• LasCar16
    sry az offért de már kezdenek felhúzni az ilyen hozzászólások, egy másik fórumról idézek egy Juve szúrkolót, kemény OFF lesz

"nem tudom mi a különbség moggi és berlusconi vagy galliani között, sztem mind egy görény, csak az a különbség h tölünk már eltávolitották az ilyeneket, nálatok még ott vannak, és nyugodj meg elöbb-utobb jol rábasztok minden szemét undoritó sunyi huzásotokra és mentek a picsába egy jo idöre az olasz foci élvonalábol. . ."

"Sztem minden milanos kussoljon, valszeg azér kaptatok minusz 8 pontot amit nem is csökkentettek meg bl-selejtezöt kellett játszania a köcsög csapatotoknak mer ártatlanok vagytok. EGY FASZT! Ti is mentetek volna a seria b-be ha nem a (volt)miniszterelnök a csapatotok elnöke meg az a fasszopó galliani a liga elnöke. Jol besároztátok, hogy rákenjétek azt ami az egész olasz futballban folyik. UNDORITÓ! Az elmult évekbe azt mondtátok a juvénak fulynak a birok most hogy a juve nincs már az inter a csaló, csak mert nem birjátok elviselni h egy koszos csaló csapatotok van, aki még ugy sem tud sikeres lenni h eltüntette maga mellöl az összes riválisát, már amelyiket tudta!!! Ezt a csapatot csak egyre jobban lehet gyülölni, mindenki utál titeket!!! FORZA JUVE és jövöre jövünk vissza és ujra mi leszünk a legjobbak mert örök vesztesek vagytok!!!"

"ez igyvan, mi minusz 9cel megnyerjük a b-ligát ti minusz 8cal éppen a vonal fölött lesztek, de nembaj, aszittétek h végre bajnokok lehettek helyette kezdhetetitek ujjáépiteni a 79 éves átlagéletkoru putritokat és talán jövöre már egy erös középcsapat lesztek mint az empoli, a samp v a messina. Dehát vhol el kell kezdeni, ez is egy cél. . ."