Korrekt hozzászólás. Értem én, hogy benne vannak, de valahol mégsem értem... igen, benne vannak az olyanok, mint pl. Matri leshelyzete... az ilyen hiba sajnos manapság már pár meccsenként előfordul, de azért ez a gólvonalas dolog nem. Nem mondom, hogy csalás történt, csak most még a szerencse is veletek van/volt, jobbak voltunk, az első félidőben eldöntöttük (volna) a meccset és valószínűleg meg is nyertük volna azt. Hihetetlen, hogy minket még a sérülések is hátráltatnak, és még így is nyerni tudtunk volna, és akkor jön egy ilyen kapitális hiba, Milan drukkerként ez nagyon frusztráló, hidd el.
Így viszont továbbra is nyitott maradt a bajnokság, a rangadókon mi továbbra sem szereplünk jól, de jó hír számunkra, hogy nem lesz több rangadónk :D Majd az utolsó előtti fordulóban egy Inter, az meg még messze van, bízni kell benne, hogy a Juve elhullajtja a pontokat a kiscsapatok ellen, valamint hogy nem fogják bírni a szorítást, másban nem nagyon tudunk, 2 meccsen sem sikerült megvernünk őket, szóval év végén még a pontegyenlőség sem nekünk fog kedvezni.