36663
  • Szabi 22
    Stam se fiatal már de én nagyon szerettem mikor a milanba volt szereintem nagyon jó hátvéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DjCooll
    hát még én hogy örülnék neki!Mióta elment ez van sajnos!Tárt karokkal fogadnám:)Mert veel sokkal könyeben menne minden!
  • Nuno88
    Carlo érinthetetlen -.-
  • Nuno88
    örülnék neki nagyon
  • LasCar16
    néztem egy összefoglalót
    most nézem h. -1 a gólkülönbségünk...
    véleményem: középpályánk egy átjáróház, védelmünk semmi,csatáraink szintén....
    Nesta: mostanában elég bizonytalan, tejjesen formánkívül van, sokat hibázik
    Janku: hiába támad ha egyszerűen sosem ér vissza a helyére, ezt használják ki többnyire
    Maldini: hiába akar, de már Ljárt felette az idő, még Totti is lefutotta..pedig ő sem egy villám
    Simic nem Milan szintű játékos
    Pirlo szinte semmit nem csinál
    Seedorf szintén...nemtud futni, hiába technikás, ez akkor is kevés, párperces periódusain kivül nem nyújt mást..hiába lő kapufákat
    Oliveira,próbál bizonyítani, de nem a megfelelő csatár Sheva pótlására
    Inzaghi, ha nem kap normális labdát akkor nem rúg gólt, szintén mehetne a francba...
    Gilaról semmit nem tok mondani...
    egyedül Brocchi az aki kellemes meglepetés...
    plusban Dida ....
    Lkéne gondolkoznia a vezetőségnek h. h.-an tovább januárban minímum 2 kh-t kellene igazolni, valamint egy védekező középpályást...mert mi mindig is a védelmünkről és a középpályánkról voltunk híresek erre mind2ő romokban hever..mintha egy középcsapatot látnék, ideje megnyitni a perselyt... és fiatalítani, valamint nemlehetne felhozni a nagycsapatba pár fiatal védőt?... mert szerintem a védelmünkkel van a legnagyobb baj...nézzétek meg a tavalyi szezonban Lért eredményeinket...gólkülönbség..stb...egy STam kaliberű védőre lenne nagyszükség..annyi mindent letudnék még írni...de mostmár Legem van, ideje egy csocsó kbben levezetnem a feszültséget..jóéjt mindenkinek off
  • LasCar16
    3 kapufánk volt és mi irányítottunk, ez igaz?
  • LasCar16
    erre már nem tudok mit mondani..., formán kívül játszunk, sérülteink is vannak, plusban még a bíró is ellenünk fúj...no comment... sajnos nem láttam a meccset, de ha jól olvastam akkor mennyinél nem adták meg a gólunkat?
  • LasCar16
    A Milan elnöke Silvio Berlusconi kijelentette hogy Andriy Shevchenko szeretne visszatérni a Serie A-ba.

“Tegnap beszéltem vele telefonon. - mondta Berlusconi a ma esti Milan-Roma mérkőzés alatt

“Felhívott engem és nagyon örültem hogy hallhattam a hangját. Éppen több barátommal voltam, akik hangosan köszöntötték őt. Kórusban énekelték, hogy "Gyere vissza hozzánk". Erre ő a következőt válaszolta: "Nagyon szeretnék"

Forrás: channel4.com
  • Szabi 22
    Ez már hihetelen basszus a tököm kivan már hogy egy rohadt rangadót nem tudunk lehozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nevetséges az egész jöhetne már egy pár új játékos azaz vagy 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DjCooll
    Hát azért remélem nem így lesz!Bár már bele se merek gondolni mi van ha kiesünk:(Mert így alfelé haladunk zsínorban azt hiszem a 4. vereségünk:8 nem lesz ez így jó Lippi kénne a csapatnak.
  • Nuno88
    egész évben nem lesz velünk a szerencse :(
  • DjCooll
    szerencse se mellénk állt:(
  • DjCooll
    Nekme a a véleményem az hogy Inzaghi egy falábú már bocs eg kövezhetek érte de nem tud labdát normálsian kezelné elpatan töle!Mega bíró is bazd ellenünk van vagy mi már ez hányadik gólunk amit nem adnak meg???

Nagyon szomorú vagyok eskűszőm amikor megpatuk a második gólt könyeztem :S
  • Nuno88
    hihetetlen ennyit tudok mondani :(

nagyon elvagyok keseredve! de Forza AC Milan per Sempre!!!
  • fsgh
    jájj de szomorú vagyok:((

1-2... de kelett vola legalább 1 x... így nem leszetk bajnok esélyesek...
  • gercse
    hát ha marad az 1-2 akkor nem tom mi lesz veletek...
    Juvés vagyok, de már kezdem sajnálni ezt a Milan-t...
  • Nuno88
    0:1 Totti

igen jól kezdünk gyerekek!!!
  • DjCooll
    ::) lol akkor valami nagyon mást néztem:)
  • Nuno88

