• Sheva
    #286
    ANCELOTTI: „Megnyugtat a csapat teljesítménye”
    „Jól játszottunk, mindvégig fegyelmezettek voltunk, még akkor is, amikor Maldinit és Nestát le kellett cserélni. Biztos vagyok benne, hogy a körülményekhez képest a legnagyobb nyomást gyakoroltuk az ellenfélre, de a Bajnokok Ligája visszavágó miatti fáradság benne volt a lábakban. Remélem, hogy Paolo és Alessandro hamarosan visszatér. A kiválásuk nehéz helyzetbe hoz minket, de nem a mostani meccsen, amelyen szerencsénk volt.”


    STAM: „Jól vagyok és még jobban akarok játszani”
    „Ez egy keményen küzdő Sampdoria volt, amely jól védekezett és jl kihasználja a hibáinkat. Mi jól koncentráltunk és támadtunk a döntő pillanatokban. Nekem volt egy jó mentésem a végén, de úgy gondolom, hogy ott szerencsém volt. Nem volt könnyű játszani vasárnap, mert kicsit fáradtak voltunk a Manchester United elleni mérkőzés után. A magam részéről jól vagyok, nem érzek fájdalmat és szeretném a legjobbat nyújtani.”

    CRESPO: „Némi szerencse, de még több tudás”
    „Természetesen a győzelemhez és ahhoz, hogy a táblázat első helyén legyél kell szerencse is, de ezenfelül kell még képzettség is. Például, amikor Kaka’ góljával megszereztük a vezetést. Ráadásul dicséretet érdemel a védelmünk, akik mindig megmutatják nagyszerű szorgalmukat és jellemüket.”

    KAKA: „Ez egy különleges győzelem”
    Ez egy rendkívüli gól volt, egy rendkívüli mérkőzésen. Hihetetlen, hogy az én gólom három pontot hozott, egy nagyszerű, de kemény mérkőzésen. A Sampdoria jól játszott, mind védekezésben, mind támadásban., ahogy mi is. Mi győztünk, és nagyon boldogok vagyunk. Nagyon fontos gólt szereztem, és ezért elégedetten mehettem haza. Remélem szerzek még többet is. A csapat igazán jó. Nagyszerűen kiegészítjük egymást a csapattársaimmal. Andrea passza tökéletes volt. Crespo gólt fejelt kedden. Most pedig én. Láttam, hogy a kapus kint áll és így egy nagyszerű gól lehet. Azonban a legfontosabb dolog a győzelem.”