36663
-
#34446 neeee Citit neee!!! huh megúsztuk!!! -
#34445 elvileg leigazoltuk De Jongot -
#34444 De Jong célegyenesben?
Barbara meggyőzte még a fatert hogy na léééccci apúúúú igazoljuki máááár le... :D -
#34443 én azon gondolkozom, hogy lassan megérné 3 csatárral felállni. Pato/Robinho közül az egyik csak bevethető lesz az év nagy részében, aztán itt van Pazzini, SES, Niang és Bojan is. Ezzel már lehetne kezdeni valamit. Csak sajnos a védelmünk vagy a középpályánk nem olyan erős, hogy nélkülözni tudna egy embert, Boateng viszont a TK pozícióban érzi igazán jól magát. ugye, jól tudom? Inkább TK, mint középpályás vagy csatár? -
#34442 Abbiati-Abate-Mexés-Zapata-Urby:((-De Jong??-Montolivo-Nocerino(Muntari)-Prince-Pato-Pazzini... kb -
#34441 Robika 1 hónap off, Pato viszont vett egy bérletet a lelátóra( amennyit sérült..) ezzel is hozzájárulva a silány értékesítés javításához -
#34440 nagyon kéne egy középpályás! védekező vagy sem, akkor is.
ti milyen felállásban képzelitek el az idei Milant?
Bojan ha jól tudom, kizárólag csatár. Se nem TK, se nem szélső, csak csatár. -
#34439 De Jong is érkezik még az utolsó pillanatban? -
#34438 -
#34437 azzal nagyon belenne oltva zingarino :DDDDDD -
#34436 :DD
már csak kibaszásból meg kell nyerni :D -
Hunor88 #34435 Remélem Milan még összekapja magát és megnyeri a BL-t, Ibra örülni fog neki :D -
#34434 szvsz még Yanga-Mbiwa is jönni fog még :) -
#34433 Bojan is a Milané! Piqué kiírta twitterre :D -
#34432 fúúú FM-be mekkora király csávó,kiváncsi vagyok rá!! -
#34431 Elvileg este már Bojan is a miénk lehet. -
#34430 nagy taps neki! -
#34429 HIVATALOS: Mbaye Niang a Milan játékosa!
-
#34428 Nem hiszem h Kakához hasonlóan kimondott irányító lenne. A Barcaban is Eto'o helyett játszott középcsatárt olykor, meg szélsőt ha jól tudom. Nem hinném hogy ő kitudná szolgálni Fáraót meg Pazzot. -
#34427 milyen posztokon tud játszani?
kizárólag csatár? -
#34426 Majd jön Bojan vagy akárki, aztán 1-2 év múlva viszi az Anzsi 30 milláért... -
#34425 Hát nekem már ugyan mindegy h kijön. A végén leigazoljuk Illés Bélát mert ő egy nagy bajnok. Vicc az egész, könyörögtünk egy 30 éves kiégett játékosért, nem kaptuk meg, nem tudunk venni egy tehetséges, ambiciózus fiatalt aki segíteni is tud. A védelmet a széleken nem erősítik meg mert minek azt, Antonini isten a bal oldalon. Nem mondok én már semmit... -
#34424 Nem vagyok ebben biztos, lehet, hogy visszanyerné a formáját, Madridban sem játszott rosszul, csak Mou mellőzte nagyon. Másik dolog meg, hogy ha visszatérne növelné a nézőszámot is biztosan, mégis egy Milan-legendáról van szó. Na mindegy meglátjuk, mi fog történni 3 nap alatt, de a jelenlegi kerettel torkosborz szindróma lesz. -
#34423 bojan jobb mint kaka jelenleg -
#34422 Niangnak nagyon örülök!
Bojanhoz mit szólnátok? -
#34421 Van még 3 nap igazolni egy irányítót... -
#34420 Na úgy néz ki lecsúsztunk Kakáról, elmehet berlu meg kopasz is a faszba most már....undorító az átigazolási politikánk, elhozzuk majd inkább Bojant kölcsön+opció 80 év törlesztéssel, semmivel nem leszünk előrébb. -
#34419 Niang a miénk elvileg, januártól játszhat -.-
Kíváncsi leszek mi lesz még itt ebben a pár napban, én nem számítok semmi nagy durranásra. -
#34418 lehet azért kellett eladni a jó játékosainkat, hogy Antonini Milan szint lehessen végre :))) -
#34417 nagy arc volt mindenhol...nálunk meg összerakta a 'sztárcsapatot' aztán pá :D:D -
#34416 Egyébként most jött el a böjtje annak, hogy nem gondoskodtak kopaszék a normális utánpótlásról, hanem szinte csak 30 év feletti játékosokra építettek, túl gyorsan jött el a generációváltás. Ennyi embert lehetetlen pótolni egy nyár alatt. Még ha pénzügyileg lehetséges is lenne valahogyan, akkor sem tudnának összeszokni rövid idő alatt. Ibra-Silva eladása már csak hab a tortán. Kaptunk 70 milliót meg 30at az Uefától, erre olyan nevekkel dobálóznak, hogy a hányinger elkap. Paloschit meg Merkelt eladni akkora baklövés volt, hogy hihetetlen. 2 fiatal tehetséges játékost így elengedni szégyen. Galliani meg nem tudom, hogy mit képzel ezekkel a kölcsön+opció meg 90 évig törlesztéses dolgokkal, kilátástalan a helyzet, azért nem fogunk meccseket nyerni, mert mi vagyunk a Milan, akik 5 éve még BL-t nyertek...hány ember maradt abból a keretből...?
