• Sheva
    Milan 2 - 0 Inter
    Gólszerzők: Stam (45+1’), Sevcsenko (74.)
    Játékvezető: Alain Sars
    Asszisztensek: Arnault, Texier (mindhárom francia)
    Sárga lap: 33’ Gattuso (Mil), 65’ Stam (Mil), 66’ Mihajlovic (Int), 74’ Shevchenko (Mil), 78’ C. Zanetti (Int)
    Hosszabbítás: 4 perc

Milan: Dida; Cafu (Costacurta 91), Nesta (Kaladze 70), Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Crespo (Ambrosini 83)

Inter: Toldo; J Zanetti, Cordoba, Mihajlovic, Favalli; Veron (Karagounis 70), Cambiasso, C Zanetti (van der Meyde 80), Stankovic; Cruz (Vieri 55), Martins

Összes kapura lövés: 7 - 8
    Kapura tartó lövés: 3 - 4
    Lövés mellé: 1 - 4
    Blokkolt lövés: 3 - 0
    Elkövetett szabálytalanság: 15 - 27
    Szöglet: 8 - 5
    Labdabirtoklás (%): 53 - 47

A mérkőzés rövid krónikája:

1. perc: A meccs előtt egyperces gyászszünettel emlékeztek a csapatok és a szurkolók II. János Pál pápára, majd az Inter hozhatta játékba a labdát.

10. perc: Mihajlovics szabadrúgását Dida szögletre tolta.

14. perc: Crespo tört be jobbról a büntetőterületre, de a beadásával Córdobát találta telibe.

30. perc: Mihajlovics szöglete után Córdoba lőtt éles szögből az oldalhálóba.

34. perc: Verón eresztett meg egy lövést Dida, kapujára c de a Milan hálóőre nagy bravúrral szögeltre mentett.

38. perc: Sevcsenko játszott össze Crespóval, de Córdoba még időben becsúszva szögletre tisztázott.

39. perc: Az Inter kapujában a labda, de a játékvezető nem adja meg a gólt, mert Kaká szabálytalankodott Toldóval szemben.

46. perc: Pirlo csavart be szabadrúgást jobbról, Stam magasabbra ugrott Córdobánál, és hat méterről a hosszú sarokba fejelt. Vezet a Milan!!!

59. perc: Sztankovics átadásáról Vieri maradt le, így a labda Didáé lett.

74. perc: Mihajlovics szabálytalankodott Sevcsenkoval. A beívelt szabadrúgást az ukrán csatár 6 méterről a kapuba bólintotta. 2-0 a Milan javára!!!

87. perc: Karagunisz éles szögből leadott lövése a kapufán csattant.

91. perc: Sevcsenko 16 méterről lőtt kapura, de Toldo a helyén volt és Hárított.

93. perc: Vége a mérkőzésnek!