• LasCar16
    Ezt az acmilan.hu forumarol idezem, egy forumozo velemenye:

"Tartok tőle, hogy a jó játékosok megvásárlásánál vagy az új edző igazolásánál sokkal súlyosabb és méylebb gondok vannak. Szerintem nem is feltételnül a klub tehet róla.

1. A Milan elnöke Silvio Berlusconi, a Forza Italia olasz néppárt elnöke, volt miniszterelnök

2. Jelenleg az olasz baloldal vezeti az országot, Prodival az élen

3. Finoman fogalmazav sem szeretik a hatalmon lévők Berlusconit, ráadásul most még az eszközök is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy félreállítsák, elítéljék stb

4. Ott tesznek neki keresztbe, ahol lehet. Ha kell kedvenc klubján keresztül is. Ha kell pontlevonással, ha kell bírói hibákkal. Nem feltűnően, de érzehetően.

5. Silvio jelenleg örül, hogy szabadon mászkálhat, nem hiszem hogy könnyen szórhatná a milliókat, amikor minden elensége az ő mozdulatait lesi

6. Vagyis a Milan körüli problémák egyik és jelentős oka SZERINTEM politikai. Persze ki lehet nevetni ezt a véleményt, de azért mindenki gondolkodjon el rajta.

Jelenleg a Milan és első számú embere nem kívánatos az olasz baloldal szemében, és attól tartok ennek még számos jelét gojuk tapasztalni a közeljövőben.

Ettől még persze a klubvezetés is tehetné kicsit jobban a dolgát és Ancelottinak sem kéne hülyeségeket csinálni. Ezzel a hozzászólással nem védeni akarom őket, csak kicsit mélyebbre nézni. "

Szerintem nem mond hulyeseget. Innen is meg lehet kozeliteni a dolgokat. Csak, ha ezek a "megerzesek" igazsag alappal rendelkeznek, akkor az nagyon szomoru a klub es a szurkolok szamara egyarant.