A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Nagyon fontos 3 pont volt.

És ami még fontosabb, hogy a legjobbkor jött ez a gyõzelem egy rangadón, hiszen a csapat következõ 2 meccse egyben az év 2 legfontosabb meccse is lesz (Arsenal, Juve), ha mindkettõt elbukjuk, akkor elbukjuk a BL-t és (lehet) a bajnokságot is.

De az Arsenal ellen már lesz Ibra, Bommel, Pato, Aqua, Boa, Nesta!
forza milan
megvan az új kezdõ csatársor nálam😄10p alatt hogy megértették egymást!

szucsy89
FÁRAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
forza milan
(L)góóóóólll Shaarawyyyy

acm689
na errõl van szóóóóóóóóó!!!! szééép!!!!

forza milan
végre!

acm689
1-1 hajrááááá a gyõzelemért!!!

forza milan
Maxi Lopez-Nocerino csere😄

forza milan
ígyvan...

szucsy89
Robinhot el kell adni... Seedorftól elbúszúzni...
forza milan
nemigazmár bazki a szívinfartus fog elkapni lassan...miért kellett olyan szintre jutni h nézni nembirom?Én bízok benne h kijutunk így is a gödörbõl mielõtt az Allegri fanok letámadnának esetlegesen...de ez egy nagy nulla!

Edzõcserét...

acm689
na már vezet is az Udine :S

Redbull756
UDINESE: Handanovic, Benatia, Danilo, Domizzi, Basta, Isla, Pazienza, Fernandes, Armero, Abdi, Di Natale.

MILAN: Amelia, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Robinho.

bakkerman
én Cassanorol legutóbb azt hallottam,hogy április-május fele má rakár játszhat is,de nyárra mindenképpen felépül

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ezt a videót látva, szeretném, hogy újra így támadjon a csapat! Nagyon hiányzik Cassano!

az a meccs Bonerán ment el! 😞

tudja valaki mikor épül fel Cassano?

egyébként az Arsenal ellen visszatér Abbiati, Nesta, Boateng és Pato is, plusz Flamini, Yepes és Aquilani is edzenek 😊
szucsy89
egyáltalán nem biztos hogy simán nyerünk, de Pato, Boateng, Aquilani, Cassano hiányát nem bírja el a csapat, és sorra bukjuk a rangadókat...
LasCar16
engem csak az bosszant az egészben, hogy pont olyankor játszunk a Juve ellen amikor nem tudunk a legerõsebb formában kiállni, és tele vagyunk sérültekkel aki meg játszik annak már 20 perceket kellene nyomni maximum.. ez volt õsszel is most is, ha mindenki oké akkor szerintem simán nyerünk..

#acm

Grove4
Ezért írtam, hogy annyit játszott a csapat, amennyit kellett.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Nyilván nem, de a mai meccsen nem nyújtottatok semmi extrát, nem kötekedésbõl, mi voltunk szarok de hihetetlenül.

Nagyon gyenge meccs volt mellesleg, ezt akkor is leírtam volna, ha Ibra gólját megadják és nyerünk 2-1re.

Grove4
"Pedig egyáltalán nem jók..." - nyilván ezért vagyunk veretlenek. A Juve ma annyit játszott amennyit kellett.

Na mindegy. Jó meccs volt. Nálatok meg a sok sérülés szedi áldozatait. Elõzõ két évben nálunk volt ez.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Több kameraállásból megmutatták, rápattant Ibra csuklójára rendesen meg is dobta a kezét, anélkül vagy rápattan a combjára, vagy elmegy mellette. 😊

forza milan
remélem Berlusconi összes szobalánya élete hátralevõ részében fogazni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szucsy89
Hihetetlen komolyan mondom, hogy ez a Juve nem tud kikapni már basszameg 😄

Pedig egyáltalán nem jók...

Remélem a visszavágóra felépül Boa-Aqua-Pato és kiverjük õket
LasCar16
mer te láttad, mi? 😄

#acm

Grove4
Kéz volt.

acm689
ez sem a mi meccsünk :S

forza milan
Milyen indíttatásból kapunk 2 gólt egyazon szélsõvédõtõl bazki esküszöm összecsikarom magamat! Hát a legfinomabb falat akadjon a torkán azoknak akik így egyengetik kiccsapatunk sorsát komolyan mondom már, a rákolló fodrászkodhatna Allegri bumburnyák együgyû fejszerkezetén is, meg beköthetné Robinho cipõfûzõjét...(beöntöttem ma elnézést kérek) így jönnek a reakciók😄😄😄felháborító!

szucsy89
mondjuk steamrõl nézem aki digin nézi mondja meg az igazat 😄
szucsy89
nem volt kéz!!!
forza milan
kurva életbe már, mióta hajtogatom h az egyik legjobb 19 éves létére...😄Allegri csak észrevette😄bõven bizonyított szóval remélem Robinhoval nem találkozok sokat a kezdõben már

szucsy89
FÁRAÓÓÓÓÓ MIÉRT 1-0 UTÁN KEZDÜNK EL JÁTSZANI???
DeerHunter01
FÁRAÓÓÓÓÓ

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlenek vagyunk sérülések terén :S

na jön Robinho....

\"Erről van szó!\"

LasCar16
amúgy meg poénos h mindig akkor találkozunk a Juventussal amikor kurva szar passzban vagyunk a sérülések miatt 😄D

#acm

LasCar16
mert a kulcsembereink sérültek, ennyi sérülttel plusz a maradék szuper játékosokból ennyire futja.. megbomlott a gépezetünk Albero Prince valamint Cassano kiválásával 😞 Nocerino hiánya is érzõdik, plusz Ibrának a fasza is kivan a többiek támadásépítésével

#acm

DeerHunter01
mi a faszért nem tudunk játszani a nagyobb csapatok ellen

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Mindenki csúszkál össze vissza a pályán nem értem... a meccs kurva szar, gyenge az iram, de ez nem a Juve hibája, hisz mi vagyunk otthon...
szucsy89
Silvával mi a fasz van? Meg az egész csapattal...
Nuno88
A védelem két széle 5-ös.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756
MILAN: Amelia, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini, Seedorf, Ibrahimovic, El Shaarawy.

JUVENTUS: Storari, Caceres, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Padoin, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia, Borriello, Del Piero.

acm689
Mindkét vezetõedzõ kijelölte az Olasz Kupa elõdöntõre készülõ keretét.

MILAN:

Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Cristante (34), Emanuelson, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho.

JUVENTUS:

Buffon, Chiellini, Caceres, Marchisio, Del Piero, De Ceglie, Manninger, Vucinic, Barzagli, Elia, Quagliarella, Bonucci, Padoin, Pirlo, Vidal, Borriello, Giaccherini, Lichsteiner, Estigarribia, Storari, Matri, Marrone

Köszönöm!

DeerHunter01
Udinese

\"Erről van szó!\"

Sziasztok! Hétvégén kivel játszotok?

DeerHunter01
jaja, csak oda ne adjuk

\"Erről van szó!\"

LasCar16
nyár óta akarják

#acm

szucsy89
-.-
DeerHunter01
Katalán buzik megint Silvát akarják

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Mostanába még jó hogy nem tudom megnézni a meccseket. Szerintem csak szétvágna az ideg!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009