• szucsy89
    3 pont, 6 pont előny.

Meccsről: Persze örülni kell a 3 pontnak, de azért a hibákat észre kell venni, én félidőben mondtam havernak, hogy lehoznám Abatét és Gattusot mert piros lap lesz valamelyiknél... Boatenget sokkal hamarabb be kellett volna hozni, mert Seedorf ma sem volt jó (igaz a gólpasszt persze most is ő adta...), Pirlot behozni meg egyenesen hiba volt! Amikor beállt teljesen szétesett a középpálya a védekezés is rosszabb lett... remélem kikerül hamarosan a csapatból mert egy nulla. Abate nem Milan szintű, bár ezt mindenki mondta már és tudja is, tudta hogy van egy sárgája és Pandevnek bedőlt (biztos vagyok benne, hogy tudatosan csinálta Pandev), ez is bizonyítja, hogy ilyen Abate szintű játékosokat MAXIMUM gyengébb csapatok ellen kéne játszatni, amíg pihennek az első számú emberek (persze ehhez kéne igazolni első számú embereket :D)... Nesta és Silva nagyon nagyot játszottak, most is bizonyították, hogy a világ egyik legjobb védőpárosa, Flamini kb. futott Pirlo meg Seedorf helyett is a mezőnyben... Ibra meg... most (is) Ő jelentette a különbséget, ennyi, Berlu nyáron észbekapott, vett egy klasszist, és nyerjük a derbyt, vezetünk 6 ponttal... ezt a meccset csak a svédnek köszönhetjük, sztem Allegrinek köze nem volt a meccshez mert mindig rosszkor és rosszul cserélt! Ibra nélkül 0-0 lett volna a vége. Annyi még, hogy Gattusot ki kellett volna állítani már az első félidőben, meg szerintem a bíró többször fújt nekünk mint nekik, de ezzel együtt köszönhetjük Mourinhonak hogy elment, remélem Rafát nem küldik el még egy ideig :DD

Azért ez nem 90 perc volt nekem hanem vagy 900 :)

(ja, és limp kint volt a meccsen, itt is szeretném neki üzenni hogy ugye megérte kimenni? :DSDSAD:DSDA:DSADS:DSDA)