36663
  • Alexandre007
    Ez az. behúztuk. Jó lesz ez, de van még mit kijavítani. Remélem Patoval leül Allegri és kielemzik a meccset. A legnagyobb tehetség a csapatban ,de olyan dolgokat csinál, amiket egyszerűen ki kell elemezni. Elő kell venni a meccset és megmutatni neki, hogy mit hogyan kéne csinálni. Nagyon sok az olyan szitu, amikor rossz döntést hoz és olyan is van, amikor a nehezét megcsinálja és a könnyebb részét a dolgoknak nem tudja végrehajtani. Rutintalan még, de játszatni kell, mert egyszerűen klasszis. FORZA MILAN
  • szucsy89
    Krasic nem lesz ellenünk...
  • Redbull756

• LasCar16
    Nesta viszont fáradt utóbbi 3 meccsen ezt lehet érezni, Pato ma ismét a kapkodós énjét hozta, Robinho sokat mozgott és látszott az is hogy van kedve játszani, Zlatan meg klasszis, egy helyzet egy gól, védelem gyenge volt ennek ellenére, szélsők nagyon kellenek a télen, Montelongo-t meg rejtély h mikor teszi be Allegri, legalább lenne valami elképzelésünk a srácról. Rino harcolt küzdött, Pirlo szokásos, Prince sok jó passz nagy mezőnymunka, Seenek meg csak 20 percekre kellene már csak beszállnia, Dinnyo nekem nem hiányzott, Abbiati szokásosan jól védett, Amelia is magabiztos volt, itt nincsenek problémáink, következő hetekben ami aggasztó lehet az a védelem, Nestanak pihennie kellene, Sokratisnak önbizalmat kellene nyernie, Silvának meg felépülnie :) Zambrotta hozta az átlagosat, Janku nem hiányzik, Oddo-t meg most nem szidom, de nem is bízok abban h következő meccsen is így játszana, Antonininek jobbulást!!!(nem kell sietnie a felépüléssel..)

Védekezésnél meg szerintem jobban le kellene támadnunk, nem ennyire visszahúzódni, sokszor hagytuk eljönni az ellenfelet a 16osig, vagy csak annyira h jók legyenek egy fasza beadásra, de nem tudom h Pirloval,Seedorfal,Gattusoval mennyire menne ez a sok futás, szerintem semennyire, azért kellene a kpályára is erősítés, de ez csak egy gondolat tőlem, agresszívabbnak kellene lennünk mert a mai gól is bizonyította h nem voltunk elég határozottak, és ezt milliószor kihasználták már, zavarodottság--->több hiba,több bizonytalanság, több amatőr hiba, és ez csak további kapkodást szül, és ezért kapunk buta gólokat, mert ha szarok pl a szélsők védekezésnél akkor nagyobb a nyomás középen és ebbe fáradt el Nesta is , ezt nehéz bírni

grat a csapatnak nagy küzdelem volt, merda előzéssel 2. helyen a csapat.. a Lazio mögött.
  • acm689
    Montelongot vagy Pippot azért szívesen láttam volna még a pályán... de lényeg a győzelem! forza!
  • szucsy89
    Prince nálam a meccs embere, ő vitte a középpályát, asszem a kommentátor is mondott valami ilyet hogy ő hajt a legjobban vagy ő a csapat motorja ma:D

