Ha spórolni akarna akkor adja el bassza meg az egész klubot! vagy tulajdonrészt! de megy a fanok szopatása Silva (2017-ig), Ibra lesz a 10es :D csapatépítés, új Milan korszak stb.. aztán majd amikor 10k bérletes lesz csak és a magyar CBA lesz a mezszponzor akkor majd rájön :D de nem akarok itt ennyire felháborodni, voltak rossz időszakok mint minden nagy klubnál, de akkor sem erről volt szó!! és ez a dühítő, megfelelő pótlásra már nem is nagyon merek számítani, nagyobb annak az esélye hogy 26 kölcsön plusz opciós játékos fogja rúgni a bőrt a szent mezben, mint hogy Berlu újra komolyan gondolja szeretett csapata sorsát, ennyi erővel már rég felhúzhatott volna egy stadiont is ami hosszú távon kifizetődő lett volna, vagy kevesebb kurva és több foci, de tudom minden az 500 millás bírság hibája plusz választásokon sem tudja felhasználni már a csapatot, ő már csak a vállalkozást látja benne szerintem, nyilatkozata is ezt támasztja alá, a sikernek ára van, bevételeket növelni kellene de nem ilyen módon... nagyon kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra és a hátralévő mercatora, mert a két vezérünk távozása nem enyhíteni fogja a szurkolókat...