36663
  • acm689
    na itt a magyar hír:

Nagyot kaszált az Inter és a Milan is a BL-ben

Az Európai Labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozott adatai szerint a Bajnokok Ligája folyamán a győztes Chelsea tehette zsebre a legkomolyabb vagyont, 60 millió eurót, mögöttük a Bayern München áll (41,73 millió euró), de a Milannak és az Internek sincsen oka a panaszra, hiszen előbbi 39,8 millióval, utóbbi pedig 31,57 millióval lett gazdagabb.

A két spanyol nagyágyú, a Barcelona és a Reald Madrid 40, illetve 38 millió eurót könyvelhetett el a kupaszereplés nyomán a szervezet forrásaiból, de a Manchester United 35,18 millió eurós bevétele a szövetségtől sem éppen apró összeg.

Az UEFA tudatta: összesen 754,1 milliót osztottak szét a legrangosabb európai kupasorozatban szereplő 32 együttes között.
    ------------------------------------------------------------------------

Azért ez nem rossz! Mennyi adósságunk van? Nem kéne lassan elfogynia? Kaká 60 millió, Ibra-Silva 65 + ez a 40 misi... És venni nemigen vettünk senkit, inkább volt mindenki kölcsönben.
  • LasCar16
    Silva felesége is megszólalt az ügyben
    "Mi maradni akarunk, nem rajtunk múlik".
  • DeerHunter01
    Robinhot nem nagyon sajnálnám, hadd menjen.
    Azért egy Kaká-Tévez(Dzeko?)-Rolando-Dedé négyes nem lenne rossz.
  • acm689
    bocs, a link lemaradt: milannews.it
  • acm689
    Srácok, jól értem, hogy 70 millát kapunk kb. Ibra-Silva kettősért, plusz még jön 40 millió ez UEFA-tól, mert valami díjat kaptunk, vagy mit?
    Azért ha ennek a felét igazolásokra költjük, az már elég szép lenne!
  • acm689
    szerintem még Robinho fog elmenni, talán Santos vagy Malaga. Állítólag előbbi ajánlatot is tett és egy Rafael nevű kapus érkezik az üzlet részeként + pénz. (Nem értem, Gabriel is kapus volt, itt van Amelia is, minek még egy kapus??)
  • Hunor88
    Acerbi jobb, mint Silva, ezt most megmondom nektek. Mehet el akárhova :)
  • DeerHunter01
    Pato-n most rengeteg fog múlni, hátán kéne vinnie a csapatot Cassanoval. Bár Kaká ha jönni fog, akkor egy kicsit megnyugszok, de védő az nagyon kell. "Jó" kis mercatot intéztek nekünk Berluék, lehet találgatni ki fog jönni. Cassano meg remélem marad, mert ha őt is eladják a samp-nak, akkor tényleg vége mindennek :D
  • acm689

A csapat kulcsemberei... lassan nekünk is le kellene cserélni a bannert, én már semmi reményt nem látok, hogy maradjon Ibra és Silva.
    Ezzel viszont Boa lett az első számú (=egyetlen) sztár a csapatban. Fura, hogy még Pato sincs ott a képen!
  • DeerHunter01
    Amúgy nincs választásuk itt a játékosoknak, jó duma, hogy Berluék azt nyilatkozzák, hogy ők a PSG-vel megegyeztek, a játékosokon múlik már csak. Nagy büdös lófaszt! Ha a vezetők megegyeztek, a játékos ha akar menni, ha nem, mennie kell ,mert így döntöttek fent. Egyébként igaza van Silvanak teljesen, először hosszabbítanak vele, aztán már adják el rá 1-2 hétre. Szégyen.
  • LasCar16
    Thiago Silva is right now in training with the Brazilian national team that will participate in the next Olympics in London. The defender is very annoyed by this whole affair, and had expressed to his former partner discomfort at being treated like a package from Milan: first sold to PSG, then removed from the market and tied to the Rossoneri to a longer contract and rich and now again for sale. Thiago is very angry at this situation because he does not want to go through a mercenary.
  • LasCar16
    és itt egy másik gondolat is: origo fórumról:

A Gazzetta szerint a Silva üzlet már június közepén eldőlt, az ügynöke akkor egyezett meg a franciákkal a fizetéséről. (évi 7,5 millió) A Milannál évi nettó 6 milliót keresett az új szerződése alapján, ez a klubnak bruttó 12 millió.