Bonera még fiatal te :D
  • DjCooll
    Bonera az aki 30 on alul vand e épp hogy:)
  • DjCooll
    nem baj egyet értünk hogy 30-on alul alig vagy talán nicns is védönk
  • Nuno88
    passz most így hirtelen nem tudom
  • DjCooll
    Ez igaz!Mondjuk Bonera az menyi is?na jó mondjuk egy véd nem csinál nyarat:)
  • Nuno88
    hát a védelembe nagyon el kell...ott nincs 30 latt játékosunk
  • DjCooll
    azt nem tom:):A:A:A:A
  • DjCooll
    hát nem tudom középpály középpálya de sztem inkább csatárs sorba és védő sorba kellenének erősítések!De attól függetlenül örülnék neki hisz olasz és jól is játszik:9 csa ma este ne játszon jól:)
  • Nuno88
    jaja -.-

Totti annyira kell ide mint Sebők Vili
  • báttyó02
    fiatalitás rulz
  • Nuno88
    és játszott is?
  • DjCooll
    úgy látszik tetszik neki ez az Antonelli me már Brescia ellen is benn volt a kereben:)
  • Nuno88
    Mit keresett Totti Milanellóban?
    Külföldi labdarúgás

A fővárosi Farkasok szurkolói kétségbeeseve, az AC Milan szimpatizánsai feszült izgalommal várják a választ, vajon mit keresett Francesco Totti péntek reggel a piros-feketék edzőbázisán.

Adriano Galliani alelnök komoly ajándékkal szeretné meglepni a hűséges drukkereket, akik a Milan meglehetősen nehéz időszakában is kitartanak a csapat mellett. Természetesen azonnal megindultak a találgatások, Marcello Lippi a kispadra, Ronaldinho a középpályára érkezhet, Kaká pedig semmiképpen sem hagyja el az együttest, pedig a Real Madrid kész minden praktikát bevetni.

A szombati Milan-Roma bajnoki rangadó előtt azonban futótűzként terjedt el a hír az észak-olasz divatvárosban: Francesco Totti Milanellóban járt. A rómaiak szimbolikus egyénisége titokban érkezett a piros-feketék csodás edzőközpontjába, majd alig egy óra múlva távozott.

Többen találgatják, Totti a MilanLab orvosi centrumba jött kivizsgálásra, avagy az egyik klubszobában máris aláírt valamilyen előszerződést kötött a Milannal. Annyi bizonyos, a klubhűség mintaképének számító támadó középpályás az idény végéig nem hagyja el a fővárost, története negyedik bajnoki címéhez segíteni a Roma együttesét. Utána azonban könnyen mezt cserélhet...
  • Nuno88
    RICARDO OLIVEIRA TO STAY AT MILAN
    11/10/2006

MILAN - Adriano Galliani made a statement through acmilan.com that 'Ricardo Oliveira has the confidence of the club and he will not go out on loan in January or be involved in any other type of move.'
  • Nuno88
    SQUAD FOR ROMA GAME
    11/10/2006
    GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac; DEFENDERS: Antonelli (n.31), Bonera, Cafu, Costacurta, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic; MIDFIELDERS: Brocchi, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Riccardo Oliveira
    | |
  • DjCooll
    na ja!Hát Amelia jöhetne és még valami tehetséges csere kapus!ÉS a a támadásba és a védelembe is elférne egy jobb játékos,én legalább is úgy érzem:)
  • DjCooll
    Favalli is megsérült

A Milan védője a Brescia elleni kupameccsen sérült meg, és előreláthatólag kéthónapos pihenőre kényszerül. A csapat orvosai szerint a legideálisabb esetben kb. 60 nap múlva térhet vissza a pályára a veterán játékos, de a felépülés akár hosszabb ideig is eltarthat, ha komplikációk lépnek fel.
  • Nuno88
    na nyáron megy didi és kalács is helyére remélem vmi normálsi kapus jön nem ilyen elefteropulosz szintű... meg Gallani megint megigért egy bomba igazolást, de hanyadszor?!
  • Nuno88
    na ma nyerni kell, nincs mese!!!
    bár Gatta és Kala hiányozni fog de remélem Brocchi megoldja mert tuti ő kezd Gatta helyén
  • DjCooll
    inkább akkor már Lippi nekem sokkal jobban bejön
  • Nuno88
    Nemzetisport
  • LasCar16
    A hírek szerint az AC Milannak nem sikerült megegyeznie Nelson Didával a szerződéshosszabbítás ügyében, így a brazil kapus a nyáron - amikor lejár a jelenlegi kontraktusa - ingyen hagyhatja el a piros-feketéket.

A Tuttosport értesülései szerint a Milan vezetői között nincs pánikhangulat, és lényegében már meg is egyeztek a Livorno elsőszámú hálóőrével, Marco Amelia-val. A milánóiak továbbá szemmel tartják az AEK Athén kapusát, Stefano Sorrentino-t, mivel várhatóan az idény végén megköszönik az eddigi munkát az ausztrál Zeljko Kalac-nak.

Forrás: tribalfootball.com