36663
-
#7410 Honnan tudod,elmondta Neked a meccs után??? :P:P:P -
DJ BP #7409 ,,Emerson a jelek szerint nem érzi túl jól magát Madridban, a Celta Vigo ellen szerzett gólja utáni gólöröme, illetve annak hiánya akár jelzésértékű is lehet a játékos szándékaira."
Azt éppen azért tette, mert előtte bekapott gólnál hibázott. Mérges volt magára, mert nem tudta segíteni a csapatot. Aki ennyire szívén viseli, nem valószínű, hogy utál ott lenni. -
DJ BP #7408 Berlusconiddal rengetegen így vannak... A fagylalt visszanyal tipikus esete -
zsilike #7407 talán. -
Feck #7406 Hali! Jó lenne belehúzni, mert a Palermo elleni vereség óta nem megy a szekér :( Évvégén oda kéne érni legalább a dobogóra! Forza Milan!
-
#7405 Carlo Ancelotti kijelölte a Brescia elleni Olasz Kupa mérkőzésre készülő keretét.
Kapusok: Kalac, Fiori.
Védők: Cafu, Bonera, Costacurta, Favalli, Simic, Antonelli (mezszám: 31), Darmian (mezszám: 36).
Középpályások: Lunati (mezszám: 38), Brocchi, Gourcuff, Seedorf, Di Gennaro (mezszám: 33), Guerci (mezszám: 28).
Csatárok: Borriello, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Aubameyang (mezszám: 35).
Forrás: acmilan.com/acmilan.hu -
#7404 Legem van már mindenből, mindenki minket húz meg fikáz! mintha jobb dolguk nem lenne..annyi idióta bunkó ember van, h. már engem is kihoznak a sodromból... bwines szponzortól kezdve a bundabotrányig...plusban a vesztett meccsek..áhh Legem van ajánlom nektek a topfoci.hu-t mondjuk Lkél a segíccség...^^(off) -
#7403 Térdsérülés miatt előreláthatólag januárig nem léphet pályára Gennaro Gattuso, az AC Milan világbajnok futballistája.
A 27 éves középpályás az Atalanta elleni vasárnapi, 2-0-ra elveszített bajnoki mérkőzésen szenvedett részleges térdszalag-szakadást.
A hatalmas munkabírásáról is ismert futballista így nem lehet ott az olasz válogatott következő találkozóján: Roberto Donadoni együttese jövő szerdán a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő törökökkel játszik barátságos mérkőzést.
(MTI) -
#7402 ...kulcsfontosságu transfer lenne egy kvk -
#7401 Egyes források szerint a Milan 2007. nyarán kész ajánlatot tenni a Real Madridnak a brazil Emerson leszerződtetéséért.
A egykori Juventus játékos idén nyáron igazolt a királyi gárdához, miután a zebrákat száműzték a Serie B-be, de úgy tűnik, hogy a brazil középpályás spanyolországi kalandjai hamarosan véget is érhetnek.
Emerson a jelek szerint nem érzi túl jól magát Madridban, a Celta Vigo ellen szerzett gólja utáni gólöröme, illetve annak hiánya akár jelzésértékű is lehet a játékos szándékaira.
A Puma becenévre hallgató játékos korábban többször beismerte, hogy szivesen játszana a vörös-feketéknél, valamint Carlo Ancelotti vezetőedző is minden bizonnyal örömmel látná csapatában Emersont, hiszen nyáron éppen egy "Emerson-típusú" középpályás leigazolását kérte a Milan vezetőségétől.
A Tuttosport állításai szerint a Real illetékesei már megkeresték a Milant, hogy egy lehetséges átigazolásról tárgyaljanak, és bár konkrét összegekről egyelőre nem esett szó, de a spanyolok 7 millió fontért valószínüleg már hajlandóak lennének üzletet kötni Gallianiékkal.
Forrás: channel4.com
------------
de miért nyáron??? miért nem a télen??? -
#7400 A Milan alelnöke úgy véli, hogy a Barcelonától gyakorlatilag lehetetlen kivásárolni Ronaldinhót. Adriano Galliani ezt azután nyilatkozta, hogy a brazilt kisebb-nagyobb időközönként összefüggésbe hozzák a piros-feketékkel, úgymint Carlo Ancelotti együttesének jövő nyári lehetséges szerzeményét.
- Ronaldinho még megfizethető volt, amikor Gremióba szerződött, vagy amikor a PSG-től távozott - mondta Galliani. - Akik a szerződtetését rebesgetik, bizonyára ezeket az időket vehették alapul. Most a Barcelonában játszik, és a megszerzéséhez olyan műveletekre lenne szükség, amit egyszerűen nem tehetünk meg, ugyanis az az összeg, amiért a katalánok eladnák őt, sem az égen, sem a földön nem létezik.
