36663
-
#7450 legalább tegnap nyertünk;) Roma elleni meccset megin a Sport2 adja szombat este, nemtom h. mértkellett megvariálni a angy rangadók meccsnapját, ménemvoltjóaVasárnapestenyósz? sp1-en:S..má unom a netes meccsnézést^^ állandóan akad... -
#7449 beszarok...
szégyenlem magam... -
Sojka5 #7448 Bocs,de a barca ellen a 4-0 az 1994-es Bl döntőben volt. A visszasorolás amúgy tényleg megvolt nekünk is, Baresi azt nyilatkozta anno,hogy élete legnehezebb szezonja volt... -
#7447 1908
Belső szakadás következett be: a Milan elégedetlen idegenlégiósai megalakították az Internazionalét.
- Látjátok látjátok az intereseknek már akkor is savanyú volt a szőlő!!! :D:D
1980ban volt bocsánat,89ben a valaha volt legnagyobb győzelemem a viág focitörténelmében!!! Barcelona - Milan 0:4 :D:D:D:D:D:D:D -
#7446 Azért annak idején visszarakták a MIlant is... :p Mikor is volt? 89ben asszem? -
#7445 -
Thomee #7444 A Juventososok ilyenek, egyik a Milan-t másik az Inter-t gyűlöli a csalódottság miatt, azért mert nem ők a Juventus és nem őket büntették meg, hozzáteszem szerintem undorító amit egyes Juventus drukkerek csinálnak, egyik azt állítja hogy a Milan állította félre másik meg azt hogy az Inter intézte el ezt az egészet, hát szerintem szánalmas, de emlékezzetek vissza pár évvel ezelelőtt volt azt hiszem a Napoli vagy nem tudom már melyik csapat egy meccset csalt és visszrakták 3 osztállyal (nem vagyok ebben sem biztos hogy pont ennyivel) ha ezt vesszük figyelembe örüljön a Juventus. Én Inter szimpatizáns vagyok de nem utálom a Milant, apám is Milanos, inkább a Juventus-t nem csípem épp az ilyenekért! -
#7443 nem törődöm, csak már kicsit bosszantó^^:P...csak lássátok mennyi okos és tájékozott ember van... -
North #7442 Miért törődsz olyan emberek véleményével, akik a saját szemükig sem látnak el? -
#7441 Az Olasz Kupa mai játéknapján, egy fordulatos mérkőzésen a Milan 4-2-re legyőzte a Brescia gárdáját, így kétgólos előnnyel várhatja a visszavágót. Az első félidőben meglepetésre a vendégeknek sikerült kétszer is mattolni a milánóiak védelmét, amire a szünetig nem is érkezett válasz. A második játékrészben aztán elindult a Milan-henger, és Borriello duplájának, valamint Brocchi, illetve Inzaghi góljainak köszönhetően a Milan fordítani tudott.
MILAN-BRESCIA 4-2 (0-2)
Gólszerzők: Borriello (60.), Brocchi (64.), Inzaghi (78.), Borriello (86.). illetve Serafini (34.), Alfageme (37.)
Játékvezető: Mazzoleni
Sárga lap: Cafu (31.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-1-2):
Kalac, Cafu, Bonera, Costacurta, Favalli (Simic 46.), Lunati (Antonelli 46.), Brocchi, Gourcuff, Seedorf, Borriello, R.Oliveira (Inzaghi 59.).
Cserék: 29 Fiori, 28 Guerci, 33 Di Gennaro, 35 W. Aubameyang.
Vezetőedző: Ancelotti
BRESCIA (4-2-3-1):
Viviano, Zambelli (Dallamano 71.), Stankevicius, Zoboli, Cortellini, Hamsik, Zambrella (Piangerelli 55.), Cerci, Serafini, Del Nero, Alfageme (Maccan 75.).
Cserék: 22 Viotti, 26 Santacroce, 30 Fiumicelli, 33 De Maio.
Vezetőedző: Somma.
