36663
-
#33200 Ibra nagyot játszik ma. -
#33199 és akkor megint IBRAAAA 0-3!!!! -
#33198 IBRAAAA góóóóóól!!!!! 0-2!!!! olléééé -
#33197 IBRAAAAAA góóóól!!!
amúgy nem tudom, mi ütött Egri Viktorba, de ma dicséri a Milant, először Muntari, aztán T. Silva... -
#33196 lehet nevetni, de én nagyon bírom a gémet :) és reális is, ezt már többször megvitattuk. Pato simán elkelhetett volna a télen v tavaly nyáron 35 misiért. -
#33195 :DDDD
mindig nevetek mikor FM-es példákat hozol fel :D -
#33194 én amúgy FM-ben a Valenciának passzoltam el, 34 misiért, és azóta, hogy ott van (fél éve a játék szerint) 2 hónap off, majd 2 hét egészséges és 3 hét off.
hiába jó játékos, ha egy ilyen nem túl durva bajnokságban is ennyit ki kell hagynia, nem tudom, mi lenne vele pl a Chelsea-nél... -
#33193 hol kell aláírni? :) -
#33192 Szerintem is nagy hiba volt.
De ha hinni lehet ennek a cikknek amiben ez a hír volt, ott 38-40 milliós vételárról beszéltek... -
#33191 lehet mégiscsak most télen kellett volna eladni a PSG-nek,persze lehet azoknak a híreknek nem volt valóságalapjuk,mert így nyáron szerintem nagyon max 20-at fognak adni érte -
#33190 üdvözölném a hírt... én már lemondtam Patoról, szerintem soha nem lesz nagy játékos, ha 2 hetente lesérül. (és abban a 2 hétben sem játszik kiugróan jól...) -
#33189 A Corriere dello Sport szerint a nyáron Pato távozik.
acm.hu/fórum -
#33188 ezmár erőltetetten nevetségesxDD -
#33187 ááááááááá milyen régóta várok egy ilyen hírre... eskü jobban örülnék neki mint egy "sztárigazolásnak"... mostanában elég sok Udinese meccset nézek, és hát mindig a csapata legjobbja egy igazi vadállat futógép :D -
#33186 A Sportmediaset és Allegri szerint is a Milan legújabb kiszemeltje az Udinese 25 éves kolumbiai játékosa, Pablo Armero.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pablo-armero/profil/spieler_73786.html -
#33185 Pat0 (Oddo=0000 után szabadon.) ismét megsérült nem utazik Szicíliába ... -
#33184 Fasza... ez a baj ezzel a keményfiúk-válogatottal, még Ibrának le se járt a büntetése, már egy másik embert is eltiltottak... :D -
#33183 Mexést 3 bajnokira elmeszelték -
Davidke007 #33182 Az a baj kedves barátaim, és itt teljesen ellenségeskedés nélkül írhatom, a Juventus csalt, csalt és CSALT.
Aki végignézheti újra a mérkőzést, vagy esetleg van videója arról, a Muntari gólról, az tegye meg, és ne a labdát nézze, mert azt mindenki tudja, hogy bent volt, ne a hatalmas csalódást érezze, ami minden Milanos szívében benne van, hanem lökje rá a szemét a bíróra, hogy mit ítélt a szituációban.
A labda bent volt, Muntari örült, a San Siro forrt, a bíró a középkezdés felé mutatott, csak az a hitvány, semmire kellő pénz, ami ennek a világnak az ura beleszólt, Buffon felállt, kigurította a labdát, a játékvezető, pedig mintha mise történt volna, ment tovább. Na ez az eset, amely elvette tőlünk a 3 pontot, mert ugye 2:0 után szinte lehetetlen, hogy ne a Milan nyerje a mérkőzést.
Persze a játékvezető utána próbált segíteni a Milannak, hajrában kiállítja a juvést, nem adja meg Matri gólját, ami mint láthatjuk lentebb, lesgól.
Szóval, én azt mondom, lesz itt még a Juvenak rangadója, fog még ő sokat X-elni, a Milan pedig nyerni! Kupavisszavágón földbedöngöljük őket, és köpök az egészre.
Bocs ha valakit megsértek, de ez az igazság.
