Mario Balotelli a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút.
A 20 éves támadó jelenleg a Manchester City játékosa, de már most olyan pletykákat lehet hallani, hogy visszatér Milánóba, méghozzá annak piros-fekete felébe. A találgatások azután erősödtek fel, hogy a városi derbi alatt Balotelli a Milannak szurkolt, majd még aznap este együtt vacsorázott Adriano Gallianival.
Sosem volt titok, hogy Balotelli Milan szurkoló. Annakidején Zlatan Ibrahimovic mellett játszott az Interben, s elmondása szerint szeretne újra egy csapatban lenni barátjával. Az sem elhanyagolható tény, hogy mindkettőjük ügynöke egy és ugyanazon személy, Minoa Raiola.
“Egy nap majd újra szeretnék Ibrahimovic csapattársa lenni. Nem számít, milyen mezt viselünk majd, csak játszunk együtt. Csodás lenne.”
A szerdai barátságos válogatott mérkőzések után is megszólalt a fiatal tehetség és most sem felejtette el megemlíteni kedvenc klubját.
“Júniusig biztosan a Manchester City játékosa leszek. Öt évre szól a szerződésem, így nem mondhatok egyebet. Igaz, hogy együtt vacsoráztam Adriano Gallianival, de ez nem jelent semmit. Ha Morattival futok össze, akkor most arról cikkeznének, hogy visszatérek az Interbe?”
“Mit gondolok Zlatan Ibrahimovicról? Szerintem mi ketten remek párost alkotnánk.”
Amikor megkérdezték, hogy melyik válogatott játékos a kedvence, így válaszolt:
“Pirlo. Tudom, hogy ő is Milan játékos, de nem az én hibám, hogy ilyen sok kiváló futballista van ebben a klubban.”
A találgatások tovább folynak Balotelli jövőjéről, de ha hinni lehet Zlatan Ibrahimovicnak, a fiatal olasznak előbb-utóbb a Milanhoz kell szerződnie. A svéd csatár minap kijelentette, a piros-feketéknél szeretné befejezni pályafutását. Ennek fényében ha Balotelli tényleg együtt akar játszani vele, akkor ezt csak a Milanban teheti meg.