• Sheva
    A Lecce ellen a hosszabbításban megnyer mérkőzés után a Milan Channelnek az edző és a játékosok nyilatkoztak.

Ancelotti:
    „Két szakasza volt a mérkőzésnek. Az első félidőben jól játszottunk, és több gólt is lőhettünk volna. A második játékrészben a Lecce nagyobb gondot okozott nekünk, mert elfáradtunk. Előfordul, hogy gólt kapunk, mert ez egy támadószellemű csapat. A védők tudják, hogy emiatt néha nehéz helyzetben találhatják magukat. Az ilyen játéknak vannak előnyei és hátrányai, de így sok helyzetet lehet kialakítani. A mérkőzés egyik hőse Pippo, aki a végén győztes gólt szerzett és megváltoztatta a meccs ritmusát. Most már folyamatosan ilyen teljesítményt nyújt. Pirlo úgy lövi a szabadrúgásokat, mint ahogy senki már nem tudja. Nagyon érdekes röppályája van a labdának. A részletekről Pirlot kell megkérdezni.”

Inzaghi:
    „Csak azt tudom elismételni, amit a Palermo elleni meccs után mondtam. Ez egy különleges dolog, és remélem folytatódik. A gól után a szurkolók éljenezetek, mert tudták, mennyit szenvedtem azért, hogy újra magamra ölthessem ezt a mezt. Szerencsés vagyok, mert egy ilyen nagyszerű klubért küzdhetek, egy fantasztikus stadionban. Nyújtózkodnom kellett, hogy elérjem a labdát, és éreztem egy kis fájdalmat a bal térdemben. Remélhetőleg rendben van. El kell fogadnod a rotációt, és minden bele kell adnod, még akkor is, ha csak pár percet játszol. Három igazi bajnokkal vagyok együtt, akik bármikor képesek gólt lőni, de fontos dolog a játék. Már két hónapja jól vagyok, és nem hagytam ki edzést. Az elmúlt másfél hónapban sikerült néhány nagyszerű dolgot véghezvinnem. Remélem, hogy lesz folytatása.”

Pirlo:
    „Újra sikerült betalálnom szabadrúgásból, ami azt jelenti, hogy a sok edzés nem volt hiábavaló. A múlt év elejétől megy ilyen jól, amikor elkezdtem a gyakorlást, és remélem, hogy továbbra is eredményes leszek. Pipponak adott gólpasszom? Az utolsó percben szerzett gólja azt mutatja, hogy soha nem adja fel. A mérkőzés végéig hajt, mert tudja, hogy ez meghozza az eredményét. Fontos dolog, hogy hisz bennünk, ami elengedhetetlen az ilyen találatokhoz.”

Gilardino:
    „Végig hittünk a győzelemben. Az utolsó percig küzdöttünk, és Pippo révén sikerült megszerezni a három pontot. Nagyon örülök neki. A saját teljesítményemmel is elégedett vagyok, annak ellenére, hogy nem voltam eredményes. Főleg az első félidőben előttem is adódott sok lehetőség, de egyiket sem sikerült gólra váltanom. A győzelem egy olyan csapat érdeme, amely soha nem adja fel.”