Ibra ha kitölti a két évét, az a klubnak gyakorlatilag bruttó 48 millióba fáj. (évi nettó 12 milliós fizetést feltételezve)

Magyarul Ibrát a bére miatt kellett eladni, meg azért egy ilyen korú csatárért 24 millió nem rossz átigazolási összeg. Azon lehet vitatkozni miért nem inkább Robinhoból vagy a sérülékeny Patoból csinálnak pénzt, de ne felejtsük el Zlatan múltkori beszólását Berlusconinak, kb. akkor dőlt el a sorsa. (Pato meg szinte már a veje)

Zlatan helyett is lehet olcsóbb csatárt találni, esetleg Berbatov. A lassabb, de technikás stílusa passzolna az olasz bajnokságba. Jövőre lejár a szerződése a Unitednél, gyakorlatilag eladó mert SAF alig számított rá. Zlatan 24 milliójának feléből bőven megvan, fizetése gyakorlatilag fele mint a svédé. Kiscsapatok ellen egyedül is megoldja.

Silván pedig egyszerűen kaszált a klub, nincs az a CEO aki ne fogadna el 46 milliót egy védőért, akármilyen jó. Valószínűleg így utólag a hosszabbítás is azért volt 2016-ig, hogy az értékét bebetonozzák egy időre. Így is lett. 46 millió az 46 millió. Ennek harmadából szereznek majd valakit, aki 1-2 szezon után lehet közel/olyan jó mint a brazil.

Nevekben gyengül a csapat, de ha jól sül el a pótlás, a csapat nem érzi meg annyira.

Berlusconi mondta is mennyit spórolnak így. Viszont Tevez (ha megint megpróbálják őt) se két zacskó szotyiért szokott szerződést aláírni... A Milannak pedig muszáj faragni a fizetéseken, mert nem felel meg a Financial Fair Play-nek. Hosszú hsz lenne ha leírnám miért, inkább linkelek egy elemzést angolul.

Ami most történik, szerepelt az írásban akkor mint lehetséges megoldás:

Alternatively, Milan could boost profits by selling players and both Thiago Silva and Ibrahimovic are much in demand, though the dilemma was neatly summarised by club legend Paolo Maldini, "If you want to win something, then you can't do without them. If the objective is to balance the accounts and have a decent campaign, then you can sacrifice one of the two."

Galliani: "FFP hurts Italy. There will no longer be patrons that can intervene. Until now people like Berlusconi and Moratti would be able to support us, but with the fair play it will no longer be possible."

Lehet szidni Berlusconit, de más szemszögből nézve a klub érdekében cselekedett. Készül az FFP-re, gatyába kell rázni a mérleget. Csak az a gond, hogy ezek a Kaká, Silva féle befolyó összegek csak ideiglenes megoldások. A szerkezeti gondok megmaradnak, csak tünetet kezelnek, nem az okot szüntetik meg. Saját stadion hiánya, nem elég jó kereskedelmi és meccsnapi bevételek, egyedül média bevételekben van egy lapon a Milan más vezető európai klubokkal. Viszont Barca, Real, City, Chelsea után ötödik legmagasabb fizetések. (10/11 alapján)

• LasCar16
    Ha spórolni akarna akkor adja el bassza meg az egész klubot! vagy tulajdonrészt! de megy a fanok szopatása Silva (2017-ig), Ibra lesz a 10es :D csapatépítés, új Milan korszak stb.. aztán majd amikor 10k bérletes lesz csak és a magyar CBA lesz a mezszponzor akkor majd rájön :D de nem akarok itt ennyire felháborodni, voltak rossz időszakok mint minden nagy klubnál, de akkor sem erről volt szó!! és ez a dühítő, megfelelő pótlásra már nem is nagyon merek számítani, nagyobb annak az esélye hogy 26 kölcsön plusz opciós játékos fogja rúgni a bőrt a szent mezben, mint hogy Berlu újra komolyan gondolja szeretett csapata sorsát, ennyi erővel már rég felhúzhatott volna egy stadiont is ami hosszú távon kifizetődő lett volna, vagy kevesebb kurva és több foci, de tudom minden az 500 millás bírság hibája plusz választásokon sem tudja felhasználni már a csapatot, ő már csak a vállalkozást látja benne szerintem, nyilatkozata is ezt támasztja alá, a sikernek ára van, bevételeket növelni kellene de nem ilyen módon... nagyon kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra és a hátralévő mercatora, mert a két vezérünk távozása nem enyhíteni fogja a szurkolókat...
  • szomferi
    bye BL, bye EL, by bajnoki cím...
  • Hunor88
    Meg milyen sok Chievo :D
  • Grove4
    Jaok!
  • szucsy89
    Elvileg Ibra is igent mondott, 70 millát kaptunk értük, 173at spórolunk velük így, de hát ez minket szurkolókat kicsit sem érdekel... Ibrát nem bánom, de hogy Silvát miért kellett eladni, nem tudom felfogni.
  • szucsy89
    Azért írtam, Berlusconi ezt mondta, Ibrát meg ez a fasz Matyi találta ki :D
  • Grove4
    ???? Én nem berlusconit mondom, hanem ibrát! :D
  • ForzaInter
    Akkor nektek reszeltek szücsi:D

