Gourcuff felépült és készen áll a folytatásra
A Milan-Aek és a Milan-Ascoli a két edddigi hivatalos mérkőzés melyeken a csapat fiatal tehetsége, a nyáron a Rennesből igazolt francia Yoann Gourfcuff pályára lépett. Sérülése miatt többhetes pihenőre kényszerült, de mostanra ismét egészséges, és készen áll hogy segítse klubját.
"Készen állok a játékra. Az utóbbi napokban már teljes értékű munkát végeztem és akár már az Inter ellen is pályára léphettem volna."
"A derby eredméyne miatt csalódást érzek, de összességében a csapat dícséretet érdemel azért, mert megmutatta hogy a legnehezebb helyzetben is képes erőt gyűjteni. Figyelembe véve, mennyire beszorítottuk az Intert a végén, megérdemeltünk volna egy pontot."
"Úgy vélem megfelelő állapotban vagyok ahhoz, hogy az Anderlecht ellen játszhassak. Nagyon motiválta nkészülünk a szerdai Bajnokok Ligája találkozóra. Kulcsfontosságú mérkőzés lesz a továbbjutásunk szempontjából. Mindent ki kell adnunk magunkból, főleg a szombati vereség után. Támadó focit kell játszanunk. Amilyen hamar csak lehet, gólt kell szereznünk."
Már nagyon vártam h újra játéba áljo.És most megtörtént:)Remélem holnap pályán lesz:)