FORZA MILAN! -
#33181 -
#33180 Nincs harag. :)
Itt egy elemzés a meccsről, Benito írta, egyébként őt nem nagyon csípem, de ez most elég korrektre sikeredett, a bírózáson túl, taktikai szempontból szemléli a meccset. -
eddie #33179 Ok, én sem kötözködni akartam, csak megjegyeztem :D -
#33178 Nono, én egy szóval nem fűztem semmit hozzá a képekhez :D
Muntari esetével kapcsolatban raktam be ezeket, hogy azért Lichsteintert sem kell félteni. Biztos provokálták egymást egész meccsen, ennek ellenére elítélem azt a kickbox mozdulatot amit Muntari csinált, bár csak ki akart szabadulni a szorításból, igaz durvább módon a kelleténél. -
#33177 pláne hogy az uccsón Ambrosini lökte el Vidalt aki éppen esik el:D -
eddie #33176 Érdekes hogy ilyen képeket raksz be.Ezek minden mérkőzésen előfordulnak.Picit úgy próbálod beállítani, mintha csak Juve játékosok csinálnának ilyet. -
-
-
#33173 hosszú még a bajnokság vége, hozni kell a meccseket és kész, nincs más választás. -
#33172 Korrekt hozzászólás. Értem én, hogy benne vannak, de valahol mégsem értem... igen, benne vannak az olyanok, mint pl. Matri leshelyzete... az ilyen hiba sajnos manapság már pár meccsenként előfordul, de azért ez a gólvonalas dolog nem. Nem mondom, hogy csalás történt, csak most még a szerencse is veletek van/volt, jobbak voltunk, az első félidőben eldöntöttük (volna) a meccset és valószínűleg meg is nyertük volna azt. Hihetetlen, hogy minket még a sérülések is hátráltatnak, és még így is nyerni tudtunk volna, és akkor jön egy ilyen kapitális hiba, Milan drukkerként ez nagyon frusztráló, hidd el.
Így viszont továbbra is nyitott maradt a bajnokság, a rangadókon mi továbbra sem szereplünk jól, de jó hír számunkra, hogy nem lesz több rangadónk :D Majd az utolsó előtti fordulóban egy Inter, az meg még messze van, bízni kell benne, hogy a Juve elhullajtja a pontokat a kiscsapatok ellen, valamint hogy nem fogják bírni a szorítást, másban nem nagyon tudunk, 2 meccsen sem sikerült megvernünk őket, szóval év végén még a pontegyenlőség sem nekünk fog kedvezni. -
#33171 Az utolsó 30-35 percben a Juve jobb volt, megérdemelten egyenlítettek, de ha 2:0 akkor más a meccs, és biztos vagyok benne h onnan behúztuk volna, de ilyen a foci, 1:0-nál kiengedtünk nagyon a második félidőben :( -
#33170 Grat! Jobban játszott a Milan, győzelmet is érdemelt volna, ennek ellenére 1-1 lett a meccs, a gólotok szabályos volt, hihetetlen, hogy hogy nem látta a partjelző. :S Viszont az ilyen ítéletek "benne vannak" a játékban, erre a csalózással reagálni kicsit visszatetsző. -
#33169 3 juve játékos érdemelt volna kiállítást.
2-0-ról nem álltak volna fel. -
#33168 Jah, megvettük azt a partjelzőt, aki beintette a lest a Juve góljánál.
Meg megvettük azt a bírót, aki kiállította Vidalt.
Hagyjuk már az összesküvés elméleteket.
Az első félidőben sokkal jobb volt a Milan.
A másodikban pedig a Juve volt a jobb.
Mindkét csapat rúgott két szabályos gólt, és 1:1 lett az eredmény. -
#33167 Én még mindig ezen a képen vagyok elképedve... HOGY NEM LEHETETT LÁTNI???
Most ezek után tudom, hogy a juve drukkerek nem tehetnek róla, de higgyük el, hogy nem vették meg a bírót? :D -
#33166 volt sok helyzetünk, nyomtunk szépen. A legvégén már fáradás volt. Ezért persze jobb lett volna 2-0, arra nehezen reagáltak volna. -
#33165 én személy szerint kurva mérges vagyok, 2-0ról behúztuk volna... -
#33164 Nem tudok erre semmit mondani... lehet elfogult vagyok, de győzelmet érdemeltünk volna, elvettek egy szabályos gólt tőlünk, onnan nem álltak volna fel. -
#33163 éreztem, hogy nem húzzuk ki, tompult a figyelem, Matri pedig az előbb nem volt lesen... de basszus 2-0ról mennyire más lett volna a meccs :( -
#33162 szánalom -
#33161 ABBIATIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!