Dinho egyáltalán nem hiányzott, nemtudom lehet csak nekem nem:D
  • Davidke007
    még mindig jobb papa mint favalli :D
  • Davidke007
    kész volt a meccs vége, én princen kacagtam, már azt vártam mikor harap meg valakit gattuso :DD. szép volt, 2-1, megvan a 3 pont, készüljünk juve ellen! Forza Milan
  • szucsy89
    Nagy nehezen behúztuk, tudtam hogy kemény lesz, de megint magunknak tettük nehézzé, bár tény hogy a gól zseniális volt :D Sokratis sztem gyenge, ma is sokat hibázott, többször is lefutották, valamint Pato volt még gyenge, a többiek úgy ahogy elmentek... lényeg a 3 pont!
  • szucsy89
    Ilyen feszült hangulatnál behozza Flaminit:DDD
  • szucsy89
    Prince hogy kivágta labdát:DDD gecinagy ez a csávó:DD
  • LasCar16
    bazzeg balhé is van a végén Prince :DDD Zlatan meg a padról is beszállna a buliba, Binho meg jó színész :D
  • LasCar16
    Sokratis nagyon bizonytalan, elszállt az önbizalma a Cesena elleni meccs után :(
  • LasCar16
    mi a picsáért kell elbalfaszoskodni a végén???????? 1-2 Lavezzi, ilyen gólt.
  • szucsy89
    úgy tűnik ránkcáfolt rendesen:D bár védekezésben ugyanolyan mint volt, nagyon bizonytalan
  • szucsy89
    Oddo 2. gólpassz, beszarás:DDDDDDDDDDDDDDD
  • LasCar16
    Zlatan 0-2 Oddo 2. gólpassza :DD
  • LasCar16
    nekem úgy tűnik h a piros minket zavart meg nem a hazaiakat
  • szucsy89
    a végére bejöhet See-vel együtt 3-0nál ;)
  • LasCar16
    vezetünk helyzeteink is megvannak, Pato hosszan szöktet meg kicsit túlvállalta magát, amikor fölé bszta akkor be kellett volna tennie Zlatannak, Bonera baloldalon bizonytalan, Oddo nem lóg ki a mezőnyből, több gyors megindulás kellene, pláne emberelőnyben, azt nem értem h pontrúgásnál amikor tisztázunk a büntető területen belül akkor miért nem védekezik senki a 16-19 méterre a kaputól?? legalább két veszélyes szitu volt belőle h kifejelt labdát középen megszerezték és betették, Lavezzi fejese a végén is meredek volt, tökösebbnek kellene lenni hátul állni kell a Nápolyi rohamokat és gyorsan kontrázni amíg nem verünk be egy másodikat addig nyugalom nem lesz, egy biztos a hazaiak küzdeni fognak mint állat, ezt megszokhattuk tőlük Nápolyban, megsebeztük őket ideje lenne a végső döfést is bevinni, Dinnyo nem hiányzik
  • acm689
    bocs a dupláért, nem tudom hogy sikerült ugyan olyan számú hszt produkálni :D
  • Davidke007
    igen játszott, felkészülési meccseken. rinonak lekéne jönnie...
  • acm689
    szép volt a Robinho gól, örülök az emberelőnynek, de nem szabad leállni! lőni kell még legalább 2-t!
  • horpeti
    Ibra milyet ollózott, a mozdulatsor elején már reméltem, hogy a pipában landol. :D
  • szucsy89
    emberelőnyben be kell húzni mostmár
  • DeerHunter01
    Ibraaa :D
  • szucsy89
    Pato... nagyon szar
  • paly90
    Robi:)
    szarul találta pedig el:D
    Oddo adta a gólpasszt:D:D
  • szucsy89
    Oddo gólpassz... visszaszívok mindent:D:D:D
  • paly90
    Bonera játszott már balhátvédet?
  • LasCar16
    mert Allegri nem meri meghúzni...
  • paly90
    miért Oddo?:@
  • LasCar16
    én sem értem ezt, szerintem Oddonál még én is jobb formában vagyok...

jobbulást Luca!!!
  • LasCar16
    bazzeg és Oddo fog beállni ha Antonini nem tudja folytatni...
  • szucsy89
    Bazdmeg, miért Oddo melegít?:@ Montelongot most simán be lehetne dobni...
  • LasCar16
    bazzeg Rino, mér vagy ennyire suta ...
  • doncsika
    sziasztok nekem ez jól működik:) FORZA MILAN
  • doncsika
    http://www.vipcanals.org/ch1.html
  • banok
    digisport.hu-n nincs már live. A BL/EL van csak és az is csak pénzért.
  • horpeti
    Az nincs. :D
    Csak ha a digisport.hu -s adás és stream közül kéne választani (bár úgy tudom, már az sincs ingyen??), akkor tuti egyéb stream, arra gondoltam. :D