36663
  • forza milan
    Ez a Patos szisztéma is tiszta kész röhej:DHát én sírva röhögtem már kínomba de szó szerint, hogy éppen hogy feljött már cserélni kellett le...
  • DeerHunter01
    Egyenes út a PSG-be.
  • Hunor88
    Na, egy kicsit más téma, de a Milanhoz is kapcsolódik. Elvégre még a ti játékosotok Alberto Paloschi, és mivel 22 éves lett, sajnos már nem fér be az U21-es válogatottba. Ezen a héten Prandelli ellátogatott a Chievo edzéseire. Az Olasz válogatott pedig szeretne egy jó csatárt IS. Ez lehet, hogy Paloschi lesz. De erről többet itt olvashattok.
    Szavazzatok is!
  • Nuno88
    Allegri nyilatkozta h Pato megint szúrást érzett a combjában... EZ MI?
  • szucsy89
  • LasCar16
    http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/04/A_Gyulolet_Pantehonja_-_alapkoletetel/
  • Gaba94
    az első meccsen elmaradt büntető (Alexis-esete) is döntően befolyásolta a párharcot.
  • Nuno88
    LIKE!
  • pinnacle
    az elcsalós részhez:

ha megnézed mit írt a srác, hogy Robinho, Ibra stb. hogy sétált visszafele, h. beleszart a dologba, mert ez a meccs el volt csalva akkor nem csak a Barca felől volt ez kamumeccs, hanem a Milan részéről is. 0 hajtás 3-1 után... egy vicc volt a meccs ezen része és ha itt " bunda " volt akk. a Milanosok is bennevoltak, mert ennél látványosabban beleszarni nehéz dolog. Tudom, ha igazságtalanul szopatnak elmehet a kedve a játéktól az embernek, de egy profi, hivatásszerűen ebből élő játékosnak ne menjen...

Szimpatikus volt a Milan amúgy 3-1-ig. Jövőre egy két igazolással és Pato eladásával csak jobbak lehettek :)
  • forza milan
    Maximális respekt!Vicc volt az egész, teljesen nevetség amiket befújkált az a f*szkalap, mással nem tudom illetni, szerintem nem véletlen hogy az összes ember aki nem Barca drukker azt mondja: "nemérdekel milesz csak essen ki a Barca". Televan tudatlan fogalmatlan divatdrukkerekkel, akiknek a viselkedése és megnyilvánulásai odáig vezettek, hogy egyszerűen mindenkinek forrong a vére. Bírózni, pályázni, szinészkedni rohadtul nem szoktunk, azt érthetné meg néhány gránátvörös értelmiségi a csökevényes agyával hogy nem azért vagyunk felháborodva mert kiestünk, hanem azért AHOGY! Amilyen hisztit a 0-0ás meccs után leműveltek a 11esük miatt, meg a gyep miatt stb. na az volt a szánalom, egyedül azokat értem meg és sajnálom, akik tényleg szív lélek Barcások évek, évtizedek óta és az értelmi szintjük nem addig terjed ameddig az átlagnak. Nem tudom hogy vannak vele az emberek, ha esetleg ezt Barcás is olvassa, de én marhára szenvednék ettől a sok operetthuszár divatsöpredéktől. Ez az egyik érv, amiért oda jutottam én is meg még sok más ember, hogy ki nem állhatjuk az egészet. Az, hogy nem élő flipperezést akarok nézni, az egy másik téma, mindenkinek megvan a véleménye a másik csapatról, csak nem azért a 2fillérért, erről az oldalról több a konstruktív, lelkiismeret furdalás nélkül állítom! Ez a 13 éves agyi szint, hogy óó lesz vagy 5v6-0, szar Milán(le is kéne tudni írni a csapat nevét, nem egy nehéz dolog szerintem), meg Messi folyamatos szopkodása már embermilliókat akaszt ki és épp a sok divatdrukker miatt üzlet a Bl döntőből is El Classicot csinálni ami annyira kijön már a könyökömön hogy meg sem nézem mert falra tudok mászni tőle, de mégsem fikázom nyilvánosan minden percben. Szóval egy szónak is száz a vége, meg száznak is egy, várható volt hogy még nem vagyunk felnőve ehhez és még kell egy év, nyáron a résekre embert kell találni, hozzáteszem megfelelőt, de partiban voltunk és az ilyen gusztustalan megoldások szomorítottak el és AZ, AHOGY kiestünk, nem azon az agyi és értelmi szinten vagyunk, hogy azzal érveljünk, hogy "azé nem jutottunk tovább mer belett fújva 2 kamutizi, meg amúgy panaszt teszünk a gyepért stb." szisztéma. Allegriről pedig csak annyit így utóiratként, ahogy amíg Ambrosinire épít, addig nem is leszünk előbbre!Régen a kedvenc spílerem volt, de rohadtul eljárt felette az idő, Mesbah sem értem miért nem kezdett, Robinho meg kész botrány amit művel, jobban utálom, mint a komplett Inter vezérkart, borzalmas, nézni is rossz, rajta sok ment el véleményem szerint a 2 meccs leforgása alatt.
  • szucsy89
    Utolsó kommentem ehhez a témához:

