Nesta viszont fáradt utóbbi 3 meccsen ezt lehet érezni, Pato ma ismét a kapkodós énjét hozta, Robinho sokat mozgott és látszott az is hogy van kedve játszani, Zlatan meg klasszis, egy helyzet egy gól, védelem gyenge volt ennek ellenére, szélsők nagyon kellenek a télen, Montelongo-t meg rejtély h mikor teszi be Allegri, legalább lenne valami elképzelésünk a srácról. Rino harcolt küzdött, Pirlo szokásos, Prince sok jó passz nagy mezőnymunka, Seenek meg csak 20 percekre kellene már csak beszállnia, Dinnyo nekem nem hiányzott, Abbiati szokásosan jól védett, Amelia is magabiztos volt, itt nincsenek problémáink, következő hetekben ami aggasztó lehet az a védelem, Nestanak pihennie kellene, Sokratisnak önbizalmat kellene nyernie, Silvának meg felépülnie :) Zambrotta hozta az átlagosat, Janku nem hiányzik, Oddo-t meg most nem szidom, de nem is bízok abban h következő meccsen is így játszana, Antonininek jobbulást!!!(nem kell sietnie a felépüléssel..)
Védekezésnél meg szerintem jobban le kellene támadnunk, nem ennyire visszahúzódni, sokszor hagytuk eljönni az ellenfelet a 16osig, vagy csak annyira h jók legyenek egy fasza beadásra, de nem tudom h Pirloval,Seedorfal,Gattusoval mennyire menne ez a sok futás, szerintem semennyire, azért kellene a kpályára is erősítés, de ez csak egy gondolat tőlem, agresszívabbnak kellene lennünk mert a mai gól is bizonyította h nem voltunk elég határozottak, és ezt milliószor kihasználták már, zavarodottság--->több hiba,több bizonytalanság, több amatőr hiba, és ez csak további kapkodást szül, és ezért kapunk buta gólokat, mert ha szarok pl a szélsők védekezésnél akkor nagyobb a nyomás középen és ebbe fáradt el Nesta is , ezt nehéz bírni
grat a csapatnak nagy küzdelem volt, merda előzéssel 2. helyen a csapat.. a Lazio mögött.