• Palinko
    #36568
    az intert vagy ha minket megvesznek? egyébként megint edzőcsere? (most nézem meg kik voltak a milan edzői és 3 magyart is találtam a régmúltban :)) ancelotti óta eltelt 7 év és volt 7 edzőnk. Leonardo 1 év, őt akár meg is tarthattuk volna, Allegri 4 év, vele sem volt baj, Tasotti és Seedorf 1 év közösen, azért nem volt a legjobb, Inzaghi egy év, ő is maradhatott volna véglegesen, Sinisa 1 év, nekem nem tetszett, hogy nemzetiség alapján ajánlgatott csak játékosokat, de a mutatója 50 az nem volt túl rossz, kibírtam volna ha marad pár évig, Brocchi, meg so-so majd meglátjuk egyelőre nagyon kikap a csapat vele.

    szóval legalább volt 3-4 edző a hétből aki maradhatott volna, de folyton cserélik, mert nem megy a csapatnak, mint a bordélyház aki a tapétát cseréli le...

    Ibra meg jó játékos, de már nem lesz fiatalabb 35 éves játékosra nem lehet klubot építeni már. más az mikor sok idősebb volt és egy Maldini a pályán más hangulatba hozta a csapatot, meg más az, hogy új csapatot kell felépíteni és rögtön idősek jutnak eszünkbe igazoláskor. mint Ronaldinhot mikor hoztuk, már akkor késő lett volna elkezdeni a fiatalítást, erre most sem tartunk sehol. ok Ronaldinhonak is volt sok jó megmozdulása, meg igen csak szépen fellángolt nálunk, de attól még hosszú távon tudtuk hogy vége. mikor lesz itt rendes csapat?