-
#34415 Nem is értem miben bíznak Gallianiék....valószínű hogy majd a tavalyi kispadosoktól várjuk el, hogy most stabil kezdőként bizonyítsanak... Cassano egyébként azt nyilatkozta, hogy egy emberrel volt baja nálunk, az pedig a kopasz.
Fáraó szerintem túl van értékelve, de remélem rámcáfol. Komolyan Robinho még akire azt mondom hogy jó játékos jelenleg a Milanban, pedig nemrég még küldtem volna Santosba...de nagyot fordult a világ a PSG-s transzferrel. Másik dolog a védelem=katasztrófa.
Antoninit nem tudom mi a f@szért nem bírjuk már végre elfelejteni, nem Milan-szintű játékos, legalábbis nem tavalyi Milan-szintű. Középen csak valami vicc akar lenni a Bonera-Yepes duó?
Yepes még jó is, nincs vele bajom, szimpatikus játékos meg minden, de azért elég nagy szégyen, hogy egy 36 éves játékost kell alapembernek nevezni, holott nem egy Nesta (visszasírom őt a mostani helyzetben). Inkább hozzuk vissza akkor Maldinit a védelembe :D
Patoval nem lehet mit kezdeni, ennyi sérülést már művészet felhalmozni. Nem tudom, hogy Pato ennyire szerencsétlen, vagy egyszerűen az orvosi stáb rohadt nagy balfasz, utóbbira tippelek. Kakát szerintem vissza fogjuk hozni, de olvastam olyat is, hogy egy év kölcsön+opció, aztán 15 milliót fizetnénk érte 5 ÉV ALATT RÉSZLETBEN(!!!!!!!). Hatalmas baj van akkor, ha idáig süllyedünk, ezt még egy zsidó is szégyenkezve nézné. Allegri szerintem nem fogja januárig húzni. Szarból nem lehet várat építeni, de a cseréitől a hideg ráz, meg a kezdő összeállításaitól. -
#34414 a faszomat :D Mourinho show a legnagyobb. Mikor Callejon nyakába ugrott pl :D meg a portonál mikor az old traffordon nyertek azt elkezdett rohanni a szögletzászlóhoz. Meg valamelyik inter meccsen mutatta a kezei átkulcsolva hogy bilincs :DDD -
#34413 azért sokszor robbant ő is a pálya szélén :D mármint az internél, realnál nem olyan -
#34412 mou akkor is a legjobb. fapofával végigdarál egy durva meccset, ahol pontot sem szerez a csapat, néha néha mutatja a kamera hogy grimaszol meg beszélni próbál a bíróval + jegyzetel, de közben majdnem elalszik..:D -
#34411 előző évben triplázott az ifikkel, valamint minden amiben elindult azt megnyerte eddig
de nem is ez a lényeg hanem h van elképzelése megmondta ki kell neki mit akar és a pálya szélén a csávó jön megy ordít együtt él a játékkal és geci motivált
allegri meg ül mint 1 gyökér fasz és nem csinál semmit
contet láttad tavaly? az is kb felrobbant a pálya szélén mint strama
csak strama tiszta :D -
#34410 miért sztracsatella mit nyert eddig? -
#34409 Ott a pont. De én inkább azt mondom h egy olyan vezetőség kellene aki nem BÁBOKAT ültet a kispadra. -
#34408 majd integetek a stadionból, jól nézd a tv-t :DDDDDDDDDDDD
KAKA :D:D:D:D:D:D utoljára 5 éve volt formában és tőle várod a csodát? először normális edző kéne a milanba mert allegri 1 balek ezt mindneki tudja, aztán ő megmondaná h ki kell -
#34407 Ha már a vulgáris szavaknál vagyunk akkor annyit hogy lankadt f@sszal nem lehet b...zni.