véleményem: középpályánk egy átjáróház, védelmünk semmi,csatáraink szintén....
Nesta: mostanában elég bizonytalan, tejjesen formánkívül van, sokat hibázik
Janku: hiába támad ha egyszerűen sosem ér vissza a helyére, ezt használják ki többnyire
Maldini: hiába akar, de már Ljárt felette az idő, még Totti is lefutotta..pedig ő sem egy villám
Simic nem Milan szintű játékos
Pirlo szinte semmit nem csinál
Seedorf szintén...nemtud futni, hiába technikás, ez akkor is kevés, párperces periódusain kivül nem nyújt mást..hiába lő kapufákat
Oliveira,próbál bizonyítani, de nem a megfelelő csatár Sheva pótlására
Inzaghi, ha nem kap normális labdát akkor nem rúg gólt, szintén mehetne a francba...
Gilaról semmit nem tok mondani...
egyedül Brocchi az aki kellemes meglepetés...
plusban Dida ....
Lkéne gondolkoznia a vezetőségnek h. h.-an tovább januárban minímum 2 kh-t kellene igazolni, valamint egy védekező középpályást...mert mi mindig is a védelmünkről és a középpályánkról voltunk híresek erre mind2ő romokban hever..mintha egy középcsapatot látnék, ideje megnyitni a perselyt... és fiatalítani, valamint nemlehetne felhozni a nagycsapatba pár fiatal védőt?... mert szerintem a védelmünkkel van a legnagyobb baj...nézzétek meg a tavalyi szezonban Lért eredményeinket...gólkülönbség..stb...egy STam kaliberű védőre lenne nagyszükség..annyi mindent letudnék még írni...de mostmár Legem van, ideje egy csocsó kbben levezetnem a feszültséget..jóéjt mindenkinek off