• DeerHunter01
    Nem is értem miben bíznak Gallianiék....valószínű hogy majd a tavalyi kispadosoktól várjuk el, hogy most stabil kezdőként bizonyítsanak... Cassano egyébként azt nyilatkozta, hogy egy emberrel volt baja nálunk, az pedig a kopasz.
    Fáraó szerintem túl van értékelve, de remélem rámcáfol. Komolyan Robinho még akire azt mondom hogy jó játékos jelenleg a Milanban, pedig nemrég még küldtem volna Santosba...de nagyot fordult a világ a PSG-s transzferrel. Másik dolog a védelem=katasztrófa.
    Antoninit nem tudom mi a f@szért nem bírjuk már végre elfelejteni, nem Milan-szintű játékos, legalábbis nem tavalyi Milan-szintű. Középen csak valami vicc akar lenni a Bonera-Yepes duó?
    Yepes még jó is, nincs vele bajom, szimpatikus játékos meg minden, de azért elég nagy szégyen, hogy egy 36 éves játékost kell alapembernek nevezni, holott nem egy Nesta (visszasírom őt a mostani helyzetben). Inkább hozzuk vissza akkor Maldinit a védelembe :D
    Patoval nem lehet mit kezdeni, ennyi sérülést már művészet felhalmozni. Nem tudom, hogy Pato ennyire szerencsétlen, vagy egyszerűen az orvosi stáb rohadt nagy balfasz, utóbbira tippelek. Kakát szerintem vissza fogjuk hozni, de olvastam olyat is, hogy egy év kölcsön+opció, aztán 15 milliót fizetnénk érte 5 ÉV ALATT RÉSZLETBEN(!!!!!!!). Hatalmas baj van akkor, ha idáig süllyedünk, ezt még egy zsidó is szégyenkezve nézné. Allegri szerintem nem fogja januárig húzni. Szarból nem lehet várat építeni, de a cseréitől a hideg ráz, meg a kezdő összeállításaitól.