• Davidke007
    Tegnap este Massimo Allegri Clarence Seedorf kíséretében mérkőzés előtti interjút adott, ahol a soron következő Ajax elleni összecsapásról esett szó.

Allegri: Az összeállítás? A ma esti edzés után fogok dönteni. Tekintettel kell lennem néhány apró változásra. Ronaldhino mostanában nagyon sokat játszik, ha pihentetem őt, akkor is tudnunk kell a felállásunkon változtatni. Ez a meccs különösen fontos a számunkra, legfőképpen a győzelem, mivel ebben a fordulóban nagy lépést tehetünk előre a továbbjutásunkat illetően. Nagyon kedvelem az Ajax játékát, és mindig élvezettel nézem ahogyan játszanak, majdnem olyan mint a korábbi években, amikor is az Ajax megváltoztatta az európai foci gondolkodását. A holnapi lesz az első, hogy egy nagy csapat ellen játszunk a Bajnokok Ligájában, természetesen nagyon izgatott vagyok emiatt. Seedorf? Ő egy nagyszerű játékos, nagyon boldog vagyok, hogy az edzője lehetek. A karrierje magáért beszél.

Seedorf: Sok az új játékos, és keményen dolgozunk, hogy elérjünk valami fontosat, szándékunkban áll mindig győzni. A Bajnokok Ligája nagy csapatok versenye és mind a Milan és az Ajax is beletartozik ebbe a kategóriába. Mindkét együttes úgy fog a pályára lépni, hogy megnyerje a meccset. Láttam az Ajax Real elleni meccsét: a hollandok veszítettek, de óvatosnak kell lennünk, mert erősebbek, mint az első fordulóban, mivel most számíthatnak Suarez játékára is. Mi tiszteljük őket de nem félünk,. A céljaink? Gólokat elérni, mint a szezon kezdetén, és nyerni minden versenyben ahol elindultunk. De a beszéd helyet cselekednünk kell. Ebben az évben nagyon erős csapatunk van erős egyéniségekkel, ez egy kicsit más Milan az elmúlt évekhez képest. A jövőm? Lehet, hogy Olaszországban telepedem le nem pedig Hollandiában, valamint úgy gondolom, hogy nem térek haza játszani sem.