• szucsy89
    Nem értem baszki, ha Allegri nem számol vele akkor minek cserélte be múltkor, minek adott neki újabb reményt? Most az lesz, hogy megint végig padozni fog, a szezon utolsó meccsén meg be fog állni 5 percre hogy búcsúzzon... teljesen nyilvánvaló, hogy Allegri nem szereti Pippot, hát elég sajátos módon mutatja ki, elé kellett volna akkor állni, és megmondani neki hogy nem számolok veled, fogadd el a Siena ajánlatát.

Ettől a dologtól eltekintve, én is egyre jobban azoknak a táborát erősítem, akik szerint Allegri nem jó edző. Idén még egyetlen "nagy" meccset sem nyertünk!!!

Kezdtük év elején a Lazio ellen x, Udinese x, Juve vereség, Napoli vereség, (2 Barca meccs x, vereség bár a BL-t még nem is számítom most ide), Inter vereség és most a Lazio szintén vereség. A Romat vertük egyedül, de a tabellán mutatott hely valamint az akkori formája alapján az nem volt nagy meccs, valamint a Laziot vertük ki a kupából de azt a meccset nagyon leszarták...

De mondhatnám a tavalyt is, amikor egy tök újonc Spurs vert ki minket a BL-ből, ott se tudott semmi olyat húzni, csak vergődtünk a kapu előtt, és akkor most jön az Arsenak Wengerrel...