-
Maximális respekt!Vicc volt az egész, teljesen nevetség amiket befújkált az a f*szkalap, mással nem tudom illetni, szerintem nem véletlen hogy az összes ember aki nem Barca drukker azt mondja: "nemérdekel milesz csak essen ki a Barca". Televan tudatlan fogalmatlan divatdrukkerekkel, akiknek a viselkedése és megnyilvánulásai odáig vezettek, hogy egyszerűen mindenkinek forrong a vére. Bírózni, pályázni, szinészkedni rohadtul nem szoktunk, azt érthetné meg néhány gránátvörös értelmiségi a csökevényes agyával hogy nem azért vagyunk felháborodva mert kiestünk, hanem azért AHOGY! Amilyen hisztit a 0-0ás meccs után leműveltek a 11esük miatt, meg a gyep miatt stb. na az volt a szánalom, egyedül azokat értem meg és sajnálom, akik tényleg szív lélek Barcások évek, évtizedek óta és az értelmi szintjük nem addig terjed ameddig az átlagnak. Nem tudom hogy vannak vele az emberek, ha esetleg ezt Barcás is olvassa, de én marhára szenvednék ettől a sok operetthuszár divatsöpredéktől. Ez az egyik érv, amiért oda jutottam én is meg még sok más ember, hogy ki nem állhatjuk az egészet. Az, hogy nem élő flipperezést akarok nézni, az egy másik téma, mindenkinek megvan a véleménye a másik csapatról, csak nem azért a 2fillérért, erről az oldalról több a konstruktív, lelkiismeret furdalás nélkül állítom! Ez a 13 éves agyi szint, hogy óó lesz vagy 5v6-0, szar Milán(le is kéne tudni írni a csapat nevét, nem egy nehéz dolog szerintem), meg Messi folyamatos szopkodása már embermilliókat akaszt ki és épp a sok divatdrukker miatt üzlet a Bl döntőből is El Classicot csinálni ami annyira kijön már a könyökömön hogy meg sem nézem mert falra tudok mászni tőle, de mégsem fikázom nyilvánosan minden percben. Szóval egy szónak is száz a vége, meg száznak is egy, várható volt hogy még nem vagyunk felnőve ehhez és még kell egy év, nyáron a résekre embert kell találni, hozzáteszem megfelelőt, de partiban voltunk és az ilyen gusztustalan megoldások szomorítottak el és AZ, AHOGY kiestünk, nem azon az agyi és értelmi szinten vagyunk, hogy azzal érveljünk, hogy "azé nem jutottunk tovább mer belett fújva 2 kamutizi, meg amúgy panaszt teszünk a gyepért stb." szisztéma. Allegriről pedig csak annyit így utóiratként, ahogy amíg Ambrosinire épít, addig nem is leszünk előbbre!Régen a kedvenc spílerem volt, de rohadtul eljárt felette az idő, Mesbah sem értem miért nem kezdett, Robinho meg kész botrány amit művel, jobban utálom, mint a komplett Inter vezérkart, borzalmas, nézni is rossz, rajta sok ment el véleményem szerint a 2 meccs leforgása alatt.