• Sheva
    #349
    ANCELOTTI: „Előre, mint most”
    „Az első félidőben a Roma jobban játszott, mert nem voltunk elég harcosak. A szünet után feljavultunk. Crespo fontos láncszem volt a játékunkban és gyorsabbak, erőszakosabbak lettünk. Játszhattunk volna így az első félidőben is, de nem lehet minden tökéletes. Most fel kell töltődnünk és meg kell gyógyulni az összes játékosnak a finisre. Ez egy nagyon fontos győzelem volt, a nyolcadik zsinórban, és bízunk benne, hogy továbbra is ezen az úton maradunk.”

    A játékosok nyilatkozatai:

    CAFU: „Jó úton vagyunk”
    „Mindig csodálatos visszatérni Romába és győzni. Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, mert a fővárosiak jól játszottak, de mi is. Nagyon fontos három pontot hoztunk el és továbbra is vezetjük a tabellát, a Juvéval együtt. Az első játékrészben volt néhány nehézségünk, de a szünet után már jól játszottunk. Nagyon jó mérkőzés volt. Reménykedjünk, hogy továbbra is így fogunk teljesíteni. Még semmit sem nyertünk meg, de jó úton haladunk felé.”

    STAM: „Fontos győzelem”
    „Boldog vagyok a teljesítményem, és a nagyszerű győzelem miatt. A szabálytalanságomról? Az egy ösztönös mozdulat volt. Véleményem szerint nem érdemeltem sárga lapot. Lehet, hogy hozzáértem Cassanohoz, de nem ennyire. Ez a mérkőzés nagyon fontos volt nekünk, miután a Juventus nyert előző nap.”

    KALADZE: „Kiegészítjük egymást”
    „Csodálatos keresztlabdát adtam, különösen azért, mert nagyban hozzájárult a győzelemhez. Ez a siker az egész csapat érdeme. A csapat sokat segített nekem és egy nagyszerű második félidőt produkáltunk. Az első játékrészben kicsit kínlódtunk a támadásoknál, de a szünet után minden megváltozott. Most egy kis szünet következik, és amikor visszatérünk, remélem folytatjuk ezt a remek sorozatot.”

    CRESPO: „Nagyszerű dolog győzni az Olimpiai Stadionban”
    „Hogy őszinte legyek, miután megnéztem a gólomat a televízióban, úgy gondolom, könnyű dolgom volt. Mindig örömmel térek vissza az Olimpiai Stadionba, ahol nem könnyű játszani. Nagyon szeretem ezt a várost, mert innen származik a feleségem. Az elsők vagyunk, és nagyszerű csatát vívunk a Juvével. Örülök, hogy szerepelek a válogatottban. Miután visszatérek Argentínából, egy nagyon nehéz sorozat fog következni, és remélem továbbra is segíteni tudom a Milant.”