36663
-
#33760 jáj szegény Dídac kimaradt ...:) -
#33759 Ambo, Rino, Yepes???? Cesena ellen max. a 65. percben...
Szélső védelmet erősíteni kell, Dídac Villa-t újra megnézném...Espanyolban jól nyomja.. Urby még jó lenne ott(de hát Max mester ezt nem így látja).. jöhet mellé Pablo Armero vagy Jordi Alba ..:D De Sciglio gyereknek több játékidő, ide még érkezne valaki??:S Acerbi, Ogbonna nyugodtan jöhetne középre a védelembe Nesta helyett... így elég bikák lennénk Silva pedig ávehetné a teljes irányítást, vkp poszt lesz nagy talány két öreg...(Rino és Ambro csak a szép búcsú miatt maradjanak..) Flamini??? Na ő még van.. Muntari és Noce-t én nem raknám a védelem elé, ide is jöhet egy új arc..(Casemiro,M'vila) az se baj ha fiatal:) elvileg érkezik Montolivo mondjuk Ákviláni helyett, az a 27 éves francia srác ingyé (Traoré?:S) viszont van egy Prince elől, ő mehetne hátrébb és ide érkezhetne egy kreatív pali aki jobban lát mint Cassano :)De nem a Fáraó ugyanis Maxi mester ő rá is csatárként tekint.. (Merkellel és Strasserrel mi lesz?????) Pato felőlem mehet, szürke lett mint Kaká (ezek a sérülések és a bizalom hiánya Madridban :( ..) viszont ha Cassano ép, Ibra meg lesz( Maxi helyettesnek..) akkor Robika is maradhat és jönne még egy gólerős támadó, Hulknak ki örülne??:) na jó Tevez is jó.. vagy Balotelli :D
izgatottan várom a megújulást és köszi mindent Seedorfnak, Nestának :(( Van Bommelnek és Zambronak és Pipponak!!!:(, Aquilani-nak sem jött össze..
keretem így gyorsba:
Abbiati-Amelia-( egy ifi kapus)- Abate-De Sciglio-Silva-Mexés-Acerbi-Ogbonna-Bonera-Yepes-Jordi Alba-Antonini-Emanuelson-M'Vila-Flamini-Rino-Ambro-Strasser-Nocerino-Muntari-PrinceMontolivo-Merkel-Fáraó-Ganso-Cassano-Ibra-Maxi Lopez-Robino-Tevez
bízom a kopárban...
-
#33758 Ha elmerjük adni Silva-t, akkor kinyírom magam. -
#33757 A védelmet meg kőkeményen meg kéne erősíteni, főleg szélen, mert harmat gyengék vagyunk ott. Nesta nem hiszem, hogy maradni fog, de ha marad is, akkor is kell a helyére valaki.
Középen a Mexés-Silva duó tökéletes lenne szerintem, 2 szélre meg keríteni kell legalább 2 megbízható játékost. -
#33756 Na el lehet kezdeni építgetni a csapatot. Volt Bommel, Van Bommel, nincs Bommel a következő szezonban. Helyére kell egy jó védekező kp. Egy klasszikus irányító is kéne végre, szerintem jó esély van arra, hogy Kaká visszatérjen, szívesen jönne gondolom, a Realban nem nagyon számol vele Mou. Aquilani sem fog maradni szerintem, Ganso jöhetne helyette.
Bakaye Traoré a miénk elvileg, de róla nem tudok sokat mondani, sőt. Montolivot szívesen látnám a csapatban, Flamini úgyis menni fog.
Tehát egy : Kaká, Boateng, Ganso, Montolivo, Muntari, (jó formában lévő) Ambrosini, Gattuso kp-s keretet szívesen látnék.
Támadósorban nagy változások nem hiszem, hogy lesznek, Galliani is ezt nyilatkozta, szóval tuti lesznek :DDD
Patot a szívem szerint marasztalnám, hátha felépül végre, de 1 éve is ugyanezt mondtam, szóval menjen a PSG-be nyugodtan, főleg ha fizetnek érte 30 millát, akkor összetehetjük a két kezünket. Helyette Tévez érkezhetne. Robikából elég volt már nagyon a szezonban, mehet a Santosba, talán még egy Ganso üzletbe is belevonhatnánk.
Paloschi-nak pedig legalább januárig adnék esélyt, hogy bizonyítson. Maxi Lopezről nem tudok véleményt nyilvánítani, egyértelmű, hogy a cserepadra érkezett.