"2006 meg nem adott Sheva gól.
    2008 meg nem adott Chelsea 11-es.
    2010 Motta jogtalan kiállítása.
    2011 RVP kiállítása a továbbjutásra álló Arsenalból 3 perccel azután, hogy egyenlítettek az angolok
    2012 Kamu tizi félidő előtt 2 perccel.
    Bírói segítség nélkül továbbjutni megfizethetetlen,
    minden másra ott az unicef."
  • szucsy89
    Egy hosszú komment acmilan.hu fórumról, de érdemes elolvasni:

"Nagyon sok kritika éri a csapatot a két barca elleni meccs után. Főleg a barcások írják, h nem antifocit kellene tolni stb, meg, h hazai pályán nyerni kellett vna, meg ott nem adtak meg 11est.

Vannak dolgok, amiket soha nem fogok megérteni. Az egyik ilyen a sok helyzet vs kevés helyzet.

Nézzünk már egy kicsit a dolgok mögé. Adott 2x11játékos, és 3-5 bíró. A játékosok azon fáradoznak, h túljárjanak az ellenfelük eszén. A játékos megcsinálja a cselt, és ellövi a lasztit. A védő megpróbálja ezt megakadályozni. S, hogy jön ez ide? Aki focizott az tudja, nagyon jól tudja, h gólt csak úgy lehet rúgni, ha a játékos ott van, és a végső próbánál is túljár (szerencsével, vagy a nélkül) az ellenfél utolsó játékosán, majd belövi a labdát a kapuba.

Tehát hiába volt a barcának 5trilliónyi helyzete, és 600millió ziccere a két meccsen, ha voltak olyan szerencsétlenek, vagy bal*asz*k, h nem lőtték be. Ezt gondolom senki sem látja. Nem is tudom a 2 meccsen mennyi helyzetük volt? 50? Mennyi gólt rúgtak ebből? 1et. Emberek 1et! Tehát kéretik elgondolkodni azon, h melyik a jobb mutató: a 50/1, vagy a 6/1?

A foci nem a gólhelyzetek kidolgozásáról szól, hanem azok belövéséről, és ha így nézzük az nem elég, h eljut a gólhelyzetig a csapat, azt be kell lőni. Ezt a barca nem tette meg, tehát jogosan merül fel a kérdés, h milyen alapon KELLETT ennek a csapatnak továbbjutni? Azért, mert szebben tudnak passzolgatni? Azért, mert több helyzetük volt?
    A 11esekről direkt nem írtam, mert az más lapra tartozik.

A kedves szurkolóknak azon kellene elgondolkodni, h ha a Milan edzője, és játékosai bíróznak, akkor vajon, mint csapat, és mint emberek hogyan befolyásolhatta őket a tegnapi 11es? Aki focizott az nagyon jól tudja, h ilyen esemény minden szögletnél van. A játékosok tépik egymást, és vki el fog esni a 16oson belül. A labda a közelében sem volt az eleső játékosnak. Érdemes megnézni, h mind a 22 játékos értetlenül néz ki a fejéből az ítéletnél.
    Érdemes emlékezni, amikor Robinál elszakadt a cérna, h Alves mosolyogva csitítgatta, ölelgette. Vajon egy BL ki-ki meccsen így ölelgetik egymást a játékosok?

Mindkét csapat játékosai a 11es befújása pillanatában tudták, h ezt a meccset lezsírozták. Ez akkor, és ott mindenkinek feltűnt.

