Az edző és a játékosok nyilatkozatai a Cgaliari ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés után.
Ancelotti:
„Nagyon elégedett voltam Serginho és Vogel teljesítményével, valamint s védekezésünk is precíz volt. Ez bizakodásra ad okot a jövővel kapcsolatban. A csapat egyre jobb, újra lazíthattunk, és továbbra is folytatjuk a játékosok rotálását, ami azért fontos, hogy mindenki a gárda tagjának érezze magát. A labdatartásra és a játék irányítására még mindig figyelnünk kell, de sok minden miatt elégedettek lehetünk.”
Inzaghi:
„Jól csináltam. Remélem, hogy újra a csapat hasznára lehetek. Lassan, de biztosan elérem a csúcsformámat. Mozgás közben nem éreztem fájdalmat a lábaimban. A múlt vasárnapi teszt az ifik csapatában nagyon fontos volt. Félelem? Soha nem volt benne, mivel a klubom és a szurkolók támogattak, amikor sérült voltam.”
Vogel:
„Elégedett vagyok. Jól játszottam, és annak is örülök, hogy a lehető legtöbb időt tölthettem a Milan mezében. Már az első félidőben eldöntöttük a meccset, mert nagyon magabiztosak voltunk. Szerdán egy igazán fontos mérkőzés következik. Ez az összecsapás nagyon különleges lesz a számomra, mert hat évet játszottam a PSV csapatában. Mindenesetre a biztos továbbjutáshoz meg kell nyernünk a meccset.”
Gilardino:
„A gólom nagymértékben befolyásolta a játék képét. Amikor ilyen gólt szerzel, akkor megváltozik a mérkőzés menete. A csapat jól teljesített. A Juve eredményét ismerve a legfontosabb dolog a győzelem megszerzése volt. A pályán Sheva és én mindent megpróbáltunk a gólszerzés érdekébe, mert ezen az estén csúszós volt a talaj, és ezért nem volt könnyű rajta játszani. Most a Bajnokok Ligájában kell eredményesnek lennünk.”