Na el lehet kezdeni építgetni a csapatot. Volt Bommel, Van Bommel, nincs Bommel a következő szezonban. Helyére kell egy jó védekező kp. Egy klasszikus irányító is kéne végre, szerintem jó esély van arra, hogy Kaká visszatérjen, szívesen jönne gondolom, a Realban nem nagyon számol vele Mou. Aquilani sem fog maradni szerintem, Ganso jöhetne helyette.
Bakaye Traoré a miénk elvileg, de róla nem tudok sokat mondani, sőt. Montolivot szívesen látnám a csapatban, Flamini úgyis menni fog.
Tehát egy : Kaká, Boateng, Ganso, Montolivo, Muntari, (jó formában lévő) Ambrosini, Gattuso kp-s keretet szívesen látnék.
Támadósorban nagy változások nem hiszem, hogy lesznek, Galliani is ezt nyilatkozta, szóval tuti lesznek :DDD
Patot a szívem szerint marasztalnám, hátha felépül végre, de 1 éve is ugyanezt mondtam, szóval menjen a PSG-be nyugodtan, főleg ha fizetnek érte 30 millát, akkor összetehetjük a két kezünket. Helyette Tévez érkezhetne. Robikából elég volt már nagyon a szezonban, mehet a Santosba, talán még egy Ganso üzletbe is belevonhatnánk.
Paloschi-nak pedig legalább januárig adnék esélyt, hogy bizonyítson. Maxi Lopezről nem tudok véleményt nyilvánítani, egyértelmű, hogy a cserepadra érkezett.