Érdekes, h 1-1 nél, sőt 1-0nál a barca milyen játékot tolt? Annyira más volt a meccs képe, mint 2-1 szünet után. Rettentően tartott ez a barca a Mialntól, attól, h villannak.

A meccs 3-1nél véget ért, ezt mindkét csapat játékosain lehetett látni. Nézzétek meg hogyan vánszorog Boa visszafele, nézzétek meg Ambro arcát. Nem azért voltak csalódottak, mert kikaptak, hanem ahogyan történt az egész, és ahogyan alakult a "forgatókönyv". Direkt használom ezt a szót, h forgatókönyv. Ezt ennél szebben nem lehetett vna megírni, egyedül még az hibázott a bírónál, h a 93. percben befújjon egy 11est a Milannak. Ezt a 48-50. percben nem merte meglépni... Érdekes volt az is, amikor Robi helyzetbe került, és lefújták. Lehet, h kétes szitu volt, lehet, h kéz volt, de befújta a barca javára.
    A kétes szitukat érdemes megnézni, és azt hogyan befolyásolta a bírót a barca. Mert azt tette. Akárhányszor volt "kezezés" az ellenfél egyből "bírózott", és az láthatóan sokszor a nagy barca-gesztikulálás után fújta be a szabit. Az is megérne 1-2 misét, h a barca 16osa körül tényleg csupán 1x szabálytalankodtak a hazaiak? Valóban ennyire béna az olasz bajnok, h minden egyes alkalommal tisztán tudták elvenni a labdát Robitól/Ibrától/Boától/Nocetől? Nem hiszem, és ezzel nem vagyok sztem egyedül.

Aki azt írja, h nem így kellett vna fociznia a Milannak, attól megkérdezném, h ő szerinte mégis hogyan? Nagyon jó taktikát épített fel erre a két meccsre a mester, és működött is. Láthatóan működött, és nem csak én mondom ezt. Azért működött, mert a barcasok nem rúgták be a gólhelyzetüket. De vajon miért nem tudták berúgni? 3-1 előtt vajon mennyi 100%os gólhelyzetük volt? Én úgy emlékszem, h Abbiatinak nem kellett sok bravúrt bemutatnia. A védelem "jól" zárt, hiszen sokszor kiszorított helyzetből kellett az ellenfeleknek lőni, és a szabad területet a kapus védte. Volt egy Xavi löket, de az sem ment annyira a szélre. A barca ellen nem lehet más játékot játszani. Mégis hogyan, és mikor?
    Amikor 60-70%ban az ellenfélnél van a labda, akkor mit tud az ellenfél tenni? Ti mit csináltok, amikor nem nálatok van a labda? Védekeztek. Ez nem azért volt ilyen, mert a Milan védekezni akart, hanem, mert a barca ellen, amikor ők gurigáznak, akkor nem tudsz mást csinálni: védekezel, és megpróbálsz labdát szerezni.

Szóval én összességében a meccstől ezt vártam, és rettentően csalódott vagyok a meccs miatt, mert ha ezt is érdemelte a csapat, de nem ÍGY. És jelen esetben az Így-en van a hangsúly, nem a vereségen. Bizony ez a csapat partiban volt a barcaval mind2 meccsen, és esélye volt továbbjutni. Ha belegondolok abba, h milyen 11est kaptak, akkor nem is kicsi esélye volt továbbmenni a Milannak... Gratulálok a csapatnak, és az ellenfélnek is a sok kidolgozott helyzetért!"
  • szucsy89
    az a JOGTALAN 11es döntően befolyásolta a mérkőzést, ha pl. 1-1el mennek be az öltözőbe, teljesen máshogy alakulhatott volna a végjáték