Forrás: gazzetta.it/acmilan.hu
-
#7440 sry az offért de már kezdenek felhúzni az ilyen hozzászólások, egy másik fórumról idézek egy Juve szúrkolót, kemény OFF lesz
"nem tudom mi a különbség moggi és berlusconi vagy galliani között, sztem mind egy görény, csak az a különbség h tölünk már eltávolitották az ilyeneket, nálatok még ott vannak, és nyugodj meg elöbb-utobb jol rábasztok minden szemét undoritó sunyi huzásotokra és mentek a picsába egy jo idöre az olasz foci élvonalábol. . ."
"Sztem minden milanos kussoljon, valszeg azér kaptatok minusz 8 pontot amit nem is csökkentettek meg bl-selejtezöt kellett játszania a köcsög csapatotoknak mer ártatlanok vagytok. EGY FASZT! Ti is mentetek volna a seria b-be ha nem a (volt)miniszterelnök a csapatotok elnöke meg az a fasszopó galliani a liga elnöke. Jol besároztátok, hogy rákenjétek azt ami az egész olasz futballban folyik. UNDORITÓ! Az elmult évekbe azt mondtátok a juvénak fulynak a birok most hogy a juve nincs már az inter a csaló, csak mert nem birjátok elviselni h egy koszos csaló csapatotok van, aki még ugy sem tud sikeres lenni h eltüntette maga mellöl az összes riválisát, már amelyiket tudta!!! Ezt a csapatot csak egyre jobban lehet gyülölni, mindenki utál titeket!!! FORZA JUVE és jövöre jövünk vissza és ujra mi leszünk a legjobbak mert örök vesztesek vagytok!!!"
"ez igyvan, mi minusz 9cel megnyerjük a b-ligát ti minusz 8cal éppen a vonal fölött lesztek, de nembaj, aszittétek h végre bajnokok lehettek helyette kezdhetetitek ujjáépiteni a 79 éves átlagéletkoru putritokat és talán jövöre már egy erös középcsapat lesztek mint az empoli, a samp v a messina. Dehát vhol el kell kezdeni, ez is egy cél. . ." -
#7439 Csak nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7438 Boriellonak is lehet h. több lehetőséget kéne adni...talán bejönne -
#7437 Milan Brescia 4-2
G.SZ: Boriello 60'
Brocchi 64'
Inzaghi 78'
Boriello 86' -
#7436 de mééé megin 0-2ről????? -
#7435 3-2 nekünk:P -
#7434 Van Bastent neeee:SSSSss -
#7433 Olaszországi sajtóértesülések szerint Marcello Lippi lehet az utóda Carlo Ancelottinak a Milan kispadján, amennyiben a vezetőség az edzőváltás mellett dönt.
Ancelotti szerződése a vörös-feketékkel 2008-ig szól, de a pletykák szerint az öt éve tartó együttműködést közös megegyezéssel, 2007 júniusában felbonthatják.
Azonban Lippi csak egy a jelöltek listájáról: a többiek között olyan nevek vannak, mint Luciano Spalletti, Marco Van Basten és Mauro Tassotti.
Spalletti eddig még nem hosszabbította meg 2007-ben lejáró szerződését a Romával, és a hírek szerint Milan vezetősége sokra tartja a fővárosiak trénerét. Amennyiben ez a lehetőség komolyan felvetődik, úgy Carlo Ancelotti könnyen a Románál találhatja magát egy csereügylet keretein belül, ugyanis Ancelotti mindig szivesen emlékezik a fővárosban játékosként eltöltött idejére.
A Milan elnöke, Silvio Berlusconi ideális esetben egy régebbi Milan játékos visszatérését szeretné a kispadra, azonban Van Basten a jelek szerint még nem szándékozik otthagyni a holland válogatott szövetségi kapitányi posztját.
A negyedik lehetőség Tassotti lehet, aki először Cesare Maldini, majd Ancelotti segédjeként szerzett rutint a vörös-feketék kispadján.
Forrás: channel4.com -
#7432 Na te meg kuuusssolj!!!!!!!!! -
#7431 nem bírtad ki mi?:D:D:D:D:D de kötsög vagy:ASDASDDS -
#7430 aDSDFASD -
#7429 Már megint alkotunk Milan-Brescia 0-2!!!!