--------
hát én azt mondom nem is baj -
#7399 Hát remélem azért nem:)Me akkor télleg nagy szar a kezdőnk(már bocsika) -
#7398 de sztem szokás szerint a kupában a C csapat fog játszani és egy Brescia is el fog minket verni -
#7397 thx :D -
#7396 hát ja!Jó a lokod:) -
#7395 akkor legalább az olasz-kupát nyerjük meg idén :) -
#7394 A Milan alelnöke, Adriano Galliani szerint klubja sosem érezte úgy, hogy összeesküvés áldozata lenne.
A vörös-feketék 2-0-ás vereséget szenvedtek az Atalantától a vasárnapi bajnoki mérkőzésen, és Carlo Ancelotti a mérkőzést követően a játékvezetést okolta az eredményért - ám Galliani másként látja a helyzetet.
"Sosem gondoltam úgy, hogy Pieri valaki másnak az utasítására nem adta volna meg nekünk a büntetőt. Inkább úgy mondanám, hogy a játékvezető hibázott, mivel nem volt eléggé képzett a feladathoz. Beszéltem Silvio Berlusconi elnök úrral is, és egyetértett velem abban, hogy nem szabad azokat a pletykákat erősítenünk, hogy szándékosan hátráltatnak minket. Szerintem a Milan nem játszik jól mostanában és a bírók is sok hibát vétenek. Amikor a dolgok rosszul alakulnak, annak mindig több oka van, és az egyértelmű, hogy mi is felelősek vagyunk a gyenge teljesítményért. Nem volt könnyű nyarunk, néhány játékosunk még mindig nem pihente ki a Világbajnokságot, ugyanis a Bajnokok Ligája selejtező miatt előbb kellett elkezdenünk az edzéseket. Na és persze a nyolc pontos hátrányunkat sem csökkentették. Mindezek együttvéve befolyásolják a hozzáállásunkat, ez tiszta sor. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan jönni fognak az eredmények is, mivel a csapat képességei egyértelműek. A Milan teljesítménye nem csak Kakától függ, sok jó játékosunk van. Még nem tudom, hogy fogunk-e igazolni a januári átigazolási időszakban, előbb meg kell tudnunk, hogy Gattuso sérülése mennyire súlyos" - nyilatkozott Galliani.
Forrás: channel4.com -
#7393 igen,ők csak arra ifyelnek,hogy indulhattunk,arra nem,hogy szinte bizonyíték hílyán kevertek minket bele,ami kihatott az átigazolási időszakra is.látsd a juvéból nem jött senki amilanhoz,pedig többet is megkönrnyékeztünk... -
#7392 Érdekes anyi szent:) -
North #7391 :) Én nem osztom szét az erőimet. Ezt is meg az indexet is inkább csak olvasom. A .hu-n viszont ami belefér.:))) -
#7390 minden Milan fórumon jelen vok vmilyen formában:P -
North #7389 Amúgy szoktál oda is írni, vagy csak itt boldogítasz minket?:) -
#7388 tájékoztatni szeretek^^ -
#7387 persze:)))) minek írjak ha vki már kimondta a véleményem:P -
North #7386 Látom szeretsz hsz-eket idézgetni.:))) -
#7385 Az edző pedig nem égett ki, simán 4-be hozza a csapatot az év végére. A BL-ben pedig bármi lehet. Nem kell mindig mindenkit kivégezni, aki hibázik. Kell idő, türelem és szeretet a hibák kijavításához. -
#7384 nem azt mondom hogy a döntetlenek, meg a vereségek mögött poltika van, hanem azt, hogy Berlusconi kicsinálása folyik épp Olaszországban. Mivel magyaráznád amúgy, hogy éppen a Rómában(!) ülésező Olasz Olimpiai Bizottság még a wc-s néni büntetésén is enyhített, csak a Milanén nem. Arról beszélt, hogy azon a napon, amikor Olaszország nagyvárosaiban utcai kampányba kezdett Berlusconi pártja, akkor rögtön nyakon csapták a csapatát, egy helybenhagyott ítélettel.
Én nem tudom mi van Berlusconi füle mögött, csak azt, hogy 70 évesen Európa talán legnépszerűbb konzervatív politikusa. Ez teljesen természetes, hogy nem megy le a baloldal torkán.