pont ti vagytok azok, akik egy vereség/x után bírózni, pályázni fasomsetudja mit szoktatok kitalálni, de még 1 barca drukkertől sem hallottam azt, hogy igen, jobbak voltatok, jogosan lett az eredmény az, ami (és most nem erre a meccsre gondolok)
  • Nuno88
    180 perc alatt 1 gólt kaptunk akcióból a világ legjobb csapatától akiket a bíró megajándékozott egy San Siroból hátramaradt tizivel.
  • homeless
    Bocs, csak kicsit felidegesít, hogy ha nyer a barca már rögtön megy a bírózás. Tök mindegy, hogy 20-30 kapuralövéssel meg 70-80% labdabirtoklási aránnyal nyerünk, akkor is megy a bírózás. Pedig az utóbbi 4-5 hónapban(a bajnokásgot is beleértve) inkább ellenünk voltak a bírók.
  • horpeti
    De azért neked sem kéne szídni más csapatát!
  • homeless
    Nem a Barcelonat vagy a bírót kell szídni az impotens csapatod miatt.
  • horpeti
    Attól függetlenül a Barca megérdemelte a továbbjutást, mert hatékonyabban focizott, bár a barca játékra mindig mondhatjuk, hogy megérdemlik, mert általában irányítják a játékot. A tilitoli mindig megy, max. nagyon, vagy kicsit veszélyesek a kapura. Most közepesen voltak veszélyesek. :)
    Szóval Barca ellen marad a kemény védekezés, idegekkel kibírni az irányítást, és úgy megnyerni a néhány lehetőségből.
  • szucsy89
    „Kicsit húztam Sergio Busquetset, de hátulról fogott Carles Puyol, velem szemben is szabálytalankodtak – utalt a Barcelona második büntetőjét megelőző esetre Alessandro Nesta. – Amennyire én láttam, a bíró az előtt fújt büntetőt, hogy a labda játékba került volna. A játékvezetőnek sokkal jobban kellett volna fújnia."
  • szucsy89
    Elmehet a Barcelona a picsába!!!

Ezek után mondják hogy nem UEFA válogatott... nem hiszem el, hogy ilyen kamu szar 11est fújtak be ellenünk, feljelentik a csapatot hogy szar a San Siro gyepe, mert aztán a két 11eshez kurvára köze volt a gyepnek, szánalmas brigád.
  • acm689
    én büszke vagyok a srácokra, Silva nélkül csak 1 gólt kaptak, ha úgy vesszük. a tizikről inkább no comment.
  • paj01
    hat az az 1 milan gol üti azt a 3 barcást...Annyira szar, mikor ilyen fosrakás 11esekkel dől el egy ilyen meccs. Barcával sincs bajom, de a birok ne könnyítsék már meg a dolgukat, villantsanak valamit egy ilyen meccsen.
  • horpeti
    Jah, ennyi volt benne. A Barca is jól nyomta, hányingerem van ettől az altatós passzolgatós focitól (de hál istennek nem ennek drukkolok), viszont tény, hogy hatékony. Bízom benne, hogy idén sikerül megtörnie valakinek, pl. a Madridnak a döntőben, ha eljutnak odáig. :D
  • LasCar16
    Ez ennyi volt, kíváncsi vagyok h alakul ha 1-1 a szünetben, 2 büntető plusz egy szerencsésen odakerült laszti, ennyi kellett ma, nekünk is jobban kellett volna nyomni a 2. félidőben az pedig a srácok és Allegri sara, pár lyukat be kell tömni, aztán jövőre még nagyobbat fogunk alkotni, ebben biztos vagyok, legalább a Scudetto-ra van esélyünk, Forza Milan!
  • Effe88
    ááááá
    hagyjuk:D:D:D
  • virslyee
    Pató bírta 10 percig miért gyenge?
  • virslyee
    :D
  • horpeti
    lol Pato...
  • Effe88
    csak azt akartam mondani:D:D
    hogy gyenge az padotok nagyon...
  • virslyee
    Shakira nem bírta :)
  • virslyee
    Én is többet bírnák :) kommentátort nem hallgatom.
  • Sippie
    ő csak 15-20 percet bír, nemrég mondta a kommentátor.
  • virslyee
    Allegrivel ez a baj hogy nem tud időben változtatni.
  • virslyee
    wazze ott van Pato, fáraó, nocerinó nevét nem is hallatom második félidőbe, Ibra 0, Seedorf 0.....
  • Effe88
    és ki menjen be??van basten vagy weah
  • virslyee
    Csere miért nem cserélünk?
  • LasCar16
    és még oda is pattan :))))))))))))))))))) 3-1 és ha most lenne csak 2-1?? ennyit ér..
  • Oziris666
    Hát pont ez az
  • paly90
    nem értem h a világ legjobb csapatát miért kell nyomnia abirónak...
    ha Nesta lerántása 11-es volt akk Alves lökése is...
  • DeerHunter01
    ez meg nem tizi...