Gallianiékat ismerve inkább elrakják a pénzt, és nem vesztek senkit, max 2 b kategóriás játékost ingyen.:D
  • szucsy89
    Nem mondott ilyet Ibra, bár még mondhat:)
  • szucsy89
    Érdekes, milyen sok Inter meg Juve szurkoló lett most itt.
  • Forza Italia
    aha :D:D:D:D
  • ForzaInter
    Tényleg ilyet nyilatkozott?:D
  • Forza Italia
    „Igen, eladtam Zlatan Ibrahimovicot és Thiago Silvát a PSG-nek. Ezzel 150 millió eurót spórolunk meg két év alatt” – nyilatkozta röviden a klub első embere, aki utóbbi megjegyzésével arra utalt, hogy a 62 millió eurós bevétel mellett a klubnak a két játékos kimagasló fizetését sem kell állnia az adott időszakban.

xdxdxdxd
  • DeerHunter01
    Gondolom szépet szakított ezzel.
  • bakkerman
    azért a menedzserét(Raiola) se kell félteni,kiváncsi vagyok ő miket fog nyilatkozni
  • DeerHunter01
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ibra nyilatkozatán mekkorát nevettem gec :D
  • bakkerman
    neee,Ibra neeee ASD:SAASDFSDF:ASASD
  • Grove4
    Kajak ezt mondta? Ez már tényleg nevetséges! :D:D:D:D
  • Hunor88
    Elromlott a foci! A focisták mennek az olajföldre, a PSG-be, Kínába. Nem hiszem, hogy azt akarják, hogy ott is fellendüljön a foci, meg nem is a táj miatt mennek oda. Eddig minden bajnokságot szem előtt követtem, de mára megelégszem az olasszal. Nem érdekel, hogy hanyadikok a ranglistán és hogy hány csapat fog indulni a BL-ben. Akkor is ez a legjobb bajnokság akárki akármit mond, itt vannak a legjobb csapatot. Valamiért sajnos tönkre akarják tenni, tudjátok hogy hova húzzanak...
  • limperatore
    Berlusconi: "Yes I have sold Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva to PSG. We will save 150 million euros in two years."

a legnagyobb zingaro
    Zlatan Ibrahimovic: "I have been a PSG fan since I was a child."

:DDDDDDDDDD
  • DeerHunter01
    Azért csak lőtt ha jól tudom 24 gólt meg 33 gólpaszt is kiadott, úgy, hogy rengeteget volt sérülten. Mou-nál nem fér be a kezdőbe, fölösleges ott maradnia. Meglátjuk, de önmagában Kaká még ha jó formában is lesz, nem fogja se Silvát , se Ibrát helyettesíteni...szóval valamit nagyon ki kell okoskodni Gallianiéknak, hogy pótolják őket.
    A bannert lassan lehet kezdeni szerkesztgetni.
  • Grove4
    Kérdés, hogy mire mentek egy szem, régi önmagára nem emlékeztető Kakával.
  • DeerHunter01
    Felháborodás enyhítésére Kaká fog érkezni, ebben biztos vagyok.
  • LasCar16
    Berlusconi: "Igen, eladom Ibrát és Silvát a PSG-nek."

gazzetta

kérdem én hogy hova lett a Milanos szíve :D átbaszott megint mindenkit, sőt még ő lett jófiú :) Silva transzfer vétóval.. van az a pénz, de ha nem erősítenek belőle megfelelően akkor haljon éhen!
  • LasCar16
    lófaszt:)
  • szomferi
    hát többen is élnek ott, jó hogy több fogy :D
  • acm689
    Ha választani kéne, menjen inkább Ibra, és jöjjön helyette Tevez vagy Dzeko. Ha megy Silva is, akkor szerintem jön helyettük Kaká, Tevez/Dzeko, Ogbonna és Astori. Esetleg Kolarov.
    De az lenne a legjobb, ha mind a ketten maradnának, nagyon szét fog esni a csapat, ha ők is elmennek :((
  • WuFraZselic
    csak azt elfelejted, hogy ázsiában több Kaká mezt adnak el, mint Messi és C. Ronaldot ÖSSZESEN(!!!). nem hülye a Real, hogy megváljon Kakától bagóért...