Az pedig nem példa nélküli, hogy a hatalom a sporton keresztül beleavatkozik az ellenzék életébe. A baloldali demokratáknak ez kedves, bevett fegyverük: elég, ha emlékeztetek az MSZP-Gyárfás Tamás tandemre a MOB elnöki tisztéért, Schmidt Pál ellenében. Mert címeres melegítő volt rajta, mondták "56 dicső utódpártkatonái." -
#7383 Kaladze,Nesta nem tom h. hol tolokocsisok.. -
#7382 most nem a BL indulásról van szó...figyejjetek már egy kicsit oda -
#7381 Berluska az áldozat,hát ez vicc :D -
#7380 azért ne essünk már túl a ló másik oldalára:DDDD egyedül Berlusconinak köszönhetitek(nagy valószínűséggel) a Bl indulást a a kevés mínuszt...
szvsz nem kell itt mélyre ásni...csak annyi hogy a védelmetek már lassan tolokocsis lesz...és hiába játszanak}$ä jól már nem bírják végig a tempót.... -
DJ BP #7379 nameg inkább Berlusconi ismerszik meg kétes dolgairól, nem az ellenfelei -
DJ BP #7378 jaaaj nee, itt is elég katyvasz van :D
,,4. Ott tesznek neki keresztbe, ahol lehet. Ha kell kedvenc klubján keresztül is. Ha kell pontlevonással, ha kell bírói hibákkal. Nem feltűnően, de érzehetően."
Sokak szerint épp Berlusconi miatt induhattok BL-ben...
-
#7377 ezt érdemes mindenkinek átgondolni van benne vmi! -
#7376 Ezt az acmilan.hu forumarol idezem, egy forumozo velemenye:
"Tartok tőle, hogy a jó játékosok megvásárlásánál vagy az új edző igazolásánál sokkal súlyosabb és méylebb gondok vannak. Szerintem nem is feltételnül a klub tehet róla.
1. A Milan elnöke Silvio Berlusconi, a Forza Italia olasz néppárt elnöke, volt miniszterelnök
2. Jelenleg az olasz baloldal vezeti az országot, Prodival az élen
3. Finoman fogalmazav sem szeretik a hatalmon lévők Berlusconit, ráadásul most még az eszközök is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy félreállítsák, elítéljék stb
4. Ott tesznek neki keresztbe, ahol lehet. Ha kell kedvenc klubján keresztül is. Ha kell pontlevonással, ha kell bírói hibákkal. Nem feltűnően, de érzehetően.
5. Silvio jelenleg örül, hogy szabadon mászkálhat, nem hiszem hogy könnyen szórhatná a milliókat, amikor minden elensége az ő mozdulatait lesi
6. Vagyis a Milan körüli problémák egyik és jelentős oka SZERINTEM politikai. Persze ki lehet nevetni ezt a véleményt, de azért mindenki gondolkodjon el rajta.
Jelenleg a Milan és első számú embere nem kívánatos az olasz baloldal szemében, és attól tartok ennek még számos jelét gojuk tapasztalni a közeljövőben.
Ettől még persze a klubvezetés is tehetné kicsit jobban a dolgát és Ancelottinak sem kéne hülyeségeket csinálni. Ezzel a hozzászólással nem védeni akarom őket, csak kicsit mélyebbre nézni. "
Szerintem nem mond hulyeseget. Innen is meg lehet kozeliteni a dolgokat. Csak, ha ezek a "megerzesek" igazsag alappal rendelkeznek, akkor az nagyon szomoru a klub es a szurkolok szamara egyarant. -
#7375 teljesen érdek ember vagyok:P(azt akarom hogy a Roma lemaradjon:P) -
#7374 :S:S:S -
#7373 Daniele Bonera: "Megint érdekes események történtek. Az rendben van, hogy erősebbnek kell lennünk mindenkinél, de a szabálytalanság ellenem teljesen egyértelmű volt. Semmi mást nem tehettem, két méterre voltam a kaputól... Most arra kell figyelnünk, hogy minden vasárnap győzni tudjunk, és nem szabad túl messzire tekintenünk. Sokkal jobb lett volna, ha egygólos előnnyel tudtunk volna a szünetre menni. Nem akarom ismételni magam, de rendszeresen bírói hibák áldozatai vagyunk! Ezen felül nem csak az én esetem, hanem a Gourcuffal történtek is különösek voltak."
Adriano Galliani: "Nem fogok a bírói döntésekről nyilatkozni. Jobb, ha nem mondok semmit. A Milan hivatalos álláspontját már Carlo Ancelotti kifejtette, mindenki, akinek szeme van, láthatta, hogy mit művelnek a Milannal."
Forrás: acmilan.com -
#7372 A Milan középpályása, Gennaro Gattuso egy hónapos kieséssel néz szembe, miután vasárnap térdsérülést szenvedett.
A világbajnok játékos az Atalanta elleni mérkőzésen sérült meg, aminek következtében a vörös-feketéknek 10 emberrel kellett befejezniük a találkozót, ugyanis Carlo Ancelotti vezetőedző addigra elhasználta mindhárom cserelehetőségét.
Az első vizsgálatok a mai napon megtörténtek, a becslések szerint egy hónapos kiesésre számíthat a játékos. Gattuso holnap további teszteken fog túlesni, a felépülés időtartamát ezek alapján pontosabban meg tudják majd határozni.
Forrás: channel4.com -
#7371 sztem is megverjük a Romat bár ők az esélyesebbek, de FORZA MILAN!!!