Basszus C csapattal is nyernünk kéne!!!!!!!!!!!!!! -
#7428 derby a fontos meg a BL..ennyi -
#7427 Inkább pihenjenek a sztárok a Roma elleni derbire! -
#7426 Hát nem sok! -
North #7425 Miért vicc? A kupában mindig is a B csapatunk játszott. Nincs benne semmi meglepő. Az olasz kupának nincs valami nagy értéke. -
#7424 Remélem leverjük a Romát!!!! Tipp mixen tuti megrakom! -
#7423 Befog rem... Ráférne,meg az egész csapatra is! :)
És a romát akkor is verjük 2 góllal! :D ;) -
#7422 na mind1 kár a kereten rágódni... meg kell verni őket 2-3 góllal és Olinak is be kell találnia végre -
#7421 Ilyen keretet!!!!!!!! -
#7420 2006-11-04
Mourinho beszólt a Milan vezetőinek
Nem telik el úgy nap, hogy Jose Mourinho ne piszkálna oda valakinek. A Chelsea labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője ezúttal - Didier Drogba szerződés-hosszabbítása kapcsán - a Milan vezetőit szúrta ki magának.
Jose Mourinho a maga módján kommentálta egyik kedvencének szerződés-hosszabbítását. A Chelsea mestere szerint egy percig sem volt kérdéses, hogy az elefántcsontparti klasszis maradni akar, a Milan vezetői így hiába tettek meg mindent, Drogba a londoni klubot választotta.
- Azért is örülök, hogy Didier végre aláírta a szerződést, mert így végre a Milan vezetői is megnyugodhatnak. A csatár ugyanis mostantól már csak akkor megy az olasz városba, ha egy kis vásárláshoz támad kedve - nyilatkozta Mourinho a Chelsea hivatalos honlapján.
A Milan még a világbajnokság után szerette volna megszerezni Drogbát, ugyanis Andrij Sevcsenko távozásával megüresedett egy hely a piros-feketék támadó szekciójában. Az elefántcsontparti állítólag el is ment volna, ám Mourinho leült vele beszélgetni, és meggyőzte, hogy semmi értelme eligazolni a világ leendő legjobb csapatából... -
#7419 Silvio Berlusconi aligha gondolhatta, hogy 70 éves fejjel egy tipikus futballistasérülést szerez majd. A volt olasz kormányfőt, aki idestova 20 esztendeje a Milan elnöke, egy politikai tüntetés kapcsán Lombardiába, egy amatőr mérkőzés színhelyére invitálták. Az Arconatese-Pregnana találkozót a hazai csapatnak otthont adó település polgármestere, Mario Mantovani szervezte, aki maga is élharcosa a Berlusconi által képviselt Forza Italia nevű mozgalomnak.
Miközben az elnök beszélgetett a helyiekkel, rosszul járt: amikor a gyepre lépett, az egyenetlen talajon megbotlott. Ekkor senki nem gondolta volna, hogy komoly baj lesz belőle: Berlusconi, mintha mi sem történt volna, a helikopterével elhagyta az arconatei stadiont, azonban nagyon fájt a térde. Az elnököt a belga Marc Martens professzor látta el, aki anno meggyógyította Pippo Inzaghit és Paolo Maldinit is, és most sikeres beavatkozást hajtott végre Berlusconi térdén. -
#7418 ezzel én is így vagyok -
#7417 hát Én sokmindent nem értek mostanában,abból,amit a Ancelotti,gondol vagy tesz... :S:S -
#7416 nem értem Carlo miért nem gondolja úgy h a bajnokságba felzárkózunk a BL-ben megpróbálunk minnél előrébb menni az olasz-kupát pedig megnyerjük -
#7415 úgy értem,h tom,de hát most ez van ez kell szeretni... :) -
#7414 Nekem mondod??!! -
#7413 hát az biztos! Majd kiderül ha előbb,akkor legközelebb! ;) -
#7412 ez a keret egy kész vicc -
#7411 majd kiderül, hadjuk a pletykákat^^