-
#33755 Na, ebben egyetértünk. -
#33754 "Jövőre hátha kevesebb lesz a sérülés (és a bírói hiba)..." na ez a lényeg, a bírói hiba, na abból tényleg, kevesebb kell, hogy legyen. -
#33753 Az, hogy nem kell említeni Muntari lesgólját, a legnagyobb butaság akármelyik drukker szájából. Ne most segítsenek minket a bírók mikor már buktuk a scudettot, ha a Juvét megverjük LEHET teljesen máshogy alakult volna minden.
Ettől függetlenül gratulálok a Juventusnak, régebben azt írtam, hogy nem érdemelnek bajnokságot, de most kicsit enyhültem, mert mi olyan botrányosan szarok voltunk egész évben, hogy mi meg végképp nem érdemeltünk volna. Jövőre hátha kevesebb lesz a sérülés (és a bírói hiba), és újra neki kell ugrani majd a scudettonak! :)
-
#33752 jövőre azért kíváncsi leszek, hogy a BL-ben mit fogtok nyújtani :)
izgalmas szezon elé nézünk! -
#33751 Gratula, izgalmas bajnokság volt! -
#33750 Szégyellje össze magát az egész gárdával együtt!!!! -
#33749 nem érdemeltük meg amúgy sem, a derbiken egy rakás szarok voltunk végig, Allegri maradásában pedig nem vagyok biztos ezek után -
#33748 Ittvan kamutizi leverjük magunkon v 6x -
#33747 scudetto off -
#33746 ABATEEE MÉRNEM LÖVÖD RÁÁÁÁÁ???????!!! -
#33745 na Iggy is nagy nyomáskor gyakran csinál nagy hülyeséget, inkább lerántja mintsem próbálja szerelni bammeg -
#33744 faszom -
#33743 Abate bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#33742 mindent neki köszönünk :D -
IXEMGabeo #33741 köszönjétek a bírónak -
#33740 DE. mer akkor is fordítottunk volna :) -
#33739 ezek után meg ne halljak muntarimegnemadottgóljázást bármi is lesz jó?:D -
#33738 dehogynem, továbbra is kell.. az azért még mindig egyértelműbb volt mint ezek a vitatott esetek és még tudnék mondani vagy 3at ami minket sújtott.. de már LESZAROM.. :D -
#33737 kijárt nekünk is egykis habparty :D -
#33736 Boa szépen megcsinálta, nehéz észrevenni az ilyet -
#33735 Innentől kezdve nem kell emlegetni Muntari fantomgólját. -
#33734 kamu 11-essel egyenlítünk. -
#33733 visszajöttünk a meccsbe! -
#33732 tizi! -
#33731 Hát itt valami óriási változás kell, hogy akár pontot szerezzünk.
Idén a nagy meccseken NULLÁK voltunk, és ezt igy nem lehet, ha bajnok akarsz lenni, akkor a nagy meccsek 60%-t illene behúzni szerintem. -
#33730 esküszöm kikapcsolom a picsába, magyarázza már el Allegri nyílt levélbe ezt a kisszögletes szisztémát is...ti nemkaptok még agyfaszt tőle? -
#33729 megsérült... hát ez ma nem lesz meg úgy érzem, bár voltak Zlatannak helyzetei de az Inter jobban ott van ma fejben mint mi, sok rangadónkon mintha nem koncentrálnának teljesen egyesek és az a csapatteljesítmény rovására menne, Parma alázza a merdát mi meg szenvedünk velük -
#33728 remélem kikell hagynia egy évet!nem rosszándékból csak inkább a családjára fordítsa az időt! -
#33727 Na kettő csere el is ment. VICC!!!
Bonera szimplán szar volt vagy megsérült? -
#33726 Abbiati off, Cassanonak jönnie kell a 2. félidőben, nincs más választás -
#33725 Az előző bajnokságot se ő nyerte meg, csak nemvolt ellenfelünk...Juve a levesbe vt, Inter úgyszintén nem tett hozzá sokat, a többiek meg elvoltak maguknak csak azóta változtak az idők rajtunk meg kijött hogy nem igazoltunk a hiányposztokra +sérüléshullám, de amit Allegri művel azt senki se érti rajta kívül gyanítom h őse -
#33724 fasza Abbiati is megsérült :)))))) -
#33723 A tavaszi szezonban nekem sem volt szimpatikusak a húzásai. Ez a Robinho imádata meg felettébb idegesítő. -
#33722 azt kell hogy mondjam, hogy rengetegszer a játékosok húzták ki a szarból valahogy, nem az ő taktikai elképzelései váltak valóra és azért nyertünk, hanem egy egyéni villanás vagy szerencsés gól... -
#33721 takarodjon má el a picsába komolyan mondom hogylehet támogatni...